Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NAJBOLJŠI KOZMET. SALONI + MAKE UP V LJ

NAJBOLJŠI KOZMET. SALONI + MAKE UP V LJ

čAO

Rada bi vas vprašala za nasvete in imena, naslove kateri kozmetični saloni v ljubljani so najboljši oz kje vam naredijo najboljši make-up, profesionalni?

lahko pa mi tudi posredujete kak kontakt od kake dobre vizažistke oz njen mejl s katero se lahko osebno dogovorim…

Hvala lepa za info

LP

Kozmetičarka je zelo dobra v Domina hotelu Andreja,tel:588 26 00
Za make up je zelo dobra Branka in obrvi obvlada v nulo,tel:431 51 38

Meni pa je najboljša Emeše bečkaj…. Hiša lepote, Bežigrajski dvor….

http://www.carpus-makeup.si pride na dom – hudo dobra vizažistka – stestirana:)

Tudi Branka pride na dom(pa še katera druga tudi),mazala nas je za poroko in več kot odlično je bil še fotograf je zelo pohvalil mak up,

Jaz pa iščem dobro kozmetičarko za čiščenje kože.
Imam neke bele pikice po licih in se jih ne upam sama odstranit. Pa tudi na čiščenju nisem bila že kar nekaj let. Stara pa sem 27 let.

Potrebujem tudi eno za oblikovanje obrvi.
Zadnjič sem bila pri Omersi na oblikovanju obrvi in na barvanju trepalnic.
Naj samo omenim, da me živo nikoli več ne spravite v njihov salon.
Obrvi so bile katastrofa, da ne omenim tepalnic. Pod očmi sem bila še nekaj dni tako črna, kot bi me nekdo dodobra nabuškal. Obrazložitev: ja, gospa, temu se pač ne moremo izognit.

Hm, kako pa to, da drugim salonom uspe?
skratka, iščem kvaliteten salon!

Zgoraj sem piškotek napisala prave naslove za oblikovanje obrvi in nego obraza.

Tale Sense v hotelu Domina ima pa kar konkretne cene. : (

Branke pa tudi ne morem poklicat le za oblikovanje obrvi. : (

Torej potrebujem nekoga, ki naredi oboje – čiščenje kože+oblikovanje obrvi.

Ima katera izkušnje s salonom Lancome na Slovenski?

Jaz hodim v Sens-a na klasično nego cena je kot v ostalih salonih,Branko pa lahko pokličeš tudi samo za oblikovanje obrvi dela tudi trajno trepalnic in bara sevede tudi.

Sem že naročena pri Branki.
Upam, da bom super zadovoljna. : )

Kot rečeno, sem bila včeraj pri Branki.
Lahko napišem same pohvale, saj se je resnično potrudila in me ni odpravila v 5 minutah.
Prvič se mi je zgodilo, da se je nekdo zares poglobil v obliko mojega obraza ter obrvi in jih ni le pulil vse povprek.

Skratka, toplo priporočam! : )

Nina

Kaj točno ti je naredila in koliko si plačala za koliko časa?

Hvala za info.
Lep dan,
Mina

Bila sem na oblikovanju obrvi. Sama sem zelo zadovoljna, pa tudi drugi so mi reki, da super pride.

Na stolu sem bila malo manj kot eno uro, dala pa sem 10 eur-ov.

Piškotek pozdravljena!
Vesela sem,da si zelo zadovoljna,morava pa povedati,da imaš ti res specifične obrvi.Trajalo je res malo dlje sicer si vedno vzamem čas,saj so obrvi ogledalo obraza.Ceno prilagajam na zahtevnost obrvi,piškotek je dobila popust,ker je sforuma.
Branka Pavlovič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close