Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najbolj zanimive in čudne

najbolj zanimive in čudne

jaz sem zadnjič rekla v službi, ko je šel sodelavec po malico vsem v kolektivu in ga doooglo ni bilo nazaj, da je šel verjetno okrog žepa v rit…. da ne omenjam smeha sodelavcev in mojega zardevanja ko se je vendarle prikazal… 🙂

Jaz sem se pa spomnila eno iz bolnice-psihiatrične bolnice Polje. Smo bili na zaprtem oddelku,vsi zgledali ko mesečniki,hodili smo ko polži,vsi nafilani s pomirjevali,nekateri so spali na stolih v dnevnem prostoru. nekateri so gledali na uro. Eni so odsotno buljili v okno ven..Je bila pa ena upokojena zdravnica,in je šibala od enga pacienta do drugega. Sama je bila pacientka ampak tist nagon da je zdravnica ji kar ni dal mira. In je vse spraševala kaj jemljejo,eni so momljali,pa enemu reče “kakšne tabletke maš” pa reče drugi pacient,da ja,kima z glavo ” bi špagetke ” no pol se je pa ustavila ta zdravnica še pri 89 letni upokojenki,ki je bila premeščena na naš oddelek ker ni hotla jest. Zelooooo zeloo stara gospa.. sedela je zgrbančena na stolu,tud govorit ni hotla,pa taka suhcana shirana.. pa prleti ta naspididrana zdravnica pa vzame medicinski sestri krožnik,ki je rvano tej pacientki podajala po žlički hrano v usta. pa začne “mmmm brrrruuum leti špinačka ham ham odprite usta” mi smo se začeli rolat tam vsi ko opice se režat,pol pa pride ta glavni psihiater ker je bil čas za vizito,pa so tej zdravnici vse vzeli iz rok,mogla je it na vizito itak ker je bla pacientka,pa se zravna,vsa šokirana,ker ne sme več futrat te upokojenke,pa zamahne z roko, pa se skloni do upokojenke,jo prime za rame in roke,tako močno,in izusti
“jutri vas bom še hranila. Se vdiive,zdaj moram it. Prosim ne mi še umret”

smeha res,tej dohtarci smo se narežali za umret. 🙂

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Še moja…
Nesem hlače k šivilji, da mi jih skrajša. Doma sem si izmerila koliko in označila dolžino na eni hlačnici. Šivilji kažem in butnem: pa drugo hlačnico tudi!!! (ja ne, ker te mi pa ne bi…)

Smo bli na zunanjih bazenih.Mali spleza čez ograjo do morja in v lonček ulovi ribico.Ko smo šli s bazenov
na blagajni pokažemo ribico”Poglej,kaj smo ulovili v bazenu”.Blagajničarka je ostala začudena”Kako je pa
not pršla,čez filtre!

Moja mama je enkrat kupila pižamo. Doma je šla pižama takoj v pranje, pri likanju sem pa ugotovila, da je ena hlačnica 20 cm daljša od druge. Tej pižami in mami v njej sem se še dolgo režala.

Moja mama je zelo bolna in zadnje dve leti gre ven iz hiše samo še s hojico ,če ima pa “dober dan” pa celo z berglami. Izključno z berglami pa je hodila naokoli kakih 3-4 leta in enkrat v zmedi ko smo se odpravljali nekam sem ji rekel da ji bom danes pa jaz nesel bergle da nebo treba njej okoli vlačit 🙂 .

Zakaj plesalke baleta vedno stojijo na prstih? A ne morejo najti visjih plesalk?

V naši štacuni je včasih mularija – k se jih ene 10 naenkrat nabije na blagajno, vzporedno pa so police z barvami za lase – zamenjala tube v škatlah.
Rdečo v črno, črno v blond, rjavo v vijola srebrno, blond v črno……………hahahahaha………..

Tale me je pa nasmejala do solz:)

http://www.siol.net/novice/zanimivosti/2014/04/kupil_vinjeto_za_avtocesto_a_na_pot_z_avtobusom.aspx

Po koncu srednje šole l. 2009 je naša klapa namesto na precenjenega maturanca odšla v Francijo. In tako sedimo en dan v francoskem kafiču, debata pa nanese na recesijo. JAz rečem, med drugimi:”29ga je bil zlom borze” (z 29. sem mislila seveda leto 1929 :)), kolegica dobi prestrašen izraz na faci, panično pograbi telefon in pokliče domov – oglasi se ji oče, ona pa histerično v telefon:” A SI MI PRODAL DELNICE??? A VEŠ DA JE BIL ZLOM BORZE 29ga!!!!” (logično, mislila je 29ga tistega meseca:D). Še danes se nasmejim, ko se spomnim na to prigodo:D

zadnjič sva s fotrom zlagala drva,pa hodva gor pa dol,jst se neki zafrkavam,pa mu rečem kr tko za brezveze ker sem prejšnjič prebrala v enih novicah
“ati a veš da je elvis (presley) imel polbrata?”
pa on reče “kako?celga je imel.Kaj to misliš?”
pa jst rečem “ja ne imel je polbrata,in ta je zdaj vse dedoval”
pa se zgrozi “ma dej to ni možno,kaj bluziš?pa celega je imel saj sem videl na slikah”
pa jst njemu “ja sej itak da je bil cel kaj a mislš da je bil mrtev?”
pa on odloži drva pa reče “rekla si da ga je imel pol.elvis ni bil poškodovan”
pa jst “koga kaj?”
pa se razburi “elvis ni imel pol vrata ampak celega!”

OMG cel cajt je razumel da je elvis imel polovico vrata. :)))))))))))

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Ta Je resnicna !
Prijateljica Je sla na prvi pregled h ginekologu, ta ji rece, kar tamale se slecite in ona se Je slekla vse, saj uboga reva ni vedela, da samo spodnji del … Si morale predstavljati začudenje zdravnika in sramoto pacientke … 🙂
Lp,b

Dr. C od svojih pacientk ZAHTEVA, da se slečejo do nagega. Slečeš samo hlačke, pa reče: Odstranite še to. In moraš dat dol še zgornji del. kar nekaj jih je zato že šlo drugam. Res pa tega ne dela starim tetam.

Ko sem bila stara 5 let sem mamico vprašala. Zakaj se sosedova Francka ni nikoli poročila in imela otrok? Mamica mi je rekla: “Zato, ker so jo desci skozi vlekli za nos. ” j Jaz pa sem začudeno vprašala : “A zato ima tako velikega? ” hehe

In to je smešno??? Si predstavljaš, da ti želiš biti blond, pa postanejo lasje črni???
Oprosti, a to je meni res neodgovorno početje.

Prijatelja ustavi gospod v Ljubljani blizu podhoda Ajdovščina in ga vpraša Kje je center GRADA… On pa ni razumel, da je gospod mislil na center mesta in mu z roko pokaže na Ljubljanski grad.

Greva z mojim v trgovino….pa mojga znanec vprasa. Kaj to je pa tvoja hčerka?

Mož je kupil nov avto. Je bolj feni šmensi in ključa ne rabiš vtikat v štarter, da avto vžge, dovolj je, da ga imaš v avtu. Ravno tako lahko avto kar zakleneš ali odkleneš s pritiskom na gumb na vratih, če imaš ključ pri sebi. Skratka, dovolj je, da imaš ključ v žepu, pa si lahko odkleneš avto, se vsedeš vanj in odpelješ, ne da bi ključe sploh jemal iz žepa.

Avto smo kupili sred leta in ker se jaz ne vozim v službo po avtocesti, mož pa, vinjete pa se za par mesecev ni splačalo kupovat, sem ga dobila v uporabo jaz.

Nekega lepega dne sva bila tako zmenjena z možem v mestu. Pobrala sem ga, nato pa zapeljala do bolnice, kjer sem morala dvignit neke izvide. Ker je bila na cesti obupna gneča, sva pred vhodom v bolnico samo naredila rošado, jaz iz avta, on pa za volan.
Grem jaz lepo v laboratorij čakat na moje izvide, ko mi zvoni telefon. Na telefonu pa mož pravi, ej, ključe si mi odnesla. Seveda, če pa so bili lepo v moji torbici.
Mene je kar polilo, ko sem si predstavljala, kako mu je avto ugasnil sredi ceste v največjem prometnem zamašku…
No, avto na srečo ni ugasnil, samo piskal je predirno… od takrat dalje je treba pazit tudi na to…

Ne samo “babam”, tudi moškim se to dogaja – kolega je dobil v uporabo služben avto, da je šel po sodelavca na letališče. Ga pripelje pred službo, se zamenjata za volanom, kolega se usede v svoj avto in odpelje. Nekje na sredi poti mu pa zvoni telefon, da naj pripelje ključe nazaj, ker služben avto nepredirno piska in noče nikamor 😉

Tole pa smo danes prebrali na MONu:

na Telekomu (rajnki Mobitel) sem imel dobropis točno v vrednosti mesečne porabe, zato sem danes dobil položnico in na njej znesek za plačilo 0,00 € 😀

kaj naj sedaj s tem? probam nakazat nični znesek, da bo zadeva sprocesirana ali pustim vse vnemar?

V nasprotnem, kaj bodo, mi zaračunali obresti od 0,00? Hehe, ta izračun bi rad videl.

No, resno me zanima, da ga ne bom kaj usral, ker položnica je kot taprava, ima sklic in vse to…

Mariborski ŠD ti pošlje opomin pred izselitvijo in položnico za plačilo z negativnim zneskom!, če si pretekli mesec slučajno preplačal znesek….

Se pravi, ti zagrozijo z izselitvijo, če jim nakažeš preveč denarja….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pr sexu mi baba reče -faliu si…..,kako,sej je not..ja v rit si ga dal…..ja nism faliu,tja sm cilou…….,po sva se pa smejala

Sem frizerka,nekoč pride v salon ena stranka in reče :samo strigat ne me fukat, to ponovi parkrat,meni skoraj oči ven padejo! Nato mi razložijo sodelavke ,da je slovakinja in da tam sušenju ali pihanju(s fenom v tem primeru) rečejo fukat! Križana gora,še zdaj se nasmejem kadar dobim slovakinjo pod roke…

Pol je to še pametne avto. Mi imao isti sistem (start & go) in sem tudi enkrat jaz imela kluče v torbici. Me fotr zloži doma in gre naprej in, ko je prišel na cilj je ugorovil, da je brez ključa.

____________________________________________________ Only the stupid need organization, the genius controls the chaos! A.E. [url=http://www.ogrevanje-hlajenje.net]Toplotne črpalke[/url] | [url=http://www.alterish.com]Alterish.com - Let's cook[/url]

Jaz sem tudi imela dogodivščino s telefonom. Sem šla v trgovino in v rokah sem imela telefon in denarnico. Kupila sem lubenico in odkorakam ven..medtem me kliče možek in jaz njemu vsa panična, da mi nekaj manjka..da imam samo denarnico in lubenico, da sem izgubila telefon!!!! 😀 Sej ni vedel ali se naj smeji ali kaj 😀

Pa očala sem velikokrat iskala, pa sem jih imela na nosu (ker sem vajena,da bolj nosim leče).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close