Najbolj privlačni, lepi ljudje so rojeni v znamenju strelca
Normalno da niso vse kozoroginje lepe. Je pa vecina zensk ki jim sam podelim status lepa zenska, kozoroginj. No lepe zenske niso dolgo casa samske. Ce se npr. v ponedeljek razidejo s partnerjem imajo najkasneje v petek ze novega kandidata. Kako ribici dobijo te dragocene podatke, pa nimam pojma-verjetno FB. Kot kaze nekateri samo cakajo da raspadejo nekatere zveze da lahko vskocijo in ponudijo rame 😉
O moskih rojstnih dnevih ne vodim evidence. O moski lepoti pa…. ce poznas legendo o Narcisu in Eho potem ves da na koncu ostane samo odmev. In Ricky je za veliko zensk ravno to 😉
Jaz sem grdoba, kar sem ze mnogokrat priznal 😉 Financno stanje-katastrofalno. Jp, cisto zanic. Ok?
Drugic, govorim o izjemno lepih zenskah (ne govorim o povprecju). Sam jih nisem ravno veliko videl v zivljenju.
In za take velja: lahko imajo najslabsi mozen karakter, lahko so pasje do tipov pa vendar niso dolgo samske.
Še enkrat preberi, kaj si napisal in kako se lahko ta post bere. Eno je iskrenost, drugo pa nesramnost. Ti si postavil trditev, da nobena dobra bejba ni dolgo samska oziroma je manj kot teden samska. Pri tem pa pozabljaš, da si ti samski, torej si zanič, ker te nobena noče.[/quote]
Ni lih isto. Kvaliteten dec je lahko komot leta in leta samski. Se mu pač ne da pristopat, ukvarjat z ženskami. Kvalitetna bejba se bo pa dobesedno otepala moških. Logično da bo enkrat popustila, samo na pravega nakladača mora naletet.
Sadni, čeprav bi rad, da se z m111 še prepirava…..ne bo nič iz tega.
M111-ju zato kot opravičilo posvečam tole pesem:
Ne vem kateri je lepsi Ricky ali Enrique.
https://www.youtube.com/watch?v=Pv0PAchVGCw
Forum je zaprt za komentiranje.