Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljše je lovit vezane

Najboljše je lovit vezane

Jas sem pa ubral drugačno taktiko, samske me sploh več ne zanimajo. Najboljše so vezane srednjih let, take ki jim iz obraza prebereš, da ga dolgo ni fasala. Pa tiho morajo bit, ker mož ne sme zvedet, da ga vara, ker se to ne spodobi. Pa taka ne bo težila, da hoče vezo od tebe, v bistvu od nje dobiš seks, to pa je to, kar moški rabi. samske so vse neke zamorjene, ali pa preveč zahtevne in sanjajo bajne tipe, ki jih nikoli ne bodo imele. Najboljše so žene kakšnih dedcev, ki kao nikoli nimajo cajta, ker so vedno po nekih sestankih ali pa so na delu v tujini. To samo dedci tako mislijo, da so si s poroko zagarantirali pravico do babe. One vse rabijo ku.rca in če doma ni dovolj..

Odgovor na objavo uporabnika
je.biveter, 08.09.2024 ob 19:41

Jas sem pa ubral drugačno taktiko, samske me sploh več ne zanimajo. Najboljše so vezane srednjih let, take ki jim iz obraza prebereš, da ga dolgo ni fasala. Pa tiho morajo bit, ker mož ne sme zvedet, da ga vara, ker se to ne spodobi. Pa taka ne bo težila, da hoče vezo od tebe, v bistvu od nje dobiš seks, to pa je to, kar moški rabi. samske so vse neke zamorjene, ali pa preveč zahtevne in sanjajo bajne tipe, ki jih nikoli ne bodo imele. Najboljše so žene kakšnih dedcev, ki kao nikoli nimajo cajta, ker so vedno po nekih sestankih ali pa so na delu v tujini. To samo dedci tako mislijo, da so si s poroko zagarantirali pravico do babe. One vse rabijo ku.rca in če doma ni dovolj..

Res je glede samskih bab.Jaz sem vzel samsko z otrokom od prej in se imamo super,je družinska,super sex,gospodinja itd.Te samske brez otrok je en kup takih ki sanjajo o nekih super duper tipih.

Avtor zakaj pa ne najameš kurbe? Še bolj enostavno in preprosto. One so glih tako glupe in primitivne kot ti,pa se taki driblajte skupi.

Za mojega moža dobro poskrbim, je sit, zadovoljen, izpraznjen, ko je pa na službenem potovanju mi družbo dela moj sodelavec Aleš. Hčerkica je še majhna in ne ve zakaj stric Aleš spi pri mamici, ko je oči v tujini. Vsi zadovoljni, vsi srečni. Seveda je moževa bančna kartica vedno v moji torbici 😉

Je.biveter pri meni si dobrodošel. Od moža že nekaj let ni nič pa bi mi prav prišel en malo mlajši za pocrkljat. Oh kako sem potrebna, nisem že od februarja čisto nič. Zmešalo se mi bo!

Normalno da smo ločenke z otroci boljša izbira za mlade žrebčke kot te današnje mlade frajle. Kaj če vam fantje puhloglavka če imaš lahko žensko ki je že dala skozi zakonsko življenje, rojevanje in vzgojo otrok. Sedaj vemo kaj nam paše in to so mladi žrebički polni energije in tudi elana da si gradijo kariero in služijo denarčke za naše potomstvo za katerega prevzamejo odgovornost. Win win win za nas ločenke in mlade fante.

Samska mamica, 08.09.2024 ob 20:45

Normalno da smo ločenke z otroci boljša izbira za mlade žrebčke kot te današnje mlade frajle. Kaj če vam fantje puhloglavka če imaš lahko žensko ki je že dala skozi zakonsko življenje, rojevanje in vzgojo otrok. Sedaj vemo kaj nam paše in to so mladi žrebički polni energije in tudi elana da si gradijo kariero in služijo denarčke za naše potomstvo za katerega prevzamejo odgovornost. Win win win za nas ločenke in mlade fante.

Norčuj se ja, ampak mene ravno en tak vztrajno hoče. Vse živo mi obljublja, je pa 6 let mlajši. Ne motijo ga ne otroci, ne moja starost. Ne vem kako se ga losati, res se je ogrel.

Jz tudi odkar vem za kaj se gre gledam izključno starejše. Če ženska ni vsaj 15 let starejša me sploh ne zanima. Če že ima otroke od prej je to meni bonus ker dobim celo družino brez truda. Upam da se bom en dan poročil z žensko ki ima vsaj dva ali tri otroke in bom očim.

Jah, 08.09.2024 ob 20:47

Norčuj se ja, ampak mene ravno en tak vztrajno hoče. Vse živo mi obljublja, je pa 6 let mlajši. Ne motijo ga ne otroci, ne moja starost. Ne vem kako se ga losati, res se je ogrel.

Žgav te bo dokler mu bo sedl potem si bo pa drugo najdu in te nabil na kurac figurativno in dobesedno

tisti ki vzame žensko z otrokom, žensko z več kot tremi bivšimi, žensko z propadlim zakonom…

Ti pa si naivna, 08.09.2024 ob 20:52

Žgav te bo dokler mu bo sedl potem si bo pa drugo najdu in te nabil na kurac figurativno in dobesedno

Če me bo dobro nabil, se ne pritožujem.

Dans ste vse kurbetine kurbetanske razkurbane iste

Pa še fukat ne znate več ker sam ležite k mrtve ribe

Pa pune ste SPB ko neizpraznjena greznica dreka

Tudi jaz to opažam. Moške , sploh take ki so malo škrt, pa nočejo deliti premoženja z novo,zelo odbijajo zahtevne mlajše, ki pričakujejo, da jo bo moški zelo razvajal in zanjo zapravljal, on pa bo izgledal  najmanj kot Brad Pitt. Zelo nerealna pričakovanja imajo . Pri starejši ženski,  ki je že malo obrušena od življenja, nima tako visokih pričakovanj in ega,zato  se lažje najdejo. Lahko gre pa tudi za finančno korist. Če je ženska finančno uspešna , je še bolj zanimiva. Moški znajo biti danes kar koristolovci.

Psice svinjske fukate se z vsako žvaljo ki pride mimo, lahko je šipac ali migrant, če vas pa preveč srbi vas pa vaši psi fukajo. Fak kako ogabne prasice umazane ste bljak.

Koliko mlajšega si lahko še vzamem, da ne bo preveč nespodobno? Me je mesec dni nazaj povabil mladi pilot na vožnjo, pa sem ga zavrnila, ker je napolnil šele 25, jaz pa sem čez 40. Nekaj časa je še vztrajal, zdaj pa ko ne kliče več, obžalujem.

Ukrajinke se pridejo v Slovenijo fukat za denar. Pametne

Slovenke se fukajo z vsakmu debilom, ki mimo pride zastonj. Glupače glupe

Baba pijana, rit prodana.

Slovenko časti tri juice vodke in je tvoja. Simpl 🙂

Aha… in si se zbudil.

Pa točno s takim ne gre nobena, niti najbolj blesava ne.
Sanjaj dalje.

Evo top tema Starševskega čveka tega vikenda in leta !

Pregovor, 08.09.2024 ob 21:09

Baba pijana, rit prodana.

Slovenko časti tri juice vodke in je tvoja. Simpl 🙂

Pa ja… kaka zblojena najstnica morda.
Prave ženske nisi ti videl od blizu. Vodka juice… za posrat smešen fukatrebec.

Jaz bi si želel družino in zvesto žensko in sem dobre fant pa vem da me bo varala ker so vse Slovenke iste.

Tartufi so redki, dijamanti še bolj, zvesta Slovenka pa ne obstaja!

Žalosten, 08.09.2024 ob 21:22

Jaz bi si želel družino in zvesto žensko in sem dobre fant pa vem da me bo varala ker so vse Slovenke iste.

Vav, vse Slovenke smo iste, pa varamo.  A bejz no. Nikoli nisem in nikoli ne bom, če ne bi bila v vezi zadovoljna, bi prekinila , varam pa ne.

Če oženš slovenko boš lačn, sramoto ti bo nardila k te bo varala s prjatli in bos boš na konc ostav ker te bo pr ločitvi obrava do kosti. Če oženš slovenko s butl prve klase.

Dec deva, bajto zgradi, use ji da, ona se pa ta cajt nabija na sosedovga Jakeca. Smo imel tako na vas zdj pa u Lublan žvi in ma enga albanezarja. Pa so Marjanco usi na vas rad mel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close