Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljsi cenovno dostopen prasek za perilo

Najboljsi cenovno dostopen prasek za perilo

Kateri poceni prasek/detergent za pranje perila je po vasem mnenju najboljsi? Hvala!

Od sosede ali pa od RK ?

Odgovor na objavo uporabnika
AdrewTit, 06.04.2024 ob 12:57

Kateri poceni prasek/detergent za pranje perila je po vasem mnenju najboljsi? Hvala!

Dm, prašek njihova blag.znamka. mi dobro opere. 20 pranje 5 €.

Jaz naročim na Temu lističe za pranje perila.

Ne vlačim domov več ne praškov, ne mehčalcev.

Tekoči pralni praški iz Eurospina, sploh onadva z zelenim/modrim pokrovčkom, eden je s sodo bikarbono in tudi zelo lepo diši.

Za pisano katerikoli gel, naj bo dm, Lidl, Eurospin, kupim kjer sem, ko potrebujem detergent v gelu. Kupujem tudi za crno perilo posebej gel, za volno in za obcutljivo belo.

V prahu pa samo Ariel in Dash ne naredita sivega in zapranega belega perila, vmes kdaj kupim Tandil v Hoferju ali Avo ali Faks ali kaj drugega, ce se mi glih ne da cakat na akcijo za Ariel, ampak to kupim samo manjse pakiranje in za eno rundo, naslednji je vedno potem Ariel, ker ce bi pol leta prala s temi praski, bi mi perilo osivelo.

Imam že dolgo Hoferjev prašek in perilo je normalno belo.

Ena619, 06.04.2024 ob 14:12

Imam že dolgo Hoferjev prašek in perilo je normalno belo.

Kje ga pa dobiš? Jaz sem vec let uporabljala “Tandil White wonder” za belo perilo, po novem letu ga pa nikjer ni več.

Je pa res lepo opral, perilo ni bilo nikoli sivkasto, zaprano.

Buči1, 06.04.2024 ob 14:16

Kje ga pa dobiš? Jaz sem vec let uporabljala “Tandil White wonder” za belo perilo, po novem letu ga pa nikjer ni več.

Je pa res lepo opral, perilo ni bilo nikoli sivkasto, zaprano.

Nikoli nisem imela prav za belo perilo. Navaden Tandil, v zelenem ali modrem. Res imam ok belo perilo.

Hvala za vse odgovore! Jaz imam problem, da ne glede na to kater prasek in mehcalec kupim, mi perilo ne deluje sveze oprano, oblacila pa so trda in neprijetna na otip… pa ni vazno al je drag drtergent al pa cisto poceni. tega iz eurospina s sodo bikarbono se nisem probal no

AdrewTit, 06.04.2024 ob 15:55

Hvala za vse odgovore! Jaz imam problem, da ne glede na to kater prasek in mehcalec kupim, mi perilo ne deluje sveze oprano, oblacila pa so trda in neprijetna na otip… pa ni vazno al je drag drtergent al pa cisto poceni. tega iz eurospina s sodo bikarbono se nisem probal no

Mogoče daš preveč praška.

Tandil moder ali zelen iz Hoferja je zame najboljši. Ga pa zadnjič niso imeli in sem kupila enega v vrečki, pa je tudi dober. Pa tekoči prašek je tudi ok, veliko perem črnih stvari, na 60° pa je vse lepo čisto.

Eurispin vsa čistila so super izbira.

gel ali prah?, 06.04.2024 ob 14:09

Za pisano katerikoli gel, naj bo dm, Lidl, Eurospin, kupim kjer sem, ko potrebujem detergent v gelu. Kupujem tudi za crno perilo posebej gel, za volno in za obcutljivo belo.

V prahu pa samo Ariel in Dash ne naredita sivega in zapranega belega perila, vmes kdaj kupim Tandil v Hoferju ali Avo ali Faks ali kaj drugega, ce se mi glih ne da cakat na akcijo za Ariel, ampak to kupim samo manjse pakiranje in za eno rundo, naslednji je vedno potem Ariel, ker ce bi pol leta prala s temi praski, bi mi perilo osivelo.

Eh…..tudi s prahom iz Lidla je belo perilo belo in ne sivo.

sobotka, 06.04.2024 ob 20:16

Eh…..tudi s prahom iz Lidla je belo perilo belo in ne sivo.

Hočem bleščeče belo perilo in razen Tandila, me noben drug cenejši prašek ni prepričal.

Imam majce in rjuhe stare 15 let in več, rjuhe so že krepko čez 20 let, bleščeče bele.

Uporabljam pa Ariel ali Tandil, če Ariel ni v akciji. Kadarkoli sem kupila kak drug prašek, je bilo perilo na koncu praška že na poti v bledo belino.

Glede mehkobe, belo perilo in brisače vedno po koncu pranja dam še 1x na centrifugo. Ta zmehča perilo.

jaz po novem tako, 06.04.2024 ob 13:23

Jaz naročim na Temu lističe za pranje perila.

Ne vlačim domov več ne praškov, ne mehčalcev.

Čisto resno? So ok?

Ja, super so.  Za poln stroj dam noter 3 lisiče in nič mehčalca.

Kupila sem jih kar tako, za probat, je bilo če se prav spomnim, 60 lisičev v paketku  okoli 1,60 eur,  neka posebna ponudba, drugače mislim, da je čez 2 eur, odvisno od števila lističev. Sem jih pa že pred leti videla v Zda.

Za fine stvari, ročno, še vedno uporabljam nekaj drugega, tekočino za občutljivo perilo  in eno pikico mehčala.

Pa meni je super iti naprej z inovacijami ?

Kupin v Avstriji ali Nemčiji na zalogo..Moder Coral..pri nas skoraj 7 eur ĉe ga dobiš sploh. V mullerju ga že lep čas ne porajtam..tam v eni trgovini 2.95. Diši mi vrhinsko, ni šans da kvarim vonj z mehčalcem..opere super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close