Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najboljši hoteli

najboljši hoteli

Ima morda kdo kakšen predlog ateri hotel je dober? all inclusive ponudba in južna dalmacija?

Otok Lopud – hotel Lafodia. Pregovorno prijazen dalmatinski folk, osebje upošteva posebne želje (vsaj takrat, ko sem bila tam, jih je)
Čudovito, mirno, otok je brez avtomobilov. Hotelska plaža betonska, cca 30 min počasne hoje na drugo stran otoka do mivke, deljena plaža oblečena in fkk. Če boš tam, ne pozabi obiskat župnika, ki zna povedati veliko zanimivega o otoku.

Sicer nisem spala v hotelu Slano, blizu Dubravnika, tam sem bila samo na postanku, me je pa videno navdušilo. Hotel z lastnim zalivom. Poglej v prospekte.

Lopud je definitivno vredno obiskati, že zaradi otoka samega.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Na otok ne želim. Morda še kaki drugi preldog?

Cavtat pri Dubrovniku, od letališča nekaj minut vožnje, hotel Albatros, hotel Croatia. Hotela sta super, s klimo, bazeni, *****, poglej si ju v kakšnem katalogu.

De lux hotel Croatia v Cavtatu. Bila pred leti, po vojni, ko še ni bilo tako drago – danes ni ga verjetno nebi privoščila.

Je pa zelo velik hotel in do jedilnice sem imela iz sobe 5 minut.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close