Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najbolj učinkovita restriktivna dieta

najbolj učinkovita restriktivna dieta

Iščem najbolj učinkovito kratkotrajno (do 1 mesec) dieto. Na netu je diet malo morje, ampak rada bi nekaj iz prakse. Da ste dale skozi, da je bil rezultat. Navadno se je treba pred kakšnimi operacijami poslužit take diete, ko je treba na hitro precej zmanjšat težo.

Hvala za vaše izkušnje!

ps: velja tudi, če poznate primer setre, prijateljice, mame …

gladovno stavkaj, pij samo vodo in dihaj

Vem samo za primere, ko so na hitro shujšali in še hitrje še več pridobili nazaj. o samem zdravem hujšanju pa ne bom modrovala, ker je o tem na netu že ogrooomnoooo napisanega.

Dieta KC. Zeo učinkovita. Res pa, da ne za dolgo. Če že sprašuješ.

pejt na post pa te bo hitro zmanjkalo 😉 ali pa jej samo surovo sadje in zelenjavo.
Diete ne delujejo… deluje samo sprememba prehrane ali pa drastično zmanjšanje količin… pa še ta mora biti zdrava in polnovredna.

Punce, to mi je vse jasno – o zdravem hujšanju in spremembah življenjskega sloga na dolgi rok in jo-jo učinki takih tahitrih diet … VSE JASNO, RES!

Plus – nisem zapisala, da bi jo sprobala ali da jo sploh rabim ali karkoli v tem kontekstu. Iščem samo konkrene primer v stilu “bila na dieti KC in na podlago 70 kg v 14 dneh izgubila 5 kg. (In lahko tudi dopis: ki so se v naslednjih 14 dnevih vrnili.) ” Ampak mene zanima prvi del. 🙂

zbolela za mononukleozo in v desetih dneh shujšala za 7 kil. pri izhodiščnem ITM-u malo nad 20.
priporočam, da poiščeš kakšnega bolehnega najstnika in se malo zaližeš z njim.

pozabila dodati, da so zelo učinkovite tudi razno razne črevesne gripe in podobne nevšečnosti. poskusi kje najti oporečno vodo, pokvarjeno meso ali kaj podobnega. učinek garantiran.

Veš kaj naredi:
-začni z intenzivno vadbo vsak dan vsaj 1 uro
-zajtrkuj sadje
-večerjaja zelenjavo, solate, ,….

Kosilo in malice (jogurti, oreščki, skute, sadje) pa ohrani oz jej po želji (vsebinsko in količinsko) in po enem mesecu je uspeh zagotovljen!

Ne bom pametovala v stilu – spremeni življenjski slog, ker teorijo obvladamo vsi, a ne 😉

Kolegica in njen mož sta šla na tole dieto KC, tahudo varianto. Ker kakor sem videla, obstaja dve – ena, kjer lahko ješ samo 3x dnevno, nič malic; pa še ena, ki dovoljuje malice – sadje, in malo več kruha.
Oba sta shujšala, zaenkrat še nista dobila nič gor. Je pa od diete ene 3 mesece…

beljakovinska dieta…do 1 kg dnevno dol, odvisno od začetne teže….brez dodatne efektivne rekreacije na tešče pa itak ne bo hitrega učinka….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

beljakovinska dieta…do 1 kg dnevno dol, odvisno od začetne teže….brez dodatne efektivne rekreacije na tešče pa itak ne bo hitrega učinka….[/quote]

Kaka je pa to beljakovinska dieta????

hitro jajčno dieto !
Baje da se da zgubit tudi do 15 kg.Jaz sem 7 kg v treh tednih ,kar mi je super.
npr.od pon.do pet.imaš jedolnik .sobota in nedelja poljubno samo ne pretiravaj in to še ponoviš 2x ! vse skupaj 3 tedne .
Probaj,poglej jedilnik in če se ti zdi OK se je lotiš !
L.P.

beljakovinska dieta…do 1 kg dnevno dol, odvisno od začetne teže….brez dodatne efektivne rekreacije na tešče pa itak ne bo hitrega učinka….[/quote]

Kaka je pa to beljakovinska dieta????[/quote]
Komplexni OH samo zjutraj in za malico banano, naprej samo B in zelenjava…5-7 manjših obrokov dnevno, obvezna voda in vitamini plus eventuelni proteinski prašek za vmesne obroke-malice…..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

po KC dieti 14 dni -8 kil.držala kile 3 leta in se zredila za 16:((

pozabila dodati, da so zelo učinkovite tudi razno razne črevesne gripe in podobne nevšečnosti. poskusi kje najti oporečno vodo, pokvarjeno meso ali kaj podobnega. učinek garantiran.[/quote]

:-))))))))))))))))))))))))))))

DIETA KEMIČNEGA RAZKROJA
Probala sem ni da ni diet, ta je najbolj učinkovita. Zelo učinkovita, učinek je viden takoj.

Kakšna pa je dieta kemičnega razkroja?

http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-15/

Se ti ne zdi, da do zdaj verjetno ali že shujšala ali že nazaj debela se nehala sekirat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close