Najboljši dopust – predloge prosim!
Torej, napotite me nekam, kjer bom s familijo uživala.
Podatki:
– midva z možem + otork 3 leta
– mesto mora biti ob morju
– hotel dober z vso živo ponudbo ‘+ kaj za otroke
– obožujeva dobro hrano in dobro vino
– rada imava stara mesta, zgodovino in kulturo
– do destinacije je treba priti z avtom in NE z letalom
…torej, če mi katera lahko pomaga…bom zelo hvaležna. Na velikih koncih sem sicer že bila, a verjamem, da je vselej kje kaj kar se splača it pogledat!
Sardinija – je pa seveda bolj elegantno z letalom. Se pač “cenimo” in se ne mislim jajcat po cestah v poletni zmešnjavi.
Pravzaprav greš z avtom lahko v Grčijo, Albanijo, Turčijo, Bolgarijo, Romunijo, Tunizijo, Iran, Irak, Jordanijo, Egipt……….itd.
Zatorej raje povej da želiš podatke za Hrvaško in se ne bomo ostali dobronamerci sploh ukvarjali s tvojim dopustom.
Ma ne, kakšna Hrvaška. V mislih sem imela Italijo, Francijo, mogoče Španijo.
Ja za Sardinijo sem že malo posrfala po netu, Costa Smeralda je enkratna na fotkah. Sem se že kar malo zakurila. Okoli Neaplja sem že bila, vključno s Caprijem, ki je tudi božanski. Mi gremo zelo radi z avtom, z vmesnimi nočitvami seveda, če je destinacija pač predaleč.
Tako da če imaš kakšen predlog, kar na plan z njim.
Korzika, iz Lj do pristanišča v Livornu dobrih 6 ur + ladja.
zahodni in južni del otoka, krasne plaže za otroke, krasna mesta ob obali in tudi v notranjosti (taverne, kamniti trgi, res romantično…)
Za hotele ne vem, mi smo bili v kempu, ampak hotelov je kot smetja (poglej na internet).
Korziška hrana in vino, mmmmm….
lp
Forum je zaprt za komentiranje.