Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najboljši FKK kamp na Hrvaškem

Najboljši FKK kamp na Hrvaškem

Kaj pa najboljša FKK plaža? Kamp je preveč natrpan. Rabimo mir in smo nudisti.

Zame je to najlepši kemp…sploh si ne znam predstavljat morja kako drugače kot Konobe.

kaj pa kaj bolj južno?

Makarska in Hvar
http://www.rezerviraj.hr/plaze-srednja-dalmacija-nudisticke-fkk

Hrvati se ne zavedajo, kako bi lahko služili, če bi samo malo uredili obalo …. premalo se posvečajo nudizmu … a zaradi katoliške vere?

Zame je to najlepši kemp…sploh si ne znam predstavljat morja kako drugače kot Konobe.
[/quote]

V Konobah sploh ne rabiš, da bi oblečeni od nekod hodili firbca past, ker je že tako več kot polovica gostov stalno oblečenih in se nag med njimi počutiš precej butasto, čeprav so vsi ta oblečeni kao nudisti. Mislim, podn od kampa.

Makarska in Hvar
http://www.rezerviraj.hr/plaze-srednja-dalmacija-nudisticke-fkk

Hrvati se ne zavedajo, kako bi lahko služili, če bi samo malo uredili obalo …. premalo se posvečajo nudizmu … a zaradi katoliške vere?
[/quote]

Tudi v Sloveniji je malo izbire za nudiste, ni samo morje, tudi reke in pozimi pa bazeni.

V Konobah sploh ne rabiš, da bi oblečeni od nekod hodili firbca past, ker je že tako več kot polovica gostov stalno oblečenih in se nag med njimi počutiš precej butasto, čeprav so vsi ta oblečeni kao nudisti. Mislim, podn od kampa.
[/quote]

Nimam takega občutka, me pa res ne moti če je kdo oblečen.

Mi pa povej kateri kamp je za šotore boljši, če ravno ne želiš poslušati cel čas prikoličarjev, avtodomarjev?

Sva se septembra s kolesom skozi Uliko zapeljala, se skopala… Res je zelo urejen in prijeten. Je pa kar ogromen.

Zame naj kamp!

Nimam takega občutka, me pa res ne moti če je kdo oblečen.

Mi pa povej kateri kamp je za šotore boljši, če ravno ne želiš poslušati cel čas prikoličarjev, avtodomarjev?
[/quote]

Z lahkoto ti povem, ker sem si ogledal vse FKK kampe na Hrvaškem.
Dobrega FKK kampa razen Valalte sploh ni več, in še tam se najde kup pomanjkljivosti, ki bi se jih delo z nekoliko bolj zavzetim delom z lahkoto odpraviti.

Dobrega FKK kampa razen Valalte sploh ni več, in še tam se najde kup pomanjkljivosti, ki bi se jih delo z nekoliko bolj zavzetim delom z lahkoto odpraviti.
[/quote]
Čisto res

a je v teh konobah kaj sence, na fotkah ni videt. Imava pa avtodom. Kaj je z avtodomom narobe? Zakaj bi ga moral skoz poslušat? Mi pridemo, sparkiramo in damo 2 tedna mir. V čem je problem?

[/quote]

Kaj te pa moti v Valalti?

Hrvati počasi ukinjajo FKK plaže in kampe. Se spomnim leta nazaj, polno kampov je bilo!!! In res ogromno FKK plaž! Danes jih ni več, plaže in kampi postajajo oblečeni. Tako pač je.

Ali ni več dovolj nudistov ali pa Hrvaška zganja nek MORALIZEM, nastrojen proti nudizmu.

P.S. Spomnite se samo žensk zgoraj brez na hrvaških plažah. Koliko jih vidite danes?

Lansko leto na Rabu, kjer je polno fkk plaž, ni bilo n od nudistov. Sami tekstilci 🙁 Smo prav čudno izpadli goli na fkk plaži!

Konobe ni več FKK … predlagam Bunculuka pri Baški. Rajsko 🙂

A ni gužva tam? Vsaj na glavni plaži kampa je. Kaj pa tiste malo bolj oddaljene tja naprej. So kaki skriti kotičeki?

NA ŽALOST RES JE VSE MANJ TEGA. Po moje vpliv cerkve in njene lažne morale.

Bunculuka je tudi hudo draga, v juniju parcela + 2 osebi skoraj 44 evrov, v glavni sezoni krepko čez 50! Pa menda kamp sploh nima svoje plaže ampak je plaža javna, s plačljivimi ležalniki …
V Valalti imaš za isto ceno plaže še pa še, samo za kampiste, pa brezplačne ležalnike in marele, pa še psov ne pustijo v kamp, kar je zame dodaten plus. V Valalti me moti samo to, da je kamp tako zelo velik, imam rajši manjše, pa že v juniju zelo težko najdeš kako fajn parcelo, sploh za šotor, ker kamp je več ali manj preplavljen s prikolicami in avtodomi – kot se zadnja leta dogaja skoraj povsod.

Sicer bi pa jaz tudi rada odkrila kak manjši, miren FKK kamp 🙂

NA ŽALOST RES JE VSE MANJ TEGA. Po moje vpliv cerkve in njene lažne morale.
[/quote]

Cerkev nima nobene zveze s tem, lažna morala mogoče, tega ne vem.
Glavni problem je enostaven. Nudistov ni več. Popularnost nudizma je na nuli. Najbolj zanesljiv recep za napol prazen kamp je, da ga razglasiš za FKK. Primer Krk. Kamp Politin in Ježevac. Eden poleg drugega. Ježevac nabito poln, Politin FKK nabito prazen. Nikjer nikogar. Logična posledica, da so kamp oblekli in pridobili goste. Isto Konobe, ki ni daleč stran. Samo vprašanje časa, kdaj ga bodo oblekli. Če ga še niso, ga niso samo iz komoditete in lenobnega zadovoljstva nad obstoječim stanjem, ker ni treba delati nič. In v resnici ni narejenega nič.
Nadalje kamp Polari Rovinj. Dvodelen kamp. Oblečen del urejen, obnovljen, z ustrezno infrakstrukturo. FKK del, tam se že 15 let ni premaknilo nič. Niti grmovja ne posekajo. Nič. Oblečen del nabito poln, v FKK delu se preganja 20 čudakov, nagcev, vsi jih gledajo kot deveto čudno 🙂

Bunculuka je tudi hudo draga, v juniju parcela + 2 osebi skoraj 44 evrov, v glavni sezoni krepko čez 50! Pa menda kamp sploh nima svoje plaže ampak je plaža javna, s plačljivimi ležalniki …
V Valalti imaš za isto ceno plaže še pa še, samo za kampiste, pa brezplačne ležalnike in marele, pa še psov ne pustijo v kamp, kar je zame dodaten plus. V Valalti me moti samo to, da je kamp tako zelo velik, imam rajši manjše, pa že v juniju zelo težko najdeš kako fajn parcelo, sploh za šotor, ker kamp je več ali manj preplavljen s prikolicami in avtodomi – kot se zadnja leta dogaja skoraj povsod.

Sicer bi pa jaz tudi rada odkrila kak manjši, miren FKK kamp 🙂
[/quote]

Bunculuka podn od podna. Plaža je javna, sredi sezone pride ljudi iz mesta vse polno na plažo. Razmerje se pokvari na 70:30 v korist oblečenih. Če si tam na plaži nag te folk očitajoče gleda, kaj hudiča počneš brez kopalk med oblečenimi otroci 🙂
Mislim, super kamp, če te ne motijo nagi starci, ki imajo edini še dovolj živcev in poguma, da vztrajajo med oblečenemi kopalci 🙂

Kaj te pa moti v Valalti?
[/quote]

V Valalti me v prvi vrsti moti, da so ga pametno razdelili na oblečen in slečen del. To je vedno začetek konca nudizma. Ampak Valalta je vodena pametno. Kakor se bo zmanjševalo število nudistov, tako bodo oblečen del enostavno povečevali, na račun slečenega. Trend v to smer je na daleč opazen.
Slečeni so z razdelitvijo zgubili restavracijo, prostor za srfe, izhod iz zaliva itd. Pridobili so opazovalce z druge strani, oblečene plavalce, ki zahajajo na slečen del in iz vode opazujejo nagice itd 🙂 Zabavno, ampak tako je, in s tem se je treba sprijazniti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close