Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljše darilo ki ste ga dobili / dali za 30 let

najboljše darilo ki ste ga dobili / dali za 30 let

vprašanje je že v naslovu. Če pa še niste podarili ali dobili, me zanima kaj bi oz. boste podarili ko bo čas za to?

jaz še nisem 30, podarit pa moram naslednji teden – punci, pa ne vem kaj, tako da mi boste zelo v pomoč.

hvala

napisala bom zelo zelo čuden odgovor

ko imam jaz roj dan ga imata v nekaj dneh še moja mami in sin.je poletje zato se zberemo na vrtu,naredimo piknik,darila za tamalga so bolj poudarjena.

mami mi je hotela kupiti nekaj extra,sam jaz že vse imam,sem zadovoljna samo,da je zdravje pr hiš.pa sem ji rekla,da nimam samo ene stvari,ki jo resnično potrebujem.in to je to-zaželela sem si 12 tamalih žličk.ja smešno.kadar grem v trgovino jih pozabim in sem tako že leta in leta samo z 3 in je mal gužva,če hočemo npr.vsi jesti torto.sem jih bila zelo vesela.skromno,a uporabno.

A je tvoje dekle, ali pač za žensko? Kako blizu ti je? Za kako vrednost?

Jaz sem dobila šotor, omaro za v šotor, posteljo (ležalnik) za na plažo, sliko na lesu od MOjce Fo Sekulič ( so mi ful všeč), uro.

Sicer so lepa darila: knjiga, slika, ura, bon za masažo, kozmetičarko, savna, kaka lepa vaza, posoda za sadje, čajnik, skodelice za čaj,…
čokolada s posvetilom ali njenim imenom ( meni so to napravili v Rajski ptici na Brnčičevi)

Možu sem lani za 30 podarila ročno uro. Jaz pa upam, da bom za mojo 30-ko dobila kak kuhinjski aparat 🙂 – tam nekje bo namreč hiška tako daleč, da bomo že lahko razmišljali o kuhinji…

Jaz sem od moža dobila vstopnici za Madonnin koncert. Sem se full razveselila. Njemu sem podarila kar si je naglas zaželel – tečaj varne vožnje z motorjem. Je bil tudi ful vesel. Darila ostalih bližnjih so praktična. Tisto kar mi v življenju še primanjkuje, pa mi oni itak ne morejo dati, tko da nimam nekih konkretnih želja. Ubistvu se še najbolj razveselim kakšnega šopka tulipanov, ti me vedno spravijo v dobro voljo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

od moža sem dobila tečaj slikanja (risanja), ker sem si tega želela

Izlet v Barcelono.

Mojemu sem podarila za 30. akrobatski polet z jadralnim padalom. Jaz sem dobila skok v tandemu iz aviona.
Nama je to super in definitivno darilo, ki si ga še dooooooooooooooolgo zapomniš.

Meni zlato ne pomeni nič in ga imam samo za “v predal”, nekatere kolegice pa sploh ne bi preživele, če za 30. ne bi dobile zlate verige v ta pravi velikosti in (predvsem) teži.

Ti boš pa že vedu za svojo, kaj ji je boljš, a ne?

Polet s helikopterjem za 4 osebe. Smo šli tako vsi 4 in je bilo nepozabno.

hvala vsem, samo se nismo razumeli oz. sem slabo napisala. Gre za prijateljio, sem napisla punca, da se ve da gre za darilo za žensko.

Hvala še enkrat.

Jaz sem dobila zunanji trdi disk 🙂 in sem ga bila bolj vesela, kot če bi dobila zlato verižico, ki je bila prvotno v planu.

Dobila: čudovite uhane prijatelji, karti za Tino Turner mož. Pesmica “Vse najboljše” od mojega dvoletnika. Obojega bila zelo vesela. Poleg vsega ostalega, ampak tega sem bila najbolj iskreno vesela.

CITROENA

ALFA ROMEO

Otroka. vERJETNO rože in jagode.

HECAM SE. ŠOPEK ROŽ IN POLJUBČEK PA SEM RES DOBILA.

Za njenih 30 sva šli s prijateljico prvič smučat za več dni v Italijo. No bivanje ji je častil mož, organizacija je bila pa moja 😉
No pol je to postalo kar ena tradicija in ker imava rd v istem mesecu greva med mojim in njenim na žensko smučanje.

Fantu sem podarila ročno uro.

Za 30-let sem rodila sina – lepšega darila NI!!

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close