Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj prodajani slovenski ansambli, pevci

Najbolj prodajani slovenski ansambli, pevci

Kateri slovenski ansambli, skupine, pevci so najbolj uspešni, najbolj prodajani, kateri so poznani tako med večino Slovencev kot tudi v tujini?

Kolikor vem, da največ plošč, koncertov so prodali Avseniki. Pa vsi v Sloevniji smo slišali zanje pa tudi v par tujih držav so prodrli.

Kaj pa še kateri drugi?

Jaz sem generacija, ki je rastla gor  s Čuki, tudi Pop Designi. Mislim, da sta obe skupini poznani večini Slovencev, dvomim pa, da so prodrli tudi na tuj trg?

Helena Blagne je tudi vsem poznana. Sicer nisem fenica, ampak moram priznati, da sigurno spada med zelo uspešne slovenske pevke.

Adi Smolar ali pa Mlakar imata super besedila, vendar mislim, da sta uspešna bolj v ožjem krogu?

Aja, Slak je seveda tudi poznan tudi v tujini.

Tako, da malce se razpišite kateri slovenski glasbeniki, ki so nam vsem oz. večini poznani pa so prodrli tudi na tuj trg.

Dan D, ima super pesmi,a mpak večji del Slovencev jih ne pozna.

Uspešnost se meri skozi denar. Kdo od naših glasbenikov – kot posameznik – ima največ na računu? Ne sme biti denar od družine ali žene!

Denar izključno od nastopov.

Samo to je merilo uspešnosti!

Ravno danes je na TV SLO 1 posnetek koncerta v spomin Hruševarja. Same lepe pesmi.

Laibach.

Odgovor na objavo uporabnika
Pow594, 26.06.2021 ob 21:50

Laibach.

To pa ne poznam. Pa sem iz Trbovelj. Bom morala poiskati na YT, da vidim kdo so. Vem sicer da prihajajo iz Trbovelj :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close