Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljsi dijaski domovi v lj?

najboljsi dijaski domovi v lj?

Kateri je najbolsi dijaski dom v lj izmed vic, ivana cankarja, tabor, poljane?

Vsi so bolj bedni. Edino študentski dom na Litostrojski je precej nobel

Dokler ne pride v studenta bom biw v dijaskem.. pa nvm v katerega iti?

Kaj pa škofijski v Šentvidu? Zelo urejeno, hrana super, pa še vsi busi so blizu in veliko narave. Tam je in dijaški in študentski dom.

Zakaj bi hodil ven iz ljubljane ce imam faks v ljubljani?!

Kaj si pa siten? !? A prav kričal bi zaradi predloga, s katerim se ne strinjaš. Boš moral pa še veliko študirat, da boš dosegel en normalen nivo komuniciranja. Sicer pa ne vem, kaj sploh iščeš predloge na forumu. Saj si imel informativni dan, pa bi ti vse povedali in še celo pokazali.

Kdo je krical? Kaj sem siten? Meni ni logicno zakaj bi hodil v sentvid v dijaski ce pa jih je toliko v moji blizini studija? Normalen nivo komuniciranja? Daj ne se smesit.. znak ?! sem napisal ker sem hotel izraziti nerazumnost ne pa tvojega kricana.. ce bi sel na informativne potem tukaj povsejverjetnosti sploh ne bi spraseval? Eni ste res zatezeni in polni negativnosti.. ce mi ne mores pomagat pr mojem problemu potem sploh nvm kaj ga beres in se vtikujes.. nvm kako mi lahko sploh kdo napise predlog za nek sentvid? Tako neumnega odgovora pa res nisem pricakoval na tem forumu.

DIC je ok, izogibaj se DDT. So pa vsi dijaški domovi prilagojeni dijakom in ne študentom.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Aha hvala.. mi ahko samo poves kaj je narobe z ddt ker prav tja sem mislil iti saj nihce ne tok komplicira z vpisom in to..

Jaz sem bil tam kot dijak 3 leta, pa nisem bil zadovoljen. Je vse bilo bolj na strogo. Prijatelji z DICa so imeli precej več svobode. Dvomim, da ti bo ustrezal režim tam ampak, če je samo začasno ni panike.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close