Najbolj zanimivi uporabniki M/Ž čveka
Ne morš bit vsepovsod zvezda no :D[/quote]
Z rdečimi revolucionarji se ne pogovarjam. :D[/quote]
A zamenjam sliko z janšo? 😛
A zamenjam sliko z janšo? :P[/quote]
A ni bil tudi on nekoč te barve? :))))))[/quote]
Ja saj zato…. samo on ni revolucionar… on je sežgal slike ”našega” druga in je zdaj ponosen kolaboracionist 😛
Sem mislo da ti je bolj pri srcu 😛
no pol pa nič… pol pa ne morem z nikomer zamenjat ker so vsi bli Pionirčki…. morda Eva Irgl? Ona je vsaj za nategnit… edina v parlamentu…. samo naj mi bo tiho
[img]http://siol.sdn.si/sn/img/10/112/634075452285271365_1t.jpg[/img]
A ni bil tudi on nekoč te barve? :))))))[/quote]
Ja saj zato…. samo on ni revolucionar… on je sežgal slike ”našega” druga in je zdaj ponosen kolaboracionist 😛
Sem mislo da ti je bolj pri srcu 😛
no pol pa nič… pol pa ne morem z nikomer zamenjat ker so vsi bli Pionirčki…. morda Eva Irgl? Ona je vsaj za nategnit… edina v parlamentu…. samo naj mi bo tiho
[img]http://siol.sdn.si/sn/img/10/112/634075452285271365_1t.jpg[/img][/quote]
Haha, čevlje ima pa res za parlament. Bi prej rekla, da je bila namenjena v diskoteko, pa si je premislila in prišla v hram demokracije.
Ti si mi bolj pri srcu, čeprav mi praviš “starunkla”. :)))
Meni so pa seksi 😀 …. ajz bi vsem ženskam uzakono take visoke petke na delovnih mestih 😛 s tanko peto!
Pomoje tega ne boš nikol pozabla ne? 🙁
saj bi si dal kako slikico pol raj svojo gor samo nimam nič kaj novega…. moram nardit selfija pol al kak se že reče…. 😛
ej C., dva seznama sta 🙂 ahahaha[/quote]
Vem, me ne moti, da sem označena za dolgočasno….ne trdim, da nisem :)[/quote]Auuuu… Calypso nov avatar, nič kaj dolgočasen ni … :)))
Le ne vem kaj imaš to na očeh? 🙂 Mislim, da se žabice navleče na noge ne na glavo/na oči…. 😉
Auuuu… Calypso nov avatar, nič kaj dolgočasen ni … :)))
Le ne vem kaj imaš to na očeh? 🙂 Mislim, da se žabice navleče na noge ne na glavo/na oči…. ;)[/quote]
meni pa je bila pujsa Pepa bolj všeč :)[/quote]Jaz sem se je pa že mal naveličal, ta slikca sedaj je bolj navdihujoča… :)))
Meni so pa seksi 😀 …. ajz bi vsem ženskam uzakono take visoke petke na delovnih mestih 😛 s tanko peto!
Pomoje tega ne boš nikol pozabla ne? 🙁
saj bi si dal kako slikico pol raj svojo gor samo nimam nič kaj novega…. moram nardit selfija pol al kak se že reče…. :P[/quote]
Če bi uzakonil visoke petke na delovnem mestu – kaj misliš, katere ženske bi te napadle? Feministke, lezbijke…..? :)))
Vem, me ne moti, da sem označena za dolgočasno….ne trdim, da nisem :)[/quote]Auuuu… Calypso nov avatar, nič kaj dolgočasen ni … :)))
Le ne vem kaj imaš to na očeh? 🙂 Mislim, da se žabice navleče na noge ne na glavo/na oči…. ;)[/quote]
Žabice? Ne, ne. To je čipka, košček oblačila, ki bi praviloma moral biti nekje drugje, ne na očeh, 🙂
Naveličala sem se nagovorov pepa, pujsa, bajsa ipd.
Žabice? Ne, ne. To je čipka, košček oblačila, ki bi praviloma moral biti nekje drugje, ne na očeh, 🙂
Naveličala sem se nagovorov pepa, pujsa, bajsa ipd.[/quote]
Pujsa Pepa je ljubkovalno- jaz to risanko rada gledam z mojimi nečakeci 🙂
Pujsa Pepa je ljubkovalno- jaz to risanko rada gledam z mojimi nečakeci :)[/quote]
Ne kupim – vem, da si bila zlobna.[/quote]
Ve ste dober par, lahko bi bile Pipi in Melhiad, veliki in mali pujs…. 😀
Aja to sta bila fantka…..ve pa niste na ne, da ne? :)))
Kaj pa jaz vem… sicer nevem zakaj bi me napadle lezbijke …. feministke bi pa se oglaševale ja…..
Sicer pa vem da nošenje takih petk ni zdravo, vsaj ne dolgotrajno in neprekinjeno…. samo je pa seksi… ne morem si pomagat 😀
Samo nenazadnje bi se lahko feministke pritoževale zakaj morjo ženske sploh nosit obleke…. ker naravno smo nagi (rojeni) in zakaj jih mi barabe silimo v pokrivanje takih lepih teles lol
Kaj pa jaz vem… sicer nevem zakaj bi me napadle lezbijke …. feministke bi pa se oglaševale ja…..
Sicer pa vem da nošenje takih petk ni zdravo, vsaj ne dolgotrajno in neprekinjeno…. samo je pa seksi… ne morem si pomagat 😀
Samo nenazadnje bi se lahko feministke pritoževale zakaj morjo ženske sploh nosit obleke…. ker naravno smo nagi (rojeni) in zakaj jih mi barabe silimo v pokrivanje takih lepih teles lol[/quote]
Vseeno pa ne razumem, kaj je želela s takšnim izborom oblačil povedati v parlamentu. Saj, če bi šla na kakšno zabavo, je o.k. Ampak, dobro, vam moškim je to všeč, zato naj ti bo.
Samo nenazadnje bi se lahko feministke pritoževale zakaj morjo ženske sploh nosit obleke…. ker naravno smo nagi (rojeni) in zakaj jih mi barabe silimo v pokrivanje takih lepih teles lol[/quote]
Vseeno pa ne razumem, kaj je želela s takšnim izborom oblačil povedati v parlamentu. Saj, če bi šla na kakšno zabavo, je o.k. Ampak, dobro, vam moškim je to všeč, zato naj ti bo.[/quote]Antilopca…. ne žali moških…prosim. 😉
Super avatar, skrivnostna, pa še blondina…. končno ena, da nam bo dvignila povprečni IQ:-)))
Super avatar, skrivnostna, pa še blondina…. končno ena, da nam bo dvignila povprečni IQ:-)))[/quote]
Ker sem zares blond, na dvig IQ nikar ne računaj, prej padec 🙂
Vseeno pa ne razumem, kaj je želela s takšnim izborom oblačil povedati v parlamentu. Saj, če bi šla na kakšno zabavo, je o.k. Ampak, dobro, vam moškim je to všeč, zato naj ti bo.[/quote]
Matkica pa res ne jemlji za referenco kaj je moškim všeč. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.