Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj nemarni so študenti medicine

Najbolj nemarni so študenti medicine

Preverjeno. Zelo podobno stanje, kot je opisala nezvišana. Neoprana posoda, več dni. Smeti so kopičili kot podgane, nametane cunje, posrani wcji. Znanka je skoraj znorela v študentu z njimi. Kot obiskovalka sem imela priliko videti ta nered. In potem taki delijo nasvete o zdravju, se nosijo vzvišeno sami pa totalni pujsi.

A si preveril.  No fajn..

Kar se tiče pucanja sekretov, na rob zloženih postelj, glancanja pribora, pometanja hodnikov in ostalega obvladovanja čiščenja, obramboslovcev nihče ne dohaja.

Pedanten, urejen, dišeč, organiziran… tak je bil moj študent medicine.

obratna izkušnja. lp.

Imeli smo podnajemnike studente medicine. Kulturni, vzgojeni, umirjeni , .  Nobenih zurov, stanovanje urejeno in cisto.

Sem neskončno hujši od vsakega študenta medicine. Tisto kar je okrog mene zame ni pomembno. Zame je najpomembnejše tisto kar je v meni. Tisto kar je v meni je za druge nevidno. Ko je pred mano neka fizična oseba vidim samo odsev svetlobe od materialnega telesa te osebe. V resnici te osebe ne vidim ker je nevidna v materialnem telesu.

V mojih študentskih letih so bili študentje medicine največji žurerji – največ so ga nesli, največ so si privoščili (od raznoraznih substanc do seksa z neznanci). Najboljši je bil pa en primerek, ki je bil še pri 40 v študentu (seveda z na črno kupljeno odločbo), pijan od jutra do jutra… In danes je gospod kirurg. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close