Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši čistilec in ionizator zraka?!

Najboljši čistilec in ionizator zraka?!

Katera uporablja čistilec zraka? Jaz bi rada čistilec in ionizator v enem (mogoče še vlažilec)…. Sem gledala na netu in imajo nek vodni čistilec, kjer uliješ notri še eterična olja!
Me zanima ga kdo uporablja? Imate sploh kakšne izkušnje s kakšnimi čistilci zraka? Res bi rada dobrega in preverjenega….
Lahko kdo pomaga z nasvetom?
Hvala!

Lep pozdrav, Župi

Sharp Plasmacluster – čistilec & ionizator.

mami

Tja in nazaj, kaj naj počnem s tem hladilnikom???

Lep pozdrav, Župi

Ja, res je, Sharp ima tudi hladilnike s plasmacluster filtri, a jaz nisem govorila o hladilniku, temveč o ionizatorju, ki čisti zrak in uravnava ionsko strukturo zraka s plasmacluster filtrom.

mami

malo mimo pa vseeno.
ne vem sicer zakaj ga potrebuješ, oz. se nisem najbolje izrazila, pa saj je vseeno.
no jaz bi ga uporabljala zaradi moje pupe ki je alergik, ampak ti povem, da eteričnih olj pa nikakor ne bi dajala noter, ker lahko izzovejo težave, so nam jih že mentoklar kapljice. tako da ne vem zakaj bi potem kupovala takšnega.

Mi smo nabavili tega in se moram pohvalit, da je naše dete že dve leti brez lajajočega kašlja in stalno zabasanega nosa- mogoče tudi zaradi tega ionizatorja.

http://www.agregat.si/index.php?id=49&lang=sl

zt, tole je najbrž namenjeno meni. Očitno se ne razumeva dobro. Ionizator, o katerem govorim, ima funkcijo čiščenja zraka (poenostavljeno povedano – odstanjuje umazane delce iz zraka in jih veže na filter Plasmacluster, ki je posebne sorte filter; ima tudi posebno antibakterijsko čiščenje in posebno čiščenje vonjev, ki mimogrede preizkišeno deluje, saj smo ga mi nabavili ravno zaradi vonja po novem pohištvu, ki nas je kar izrazito dražil, pa smo se ga takole rešili v dveh dneh), hkrati pa oddaja negativne in pozitivne ione, pač glede na potrebe v zraku. Tudi mi imamo izjemne izkušnje glede prehladov – naši piki ga pustimo kar čez noč, pa ponoči potem sploh ne kašlja, razen tega prehlad hitreje mine. Ionizator te vrste ni vlažilec in se vanj nič ne vliva, niti vode in niti eteričnih olj.

In, seveda, ni potrebno kupovati takšnega …

mami

tja in nazaj… mi zaupaš kako je s čiščenjem oz. menjavo filtrov? Jaz imamnek star čistilec zraka, kjer se menja filter a z njim nisem prav zadovoljna…
Mi zaupaš še ceno?
Hvala in lep pozdravček!

Lep pozdrav, Župi

tja in nazaj… ni namenjeno tebi, v izvornem postu od Župi piše da je gledala enega v katerega lahko da tudi eterična olja.

Se ne morem upreti, da ne bi napisala.
Ravno pred kratkim sem kupila sedemstopenjski čistilec zraka, ki ima več filtrov. Zaustavi tako manjše delce, kot pršice, bakterije… neprijetne vonjave razgradi, celo kadilska soba se prečisti, seveda tudi ionizira, ima pa tudi poseben nastavek za nek gel, ki ga lahko vstaviš in aromatiziraš prostor. Res, da je malo dražji, je pa vrhunski, z garancijo. Aeroguard se imenuje. Če se malo pobrska po netu se ga da dobiti. Jaz sem zelo zadovoljna. Sploh pa ga priporočam vsem astmatikom ali pa kadilcem.
Toliko o najboljšem čistilcu in ionizatorju zraka ta hip 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close