Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj privlačni, lepi ljudje so rojeni v znamenju strelca

Najbolj privlačni, lepi ljudje so rojeni v znamenju strelca

Najbolje zgledajo strelci:
http://www.b92.net/superzena/zodijak.php?yyyy=2014&mm=12&nav_id=937371

Se strinjate, kajne?

Po mojem mnenju je zadeva po privlačnosti taka (v teh znamenjih poznam največ privlačnih ljudi):

Moški: bik, lev, škorpijon, strelec, sem in tja tudi kakšen oven
Ženske: bik, rak, lev, devica, ribi, sem in tja tudi kakšna strelka

Torej še en dokaz, da sem lep 🙂

Sadni daj svojo sliko objavi, da ugotovimo kolk se zodiak moti.

Ti pa prešaltaj na svoj pravi vzdevek.

Če privlačni pomeni ekstrovertirani in družabni, potem verjetno res. 🙂

Poznam dva res obupna človeka, oba sta strelca :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

najlepši moški so rojeni v znamenju vodnarja,najlepše ženske pa v znamenju kozoroga

Vodnarji imajo lahko smisel za humor, ampak lepotci ravno niso.

Se strinjam. Najlepse so kozoroginje. No…. 😉

Saj vem, da levinj ne preneseš. :))

Moski smo zelo enostavna bitja. Ce zenska v nasih oceh dobi dovolj plusov nas ne zanima cisto nic. Znamenje, poklic, denar, …. Vse je nepomembno. Za razliko do zensk ki imate … drugacen anketni listek.

Ne bo držalo, še kako vam je pomembno: dobro oprsje, dobra ritka, prava “kilaža” in ne “tonaža”. Je pa res, da gredo pri vas bolje skozi manj razgledane dekline. Bolj je avšasta, več možnosti ima. Že stokrat preverjeno.

Predvsem je zanimivo, da odrasli ljudje v horoskop verjamejo…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Levi izbirajo najsibkejsi plen. Pa apliciraj na mosko populacijo.

Ne, meni so bili vedno všeč moški z močnim karakterjem. Mevže me begajo. Ne vem, pri čem sem. 🙂

Ne bo držalo, še kako vam je pomembno: dobro oprsje, dobra ritka, prava “kilaža” in ne “tonaža”. Je pa res, da gredo pri vas bolje skozi manj razgledane dekline. Bolj je avšasta, več možnosti ima. Že stokrat preverjeno.[/quote] Ja, paja….:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mislil sem na taktiko lovcev ki izbirajo lazji plen. Avse 😉

Ne bo držalo, še kako vam je pomembno: dobro oprsje, dobra ritka, prava “kilaža” in ne “tonaža”. Je pa res, da gredo pri vas bolje skozi manj razgledane dekline. Bolj je avšasta, več možnosti ima. Že stokrat preverjeno.[/quote] Ja, paja….:-))[/quote]

Dobro, ti si izjema, ki potrjuje pravilo. :))

In, kaj se potem pritožuješ? Izberi si avšo, pa mir daj. :))))))

Da njegov močan karakter brez posledic prenese žensko prevlado ? 🙂

Da njegov močan karakter brez posledic prenese žensko prevlado ? :)[/quote]

Pri meni ne obstaja prevlada, ampak enakopravnost spolov. 🙂

Avse so iskano blago in “trg” je majhen 😉

Moral boš spustiti kriterije. ;))

Odlicen recept za vse samske, ki bi radi spremenili status. Izbircnezi pa ne moremo iz svoje koze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close