Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši predel Ljubljane za živet?

Najboljši predel Ljubljane za živet?

Stanežiče, ker ćifi ne znajo izgovoriti ?

Odgovor na objavo uporabnika
ljubljancanka880, 20.02.2023 ob 11:56

Kje je po vašem mnenju najboljše za živet v Ljubljani in zakaj?

Zelena Jama in Župančičeva jama

Koseze? Ne vem kako je tam živeti danes. Spominjale me bodo vedno na nenehne vlome, odtujitev avtomobilov in motorjev.

Anonimno162, 20.02.2024 ob 22:43

Zelena Jama in Župančičeva jama

Zeleno jamo so pokupili šipci in musliči. Župančičeva pa je poleti savna na prostem.

Najlepše: Bizovik, Sostro, Hrušica, Sadinja vas, kjerkoli pod Golovcem ali Rožniku. Čim dlje od hrupa in smradu.

Anonimno 9511, 26.03.2024 ob 12:04

Zeleno jamo so pokupili šipci in musliči. Župančičeva pa je poleti savna na prostem.

Najlepše: Bizovik, Sostro, Hrušica, Sadinja vas, kjerkoli pod Golovcem ali Rožniku. Čim dlje od hrupa in smradu.

No zame to ni ljubljana. Poanta mesta mi je v tem da grem lahko povsod peš, ne rabim avta skoraj nikoli in da so ljudje okoli mene.

zame, 26.03.2024 ob 12:09

No zame to ni ljubljana. Poanta mesta mi je v tem da grem lahko povsod peš, ne rabim avta skoraj nikoli in da so ljudje okoli mene.

Potem pa strogi Center. In srečno med hojo po pasjem dreku in scalinami, izogibanju fehtarskih klošarjev in pijančkov, spotikanju med romunskimi berači, in drenjanju med hordami turistov.

3-5 km izven LJ obroča se prične …

Rožna, vključno z Brdom, Vrhovci, Kosezami, je lepa, ker ima same hiške, vile, ki so lepe do samega Center mesta, tudi bližina obvoznice je blizu, bližina Rožnika, Tivolija, živalskega vrta.

Ali imajo te bloki (Tacenska trojka) težave z zamakanjem (npr. iz ploščadi v garaže) in kako se to rešuje?

Gamer83, 09.05.2024 ob 08:18

Ali imajo te bloki (Tacenska trojka) težave z zamakanjem (npr. iz ploščadi v garaže) in kako se to rešuje?

Povej kaj več. Kaj niso to kar novi bloki?

Čimbolj na zahodu je treba iskat. To so prestižne lokacije, kjer je najbolj čist zrak.

Vsaj v Evropi je tako.

V Ljubljani pa je to jasno izraženo- ves slab zrak zračni tokovi potisnejo v center in na vzhod.

Živel sem v Šiški, Zalogu, Rakovniku in Rudniku.

Šiška je bila mogoče še najboljša. Zalog… je fajn ampak vse je daleč. Če ti koristi vlak do službe super, če ne… je grozno ker avtobus iz centra vozi kar dolgo. Rakovnik me ni prepričal. Je Rudnik boljši. Od drugih koncev LJ…

ma noben ne izstopa toliko, da bi rekel..evo tukaj moram biti. Vsak konec ima kake svoje pluse in minuse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close