Najboljša krema?
modrojezero, 16.10.2023 ob 06:48
CeraVe, v lončku. Nimaš kaj razmišljat, kvalitetna in poceni, res probaj, ne bo ti žal. Prodajajo v lekarnah in v Dm-u, včasih naročim na Notino, Lekarnar..vseeno je.
A sem našla pravo:
CeraVe , Krema za glajenje suhe in grobe kože SA Smoothing Cream, 340 ml, 20,99 EUR v DM?
Odlična japonska kozmetika v DMju: Hada Labo
Kupi intense hydrating skin-plumping gel
Krasna je! Je pa gel in ne krema. Stara sem 48let in je ne zamenjam!
Imam zelo suhe lase, vcasih sem ob vsakem nakupu zamenjala sampon in balzam, pa je bilo za parkrat super, potem spet isto. Cez cas sem pogruntala, da ob vsakem pranju menjam in moji lasje so veliko boljsi.
S kozo nisem imela tezav, po 45. pa suha koza in sem vpeljala isto kot za lase: izmenicno serumi c vitamina, hyalurona i revitanol, enako kreme, sicer najvec uporabljam vlago, a menjam po potrebi na dan ali par dni.
Za kozo mi je tudi super sipkovo olje, za zvecer, ful dobro.
Nevenka304, 29.10.2023 ob 22:26
Jaz sem sicer 51, ampak sem zelo dolgo uporabljala od Olaya, potem pa prešaltala na Lux factorjevo. Od kar sem v menopavzi, se po obrazu toliko potim, da se mi takoj obraz namasti in sem morala zato na bolj ‘lahko’ kremo …
Uuuf, ja, to potenje med meno je obupno. ? Se krema hitro vpije? Meni drugače kreme kar ‘zdrsnejo’ iz obraza, ker se že med rihtanjem preveč prepotim, ko me zagrabi vročina.
Forum je zaprt za komentiranje.