Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj zanimivi uporabniki M/Ž čveka

Najbolj zanimivi uporabniki M/Ž čveka

Ne kupim – vem, da si bila zlobna.[/quote]

Prisežem na Sebeku, da ne! :)[/quote]

Če bi prisegla vsaj na sebi, bi še šlo skozi, tako pa nč ne bo.

Vseeno pa ne razumem, kaj je želela s takšnim izborom oblačil povedati v parlamentu. Saj, če bi šla na kakšno zabavo, je o.k. Ampak, dobro, vam moškim je to všeč, zato naj ti bo.[/quote]
Matkica pa res ne jemlji za referenco kaj je moškim všeč. :)[/quote]

Robi, kar priznaj, da bi rad, da bi tvoja žena to obula v posteljo. :))) Samo nisem čisto prepričana, če ne bi šel naslednji dan poškodovan v službo.

Nisem glih navdušen nad nekimi novimi travmami. 🙂

Tretjo, po resnici povedano, nisem vedel kam vstavit. Težko bi jo označil za dolgočasno, kot tudi za zanimivo. Goldfish je dosadna k ku*ac, antilopa pa preveč prijazna deluje večino časa, tako da verjetno nekje vmes…[/quote]

jbg, bl sm zanimiva od tebe pa ne ves kam me uvrstit 😀

mislm da je ta topic biu odprt izkljucni zato da Sadnemu damo potrdilo da je zanimiv

ej, zanimiv si 😉 a se kej boljs pocuts v svojem “pestrem” lajfu 😀 umiram.

kaj se mi dons vse ni zgodil ze 😀 tale topic pika na i.

ti mas pa itak kr svojo temo, cel pomemben. 😀

Ker sem zares blond, na dvig IQ nikar ne računaj, prej padec :)[/quote]

za tiste stikle zgori..prodajam rdece lakaste stilletos, anyone kup? so pa izkljucno za po stanovanju oz.v postlo, se razume. 🙂

I feel u 😀 vcasih je to dobr izgovor.

Uzamem pa nazaj o piki na i, to bo kr 10kica z faksa pa vplacane pocitnice v Turcijo kot nagrada sami seb in da gremo babe v lajf. :)))) can’t wait.

Kaj pa jaz vem… sicer nevem zakaj bi me napadle lezbijke …. feministke bi pa se oglaševale ja…..

Sicer pa vem da nošenje takih petk ni zdravo, vsaj ne dolgotrajno in neprekinjeno…. samo je pa seksi… ne morem si pomagat 😀

Samo nenazadnje bi se lahko feministke pritoževale zakaj morjo ženske sploh nosit obleke…. ker naravno smo nagi (rojeni) in zakaj jih mi barabe silimo v pokrivanje takih lepih teles lol[/quote]

Vseeno pa ne razumem, kaj je želela s takšnim izborom oblačil povedati v parlamentu. Saj, če bi šla na kakšno zabavo, je o.k. Ampak, dobro, vam moškim je to všeč, zato naj ti bo.[/quote]

Da je politika velika jeba. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Daj ti to slikaj na sebi no da vidimo če so seksi al ne 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma ja. Če je ta ženska sexy, potem sem jst David Beckham v najboljših letih.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Štel ji nič ne manjka…. glih prav noge…. dobro faco pa lahko debatiramo 😀

Grda definitivno ni…. pa če bi moral v parlamentu zbirat bi njo zbral garant od vseh ostalih 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Grda definitivno ni…. pa če bi moral v parlamentu zbirat bi njo zbral garant od vseh ostalih :D[/quote]

Med njeno garderobo in Alenko B ali ostalimimi poslankami pa res ni primerjave. Je sexi in še vedno v mejah poslovne elegance. Všeč mi je njen stil in postava. Edino frizura pa je tukaj čist mimo, vsaj zame. Z daljšimi lasmi je bila boljša.

wauuuu dober avatar. Zdaj si mi kr nekak še bolj všeč. Tista pujsa ni bila za nikamor

Grda definitivno ni…. pa če bi moral v parlamentu zbirat bi njo zbral garant od vseh ostalih :D[/quote]

Med njeno garderobo in Alenko B ali ostalimimi poslankami pa res ni primerjave. Je sexi in še vedno v mejah poslovne elegance. Všeč mi je njen stil in postava. Edino frizura pa je tukaj čist mimo, vsaj zame. Z daljšimi lasmi je bila boljša.[/quote]To kar se na zunaj vidi je itak vse kar premorejo naše političarke in politiki….zato pa smo tam kjer smo….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bratušek itak zgleda, ko tip. Tu sploh ni primerjave.

Med njeno garderobo in Alenko B ali ostalimimi poslankami pa res ni primerjave. Je sexi in še vedno v mejah poslovne elegance. Všeč mi je njen stil in postava. Edino frizura pa je tukaj čist mimo, vsaj zame. Z daljšimi lasmi je bila boljša.[/quote]

eeee to to 😀

Pa še res…. meni tudi ženske s kratkimi lasmi niso všeč…..

Med njeno garderobo in Alenko B ali ostalimimi poslankami pa res ni primerjave. Je sexi in še vedno v mejah poslovne elegance. Všeč mi je njen stil in postava. Edino frizura pa je tukaj čist mimo, vsaj zame. Z daljšimi lasmi je bila boljša.[/quote]To kar se na zunaj vidi je itak vse kar premorejo naše političarke in politiki….zato pa smo tam kjer smo….[/quote]
Ja vem… žal

enTip – ti si mi najbolj zanimiv uporabnik ŽM čveka – se boš potrudil, da bo tako ostalo ? 🙂

V bistvu, šele tu se vidi kok je ženska dejansko huda.

Natalie Imbruglia s kratkimi lasmi : http://www.popmodal.com/player/mcpwo8rjtb/niFhdjerr5uhf.jpg

Tebe pa res ne bi rad razočaral 🙂

Natalie Imbruglia s kratkimi lasmi : http://www.popmodal.com/player/mcpwo8rjtb/niFhdjerr5uhf.jpg%5B/quote%5D

Dobro saj določenim paše ampak veliki večini pa ne…. sicer pa tale frizura je ”dolga” oziroma tak bom jaz reko…. ko jaz govorim o dolgih frizurah za mene je recimo ”dolgo” vse kar ni krajše od sledečih dveh:

[img]http://cengkaruk.biz/wp-content/uploads/2013/08/sexy-and-short-2013-hairstyles-for-women-hairstyles-2013.jpg[/img]

[img]http://hairstylesnews.com/wp-content/uploads/2012/10/2013-Hairstyles-for-Women-3.jpg[/img]

Ne trdim pa da določenim ženskam kratki ne pašejo 🙂

Natalie Imbruglia s kratkimi lasmi : http://www.popmodal.com/player/mcpwo8rjtb/niFhdjerr5uhf.jpg%5B/quote%5D

Dobro saj določenim paše ampak veliki večini pa ne…. sicer pa tale frizura je ”dolga” oziroma tak bom jaz reko…. ko jaz govorim o dolgih frizurah za mene je recimo ”dolgo” vse kar ni krajše od sledečih dveh:

Ne trdim pa da določenim ženskam kratki ne pašejo :)[/quote]

Tile dve sta res hudi tudi s kratkimi lasmi ampak takšnih žensk je malo

Tiste, ki imajo mejhno glavco, štrleča ušesa, ali pa izjemno visoko čelo, s krajšimi lasmi izpadejo naravnost smešne.

Meni je pa ta frizura všeč mmm 🙂 🙂

[img]http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Gabriel+Macht+Dreamwork+Premiere+Last+Kiss+ECR7N9D6DmTl.jpg[/img]

Not bad ja.

Imaš takšno frizuro? 🙂

Mau daljše trenutno. Sem pa tud tako že mel. Praktično pa še hudo zgleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close