Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljše je lovit vezane

Najboljše je lovit vezane

Kakšna beda od bede.

Odgovor na objavo uporabnika
Mateja441, 08.09.2024 ob 20:39

Je.biveter pri meni si dobrodošel. Od moža že nekaj let ni nič pa bi mi prav prišel en malo mlajši za pocrkljat. Oh kako sem potrebna, nisem že od februarja čisto nič. Zmešalo se mi bo!

Za take prevarante, ki seksajo na skrivaj z drugimi za svojimi partnerji in jih kasneje okužijo s SPBjem, bi morala nujna biti zakonsko določena kazen najmanj 10 let zapora. Ko pa fašete bolezen in o tem ne veste nič, zraven še okužite druge, ker taki potem ne seksate samo z enim ali z dvema, ampak z večimi, pa je cel roj okuženih, vključno z nič krivim partnerjem …  Sploh ne vem, zakaj greste v zvezo, če veste, da bo enkrat prišel “dan”, ko vas partner ne bo piknil mesece ali pa celo leta?

Ah tocno vem kake so tte frajle..sem si gradil druzino, delal sam , stanovanje vse..na konc pa se je skurbala…polovico prenozenja itd..zdj pa nic ne da otroku sam tolk ga ima da ga izkorisca itd..tk da nore so zenske v teh casih.

ce si katera zeli kako avanturo naj pise nejcknez993@gmail.com, sem samski-locen ocka. Lp

Samskiocka, 15.09.2024 ob 06:29

Ah tocno vem kake so tte frajle..sem si gradil druzino, delal sam , stanovanje vse..na konc pa se je skurbala…polovico prenozenja itd..zdj pa nic ne da otroku sam tolk ga ima da ga izkorisca itd..tk da nore so zenske v teh casih.

ce si katera zeli kako avanturo naj pise nejcknez993@gmail.com, sem samski-locen ocka. Lp

Joj samski očka, žal si z zadnjim stavkom vse pokvaril. Sama pri 31-tih iščem resnega tipa, ne avanturista.

Jah, 08.09.2024 ob 20:47

Samska mamica, 08.09.2024 ob 20:45

Normalno da smo ločenke z otroci boljša izbira za mlade žrebčke kot te današnje mlade frajle. Kaj če vam fantje puhloglavka če imaš lahko žensko ki je že dala skozi zakonsko življenje, rojevanje in vzgojo otrok. Sedaj vemo kaj nam paše in to so mladi žrebički polni energije in tudi elana da si gradijo kariero in služijo denarčke za naše potomstvo za katerega prevzamejo odgovornost. Win win win za nas ločenke in mlade fante.

Norčuj se ja, ampak mene ravno en tak vztrajno hoče. Vse živo mi obljublja, je pa 6 let mlajši. Ne motijo ga ne otroci, ne moja starost. Ne vem kako se ga losati, res se je ogrel.

Boš rekla, da je tok zagret da bi še moža zraven vzel?

Ajdemi, 15.09.2024 ob 16:47

Boš rekla, da je tok zagret da bi še moža zraven vzel?

Sem ločena.

je.biveter, 08.09.2024 ob 19:41

Jas sem pa ubral drugačno taktiko, samske me sploh več ne zanimajo. Najboljše so vezane srednjih let, take ki jim iz obraza prebereš, da ga dolgo ni fasala. Pa tiho morajo bit, ker mož ne sme zvedet, da ga vara, ker se to ne spodobi. Pa taka ne bo težila, da hoče vezo od tebe, v bistvu od nje dobiš seks, to pa je to, kar moški rabi. samske so vse neke zamorjene, ali pa preveč zahtevne in sanjajo bajne tipe, ki jih nikoli ne bodo imele. Najboljše so žene kakšnih dedcev, ki kao nikoli nimajo cajta, ker so vedno po nekih sestankih ali pa so na delu v tujini. To samo dedci tako mislijo, da so si s poroko zagarantirali pravico do babe. One vse rabijo ku.rca in če doma ni dovolj..

Ehh, res je jebiveter ta moderator, ja.

Odpira teme in si ga še drka nanje.

Mah, to so očitno travme tako moških , kot žensk. Nekakšna simbioza travmatik- varanja… od nekje so vzroki, izviri…

Najbrž nas narava naredi take nestabilne, ki niso primerni za resno zvezo, za zakon, za zvesto družino…zakoni narave- kot pri živalih, nekatere vrste so zveste celo življenje, nekatere samo oplodijo in žvajznejo drugam, in tak dalje…

Menite, da je pri ljudeh kaj drugače, da morala to labilnost zaustavlja in gredo preko sebe in na silo ostajajo v zvestobi…pajade. jih nese….ene prej druge kasnej….

Ampak- lej – družbene norme in pričakovanja so pa drugo- In tako takšni tudi želijo zadovoljiti zunanja pričakovanja in se vežejo, poročijo, imajo otroke… vse v višje dobro kakor žrtvovanja za to, da si vreden ker imaš familijo…

Potem pa…se reče rado, da se – zgodi življenje- in so dobri sklepi po hepi familiji…tako hitro poniknili, ne zmore se več… se kaj hitro prikaže ta prava, resnična njihova notranja narava … in zakon postane dolgočasen in tak dalje svašta – išta… in se začne varanje…

Pač se potrebno sprijaznit , da niso vsi za vse in je tako naredila narava, da bodo eni samski, eni samski z koristmi seksa ala kurbirji brez obstanka…, ki mu je v genih, da vara- ne more zdržat kot zvesti mož in očka, premagat nagone, demone znotraj…in samo glumi, da bo zvest in dober očka v stabilni družini…

Redki so, ki so sposobni kvalitetnega in zvestega razmerja dolgotrajno in nadgraditi v starost.

Zdaj ali znate take osebe spregledat, spoznat, mal testirat…( ker znaki pa so in to vedno, samo se slepimo… , nočemo videt, …),   je na vas …

Ali pa ste preveč naivni in si rečete, jaz ga bom spremenila, mene že ne bo varal, …in tak dalje…

Ja, saj je res…recimo tista ta živahna, ki je študirala po Angliji in se spolno razcvetela in uživala…

Zakaj pa ni ostala samska in seksala z črnci, latinosi, brez obveznosti… in da jo trese od orgazmov…lej, to nič narobe, to živiš svoj pravi jaz- to ti si…

Kaj ji dogajal, da gre preko svoje -nimfomanske- narave…v monogamost…

Ne moreš preko narave nikakor nekaj igrat – zvesto ženičko za šporgetom in misijonarcem v postelji in cankarjansko matero otročekom, no…

Tu si dajte nalit čistega vina. Enako kot pri homoseksualcih- ne moreš dolgo igrat resničnega jaza…

Je morala rinit in ustrečt- staršem, okolici…sama ve komu in zakaj in se poročit in otroke imet…

Je vedela, da ima to razuzdanost v sebi in ji je kmalu postalo dolgčas in bo iskala in našla …

Moža pa sramotit in razočarat- kaj šele nič krive otroke…

Zame bi bilo varanje najhujša možna oblika izdaje. Tako z njegove strani kot z moje. Zakon ali partnerska zveza je sveta. Posledično tudi družina. Če eden prevara, je konec.

Če z nekom nisi več kompatibilen, ne v vrednotah, ne v seksu, se pač loči. Saj smo leta 2024. Ali pa imejta že v štartu dogovorjeno odprto zvezo, če sta oba za to. Zakaj pa ne, konec koncev?

jejhata, 15.09.2024 ob 19:33

Mah, to so očitno travme tako moških , kot žensk. Nekakšna simbioza travmatik- varanja… od nekje so vzroki, izviri…

Najbrž nas narava naredi take nestabilne, ki niso primerni za resno zvezo, za zakon, za zvesto družino…zakoni narave- kot pri živalih, nekatere vrste so zveste celo življenje, nekatere samo oplodijo in žvajznejo drugam, in tak dalje…

Menite, da je pri ljudeh kaj drugače, da morala to labilnost zaustavlja in gredo preko sebe in na silo ostajajo v zvestobi…pajade. jih nese….ene prej druge kasnej….

Ampak- lej – družbene norme in pričakovanja so pa drugo- In tako takšni tudi želijo zadovoljiti zunanja pričakovanja in se vežejo, poročijo, imajo otroke… vse v višje dobro kakor žrtvovanja za to, da si vreden ker imaš familijo…

Potem pa…se reče rado, da se – zgodi življenje- in so dobri sklepi po hepi familiji…tako hitro poniknili, ne zmore se več… se kaj hitro prikaže ta prava, resnična njihova notranja narava … in zakon postane dolgočasen in tak dalje svašta – išta… in se začne varanje…

Pač se potrebno sprijaznit , da niso vsi za vse in je tako naredila narava, da bodo eni samski, eni samski z koristmi seksa ala kurbirji brez obstanka…, ki mu je v genih, da vara- ne more zdržat kot zvesti mož in očka, premagat nagone, demone znotraj…in samo glumi, da bo zvest in dober očka v stabilni družini…

Redki so, ki so sposobni kvalitetnega in zvestega razmerja dolgotrajno in nadgraditi v starost.

Zdaj ali znate take osebe spregledat, spoznat, mal testirat…( ker znaki pa so in to vedno, samo se slepimo… , nočemo videt, …),   je na vas …

Ali pa ste preveč naivni in si rečete, jaz ga bom spremenila, mene že ne bo varal, …in tak dalje…

Nismo tako redki, jaz jih ogromno poznam ki so poročeni 30 let, 40 let in so zelo navezani drug na drugega, prav čutiš tisto pravo  energijo med njima. Tudi jaz imam tako srečo .

ne razumem, zakaj bi plačeval kurbe, če se mi nesrečno vezane same ponujajo. Smešno.

je.biveter, 18.09.2024 ob 15:23

ne razumem, zakaj bi plačeval kurbe, če se mi nesrečno vezane same ponujajo. Smešno.

Prav jebiveter si, res ?

Mirjana309, 15.09.2024 ob 07:43

Joj samski očka, žal si z zadnjim stavkom vse pokvaril. Sama pri 31-tih iščem resnega tipa, ne avanturista.

Kaj je pa v zivljenju bolj resnega in smiselnega kot avanture? Moški ne bi smeli pustiti nobeni zvezi da se razvije brez da se ste prej v odprti vezi z avanturami. Resen moški bo vedno je imel avanture. Pri tem bo pustil da mu narava pokaže katera je za najboljša in najbolj kompatibilna. Tega pač ne moreš vedeti dokler nisi v odprti zvezi in dejtas več žensk hkrati. Takšno obnašanje more biti odprto. Ženska mora vedeti pri čemu je. In to da moški data več žensk koristi predvsem ženski. Za moškega zna bit kar težko glede na to da je potrebno za vsako žensko tako ali drugače poskrbeti. Na koncu božansko dobila res moškega ki si jo želi in ona si želi njega. To je zame edini normalen postopek kako priti do veze.

Zenska se nauči z leti in se postara kot dobro vino. Govorim o zvezi ne lepoti. Moškemu je bolj pomembno, da ga “obrajta” in se z njem druži, sex in ostalo pride lepo zraven zveze…

#mateja pisi..si dobrodosla.mwa

Pa meni tudi kako se lahko dobiva

Imam isti problem.

Javi ce ce ni nic

Hmm321, 08.09.2024 ob 21:04

Koliko mlajšega si lahko še vzamem, da ne bo preveč nespodobno? Me je mesec dni nazaj povabil mladi pilot na vožnjo, pa sem ga zavrnila, ker je napolnil šele 25, jaz pa sem čez 40. Nekaj časa je še vztrajal, zdaj pa ko ne kliče več, obžalujem.

Lahko bi bla stevardesa na BOMBNIKU ?

pofukat moraš vse kar leze in gre. in če je na drevesu še to dol sklajbaš. ne izbiraš. debea suha ugabna fukjena sexy, pametna, meni je vseeno.  za spraznit jajca je vse ok. drugo pa jaz ne potrebujem od  lulike.  tko je.  tko je žal kruta resnica

Popolnoma prav imaš. Nobena ne da če ne vprašaš. Če pa, pa da skoraj vsaka. Ko sem to dojel je padla moja frizerka, kelnarca iz sosednje gostilne, nekaj sodelavk, trgovka v bližnji trgovini, medicinska sestra v našem ZD, soseda, dve ženini prijateljici…ne bom več našteval ker mi ne boste verjeli. Le namig še lahko dam, najbolj radodarne so medicinke in učiteljice…ne morem si razložit za kaj, a tko je.

Pofukat vse ljudi, to ni niti zdravo, niti naravno, niti higenično, je debilno in retardirano.

Lahkoživke, ženske z nizko samozavestjo, nesrečno poročene, to je to. Take so najlažje. Ko imaš malo življenjskih izkušenj, hitro pritisneš na prave točke, če si kurbir po duši.

Lahko jo poseksaš, ampak potem je sranje.

Ali hoče biti potem s tabo v vezi ali bi rada še in še ali ima potem grozno slabo vest zaradi moža ali pa te celo mož prebuta.

Poročene, vezane, mamice evo 52 letni vezan na razpolago vsemzainteresiranim da skočmo čez plot. Enkrat al pa večkrat se slišmo

071159085

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close