Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj debilske/nemogoče/iz trte zvite trditve na MŽ čveku

Najbolj debilske/nemogoče/iz trte zvite trditve na MŽ čveku

Zmedena_samica, ne vem sicer jaz se družim predvsem z starejšimi, torej moškimi ki imajo okoli 35 let. Mogoče so bolj mlajši tipi taki da imajo radi najstniške tipe žensk. Okusi so itak različni. Jaz imam konfekcijsko 38, pa imam pri 170cm, 54kg. Tako da zame je ta teža idealna, ampak sem imela pa tudi že 70kg v svoji “chubby” fazi, pa tudi nisem imela problemov s tipi. Celo ex ko me je videl ko sem že shujšala je rekel da sem prej pri 70kg, veliko bolje izgledala, samo on je imel že od nekdaj rad curvy ženske.

So pa moški, ki sami izgledajo zelo neurejeno, in ravno taki imajo lahko nek čuden kriterij za žensko, ki mora imeti postavo kot 14 letna najstnica, vsa pobrita, zdepilirana v nulo, z lizko v roki pa repki:) Priznam da zveni že kot pedofilija, samo ene tipe to privlači. Se ne obremenjujem s takimi, čeprav sem tudi sama punčkasti tip ženske, ki se redno liči in mi je moda zelo pomembna, kljub temu pa me privlačijo moški, ki imajo radi prave ženske z oblinami.

http://i223.photobucket.com/albums/dd120/hipsterrunoff/photographs/1710b6eb.jpg – obline

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kako pa veš, kateri te privlači – domnevno ker ima rad ženske z oblinami – tega res ne razumem oz ne bi mogla reči, da sem pri katerem kdaj to opazila.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Všeč mi je, da ne rabim hodit v druge teme in kopirat debilizmov, ker je vse tu na mestu.

Zakaj pa so potem v Afriki in v državah 3. sveta debeli ljudje? Zakaj nimajo manekenskih postav? Debelost ni samo “bonus” bogatih jedcev, ampak predvsem nepravilne prehrane. Pa tam na Šrilanki ali kje že, ko debelost žensk enačijo z ljubeznijo do svojega moškega, že male deklice silijo s pitjem mleka čez rob, medtem ko se mala joka na vse pretege, da se ti srce para. Ker mora bit debela, da se bo dobro omožila. Dvomim, da se tam kopljejo v bogastvu.

Kvečjemu bi bogat človek lahko privošči, da bo jedel izbrano in izbrano nikoli ni v velikih količinah.

Zakaj pa so potem v Afriki in v državah 3. sveta debeli ljudje? Zakaj nimajo manekenskih postav? Debelost ni samo “bonus” bogatih jedcev, ampak predvsem nepravilne prehrane. Pa tam na Šrilanki ali kje že, ko debelost žensk enačijo z ljubeznijo do svojega moškega, že male deklice silijo s pitjem mleka čez rob, medtem ko se mala joka na vse pretege, da se ti srce para. Ker mora bit debela, da se bo dobro omožila. Dvomim, da se tam kopljejo v bogastvu.

Kvečjemu bi bogat človek lahko privošči, da bo jedel izbrano in izbrano nikoli ni v velikih količinah.[/quote]

V branju zgornjih vrstic sem se spomnila na barok – takrat je bilo modno oz lepo videti, če si bil debel, torej bi lahko potem sklepali, da je nekaj na tem kakšen slog v nekem času in prostoru velja in ne le to kaj je zdravo in kaj ni 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zmedena_samica, kako vem? Enake ptice običajno letamo skupaj, in se pač enaki, podobno misleči zavohamo.

Ne vem, zakaj je treba vedno izražati presenečanje in nasprotovalni ton, če kateri omeni, da so mu všeč bolj vitke. Če pa omeni, da so mu okrogle in pljuva po suhicah, pa se mu aplavzira. Mimogrede, pri 80 kg je praktično nemogoče imeti ozek pas, saj se pri toliko odvečnih kg ne more nalagati samo na prava mesta..

Prave ženske … ta besedna zveza je mi je zvenela vedno hecno, v bistvu diskriminatorno in ločevalno. Kaj s(m)o pa potem vitkejše? Androidi? Marsovci?

Blagor tebi, da imaš vsaj neko teorijo in prakso glede tega, jaz sem pa v “teh vodah” tako nemočna, da me je kar groza, lahko bi trdila, da včasih samo sebe blamiram kaj je res in kaj ni 😉

Zanimivo, koliko pa jaz poznam moški svet se jih večina ozira po čim bolj suhi figuri, če ima katera že kakšno bedrce preveč močno ali pa da se opazi kaj okrog pasu, je že odpisana ne glede na simpatičnost in kakovosten karakter. Deloma nas je ravno nasprotni spol prisilil v to miselnost, da je biti preklast ideal, deloma pa tudi mediji naredijo svoje. Princess28, konfekcijska št. 38 je že kakšnih 10 let preveč..34 bi bila ravno pravšnja 😉 Žal je tako, da mnogi samo čakajo, kako se bodo lepotice kar same nastavljale, tipi pa ne dajo nič nase…tako ne gre, potem pa da je toliko žensk samskih, me tovrstni družbeni trend niti malo ne preseneča, prej vznemirja.[/quote]

S tem se ne strinjam. Mediji so forsirali ekstremne suhice pred par leti, zdaj pa tega že dolgo ni več na obzorju (z izjemo modnega sveta, ampak to je itak razred zase). Danes pa mediji favorizirajo drugo skrajnost (sumim, da zaradi povečevanja priljubljenosti plastične kirurgije in potrošništva) in delijo ženske na neprave in neprave … Vse povsod vidiš polno naslovov “Povečajte si rit, prsi kot Kim Kardashian”,Nihče vas ne bo maral, če boste imeli manj kot E in podobno, Morček od kopalk vam mora povečati prsi vsaj za dve košarici …

Kakorkoli že, jaz imam srečo, da si pri vsem tem ne oziram na medije, ne na moške, ne na statistiko in si postavljam svoja merila, kaj mi je lepo in v kakšnem telesu se dobro počutim.

Baročne cerkve in inserti so kipeči, bogati, obsežni, “nakičeni”. Tudi slog jezika je bogat, poln pretiravanj.

Baročne cerkve in inserti so kipeči, bogati, obsežni, “nakičeni”. Tudi slog jezika je bogat, poln pretiravanj.[/quote]

A-ha, in od njih še kar naprej vzdržujemo dvoje: smisel za kič in pretiravanja ko je treba jamrat ali pa priznat izobrazbo 😉

Blagor tebi, da imaš vsaj neko teorijo in prakso glede tega, jaz sem pa v “teh vodah” tako nemočna, da me je kar groza, lahko bi trdila, da včasih samo sebe blamiram kaj je res in kaj ni ;)[/quote]Mislim, da imaš dovolj teorije in prakse, saj se sprašuješ o tem, čeprav nekateri bi rekli, da če se moraš to spraševati nimaš o ničemer pojma. A bo kul ali sem zmedeno napisala?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Blagor tebi, da imaš vsaj neko teorijo in prakso glede tega, jaz sem pa v “teh vodah” tako nemočna, da me je kar groza, lahko bi trdila, da včasih samo sebe blamiram kaj je res in kaj ni ;)[/quote]Mislim, da imaš dovolj teorije in prakse, saj se sprašuješ o tem, čeprav nekateri bi rekli, da če se moraš to spraševati nimaš o ničemer pojma. A bo kul ali sem zmedeno napisala?[/quote]

Katenjka, ne me j* v glavo, ker se je šele dan pričel in ti navališ že navsezgodaj 😉

Mislim, da imaš dovolj teorije in prakse, saj se sprašuješ o tem, čeprav nekateri bi rekli, da če se moraš to spraševati nimaš o ničemer pojma. A bo kul ali sem zmedeno napisala?[/quote]

Katenjka, ne me j* v glavo, ker se je šele dan pričel in ti navališ že navsezgodaj ;)[/quote]Ti is začela, pa ne vem točno, če hočeš tudi imeti zadnjo besedo…? Aja meni se dan končuje, ali pa saj ne vem, spet bom premalo spala, bom jutri malo premislila, kaj bom napisala, v redu? ccc no, lahko noč

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ta misel je pa kar v pravi temi…Saj ne, da bi bila debilna, le tako zelo je neverjetna, da težko verjamem v njeno resničnost.

Kaj pa na tiste moške, ki si jim všeč ? Se tudi ne oziraš ? 🙂

Nisi dojela moje poante. V preteklosti je bilo v Sloveniji tako, da so bili reveži suhi, bogati pa debeli. Debeleost je bil nek statusni simbol. Danes ja pa stvar obrnjena. Debelost je bolj razširjena med nižjim slojem (kar seveda ne pomeni, da bogati niso debeli), ker si ne more privoščiti toliko zdrave hrane, ker je dražja, ker si ne more privoščiti toliko športa in tako naprej. Torej je danes vitka postava neke vrste statusni simbol. Pri nas.

Kvečjemu bi bogat človek lahko privošči, da bo jedel izbrano in izbrano nikoli ni v velikih količinah.[/quote]

Pepelkica, šport si lahko privošči vsak, še klošar. Potrebna je samo volja. Podobno pa velja pri hrani. Ne rabiš bit bogat, da si lahko privoščiš dovolj zdravo prehrano. Težava je povsem drugje. To je v masovnem nezadovoljstvu ljudi. Nezadovoljstvo pa vodi v “napačne” odločitve, v podzavestno poseganje po “slabi” hrani in v zmanjšani motivaciji za rekreacijo. Um, ki je nezadovoljen, bo nezavedno posegal po slabi hrani, saj ima tak človek v prvi vrsti slabo mnenje o sebi in mu ni toliko mar za svoje telo, v drugi pa potrebuje neko “drogo”, da vsaj za trenutek doživi “užitek” oziroma tisti občutek zadovoljstva. Kar je lahko ob slabi hrani, kajenju, alkoholu itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In po Pepelkini logiki so suhi klošarji “višji sloj”……
svašta o kakšnih slojih ti to govoriš P ? :(((

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Šport si ne more privoščiti vsak, vsaj ne tako kot si želi. Kaj če nekomu ne sede tek in pohodništvo? Kolesarjenje pa je predrago, bazena nima v bližini, smučanje je predrago in tako naprej? Potem se mora ukvarjat s tekom in pohodništvom, čeprav ga to ne veseli. In potem ni neke prave volje. Če imaš dovolj denarja, potem si najdeš športe, ki te veselijo in ker te veselijo to tudi z veseljem redno počneš. Že tako je,da v manjših krajih ni niti ponudbe prave. V večjih krajih je veliko večji izbor. In zdaj, če imaš denar, se odpelješ v večji kraj in tam treniraš, če ga nimaš pa spet ostaneš pri hoji/teku, ki te recimo sploh ne veseli.
Res je, vsak se lahko ukvarja s športom, tudi klošar, res je pa tudi, da če nimaš denarja, se moraš ukvarjat s tistim s športom, ki je poceni in ne s tistim, ki te veseli. Če imaš srečo, da te veseli poceni šport, potem je ok. Drugače pa…
Pri hrani je pa tako: bio hrana je bistveno dražja kot škropljena. Pojdi kdaj pa kdaj v trgovino in preveri cene boljše, bolj zdrave hrane in boš videl. Sok je toliko, sadna pijača(voda plus sladkor)pa parkrat manj. Sadje in zelenjava je drago, sladakarije vedno v akciji. Bel kruh je poceni, polnozrnat je drag. Bela moka je poceni, pirna je draga.
Potem je tudi tako, da sociaalno šibkejši sloj, mora tudi bolj delati. Če imaš dobro plačo lahko kupiš kako napravo več, za marsikatero zadevo pokličeš mojstra in plačaš, če nimaš denarja, moraš sam narediti in tako namesto športat, delat. Če ti mojster naredi pa lahko športaš v tistem času. Potem socialno šibkejši imajo ponavadi tudi nižjo izobrazbo, manj znanj, težje pridejo do virov znanja in preprosto ne vedo dovolj o zdravi prehrani in pomenu gibanja. V službi pogosto delajo v slabih pogojih, pridejo domov brez volje, v službi jedo slabo hrano, ki jo dobijo v menzi in še bi lahko naštevala.
Se mi zdi, da ti spadaš med tiste, ki imajo precej pod palcem, zato ne poznaš cen :).

Neumnost ali malomeščanska miselnost!
Če športaš zaradi SEBE, ker veš, da ti koristi, je tek čisto ok pa lahko bos tekaš, če pa športaš zato “da se vidi”…. potem pa res ni tek primeren, čeprav je ravno ta oblika športa najbolj naravna.
Za hrano je pa tako. V mestu živijo tisti, ki si boljšega privoščit ne morejo in morajo jest kar si pač lahko privoščijo, ostali si lahko še kaj “prišportajo” sami doma na vrtu, njivi…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še en citat za to temo:

dopolnjujem…..
najbolj debilski,nemogoči iz trte zviti in PROSTAŠKI so tvoji umotvori

zdej se pa smej,še boljš jokaj se sam-a nad sabo

Malo diši po sadju. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A po gnilem?

Tako topoumno zveni, ko se nekatere medsebojno nazivajo z “ženskice”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close