Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši estetski zobozdravnik

Najboljši estetski zobozdravnik

Pozdravljeni,

vem, da je že bilo dosti napisano na temo, kdo je najbolj kakovosten estetski zobozdravnik v Sloveniji, a so vse teme že stare 3+ let.

Torej imam veliko željo si uredit zobe v nulo, glede na to, da sem varčeval v ta namen in prišparal dovolj, si res želim najboljšega oz. najbolj kvalitetnega zobozdravnika, cena me ne zanima.

Poravnava zob z Invisalign, dograjevanje zob in beljenje.

Glede na to, da imam zdrave zobe se nebi odločil za porcelanske luske.

Prosim, če mi lahko svetujete na katerega se naj obrnem.

Kaj pravite na:

Dentalni Studio[/url] – Marko Miljavec
Zobozdravstvo Škorjanc[/url] – Gregor Škorjanc
Zobozdravstvo Kovačič – Andrej Kovačič, Maja Kovačič

Kje si naše estradnice, dajo naredit filmski nasmeh?

Glasujem za Škorjanca. Sem raziskala sceno, pa je meni bil najboljši. Poceni pa ni, to pa ne.

http://www.alpedental.com
Mislim, da imajo tile naši doktorji res prehude cene. Tale doktor je na Hrvaškem, takoj za mejo in obvlada svoje delo v nulo. Vem, da naredi luske perfektno. Jaz sem še v fazi, ko imam ravno vgrajene implantate, estetika še ni prišla na vrsto. Ne vem no, tile naši imajo zlatarske cene, storitev pa podobna ali celo slabša kot na Hrvaškem. Ja, za implantate sem dala dosti manj kot bi dala tukaj.

Kaj pa Dvorak v Slovenski Bistrici?

Baje, da je velik perfekcionist na Hrvaškem dr. Nenad Klasić iz Dental Art Studio. Ima kdo kake izkušnje z njim?

Samo na hrvaško ne. Moja mama je bila . Groza s kakšnimi zobi je prišla nazaj. Še oče ji je rerkel, da ji sploh ne pristojijo. Nekako predolgi ali celi preveliki so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close