Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj seksualni faksi

Najbolj seksualni faksi

Ko se odločam za faks, seveda poleg učenja in zaposlitve razmišljam tudi o tem, kje se največ dobi mesenih užitkov. V oči so mi padli medicina in zdravstvena nega, ter tudi pedagogika. Kje mislite, da je največ tega?

AGRFT

Vsak z vsakim ali nekaj v tem smislu.

Največ jebanja … strojna, elektro… pa tko…

Teologija. Veterina.

Kakšna teologija? Si že kdaj videla nagega župnika?!

Odgovor na objavo uporabnika
ne hecajte se, 06.08.2021 ob 12:18

Kakšna teologija? Si že kdaj videla nagega župnika?!

A se hecaš? Crkveno vzgojene pridne punčke stran od strogih staršev? Zveni kot recept za razvrat…

Matematika. Toliko razmišljajo, da se pozabijo obleči.

Odgovor na objavo uporabnika
o joj, 06.08.2021 ob 12:09

Ko se odločam za faks, seveda poleg učenja in zaposlitve razmišljam tudi o tem, kje se največ dobi mesenih užitkov. V oči so mi padli medicina in zdravstvena nega, ter tudi pedagogika. Kje mislite, da je največ tega?

Kaj pa seksualne gajbe, pa vrečke? Mhmmm…

Kako da ne, ko se studentje igrajo Adama in Eve, iz SP. Pa druge prizore… Marije Magdalene…

Duhovnike pa globoko spostujem.

Ne iščeš na pravih koncih.  no, mogoče na zdravstveni negi. Zadnje čase je tam precej  deklic južnih korenin, ki bodo prve v svojem sorodstvu prišle do neke diplome. Če se ti da ukvarjat z žlahto, go ahead. Ostale so večinoma akšne bolj preproste deklice, nimajo pa intelektualne širine, tako da so lahko hitro za akcijo. 🙂

Drugače so pa bile vedno fajn punce na masovnih faksih, pravo, ekonomija, FDV.  Pogosto se visoko nosijo, je pa izbira velika.  Tudi punce na teološkem faksu niso švoh.  Redkokdaj so to kakšne cerkvene miši, bolj luftarke, ki popušijo na drugih faksih ali imajo preslab uspeh, da se vpišejo kam drugam in pristanejo tukaj.

Filo faks ti odsvetujem. Tam je vse bolj bohemsko. No, če te zanima kakšen tantrični seks, boš mogoče našel tudi tam kaj primernega.

Naravoslovni faksi so ponavadi bolj neke piflarke, ki delujejo po izgledu, kot da so zgrešile stoletje.  Do diplome nedolžne, potem poroka, družina. Dolgčas.

Pedagoška… načeloma  delujejo kot ene kokoške v srednji šoli, ker jih je veliko punc na kupu. Celoten ta faks mi je kot ena gimnazija.  Ful se imajo za pametne, a so samo bodoče učiteljice, ki večinoma tudi v srendi šoli niso blestele. Če te to rajca…  haha Meni delujejo kot da so same sebi dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close