Najbolj debilske/nemogoče/iz trte zvite trditve na MŽ čveku
Brez skrbi, saj se ne bi kar tako vžgal, menda štori slabo gorijo. :))))[/quote]
Matjazko, rekel sem roke. 😉
Ne, na žalost nisem suhica, bi pa rada bila. Tipično žensko, kajne? Ja, zdi se mi, da sem debela in rada bi bila bolj suha. Nič grdo, tudi sebi rečem, da sem debela. In seveda se bojim baročnih oblin. Veš ženske smo vse take, da si želimo biti suhice in da zavistno pogledujemo po lepih ženskah.
Če pogledam fotomodele, manekenke, vse suhice (sicer za moj okus presuhe). Postavice so pa zato, da jih gledate moški.
Vsa ta hujšanja, da se bolj dopademo moškim. Razen tistim, ki imajo fetiš na velike zadnjice in druge baročne obline, ker mislijo, da to pomeni več mleka :).
TIsta slikca izpred 40.000 ali kako si že napisal: verjemi mi, da tako davno nazaj, ni bilo debelih ljudi. Ni bilo toliko prehrane kot danes, delat so morali pa veliko bolj fizično. Praviš baročne obline, to je par 100 let nazaj. Takrat so bili debeli le razni graščaki, cerkveni dostojanstveniki, ostali ljudje pa ne. Ostali pa so veliko delali pa bolj malo jedli. Takrat je bil velik trebuh statusni simbol. Debel sem, ker sem bogat in ker mi ni treba delat.
Pepelkica, če si bolj “baročnih oblin” bi to lahko pomenilo, da se ne zmoreš, znaš, hočeš….kontrolirat in bi to lahko plašilo (nesamozavestne) fante kar pa na koncu niti ni tako slabo… Le izbira bo ob današni miselnosti mladcev bolj skromna…. 🙁
Ja sem prebral, praviš da se “bojiš baročnih oblin”, samo danes je zaradi izkrivljene predstane o lepoti že vsaka druga označena za debelo, baročno. No, nekatere res nekoliko pretiravajo v “izpopolnjenosti”. Imajo pa vsake oči svojega malarja tako, da se ne rabiš preveč bat za to kako te bo kdo gledal. Bolj bi bilo pomembno kaj sama želiš in koliko ti to koristi/škodi zdravju, ne pa da ti kdo vsiljuje percepcojo lepote.
Je pa to tema o debilskih/nemogočih/iz trte izvitih… tako da lakho tudi tako razumeš mojo pisarijo…. 😉 :)))
Tudi fantje, ki se niso sposobni čustveno povezati z žensko, so lahko dobri prijatelji.
Za kaj več pa morajo obline it stran :).
Zakaj smo ženske tako vnete za vitke postave? Res je, da je tako lažje okrog hodit, da smo tako bolj spretne, bolj hitre, bolj gibčne, bolj zdrave, res pa je tudi, da to počnemo, da smo bolj všečne moškim. TUdi, če že imamo moške, se trudimo, da smo vitke, da ne vzdihujejo preveč za sosedovo trlico :).
Tole je pa precej žalostno brat. Ampak o tem sem pisal pod tem kako živeti. Večina se prilagaja drugim, to pa nikoli ni mogoče.
[/quote]
Se strinjam z napisanim. Mene ženske z močnejšo postavo nebodo nikoli privlačile, pa če ima še nevem kok super karakter. Rad bi jo sicer še vedno imel, privlačila me pa na žalost nebo. Sicer pa mene bi še bolj skrbelo njeno zdravje, kot pa to da so ji postale kavbojke ob pasu preozke. Enako kot bi me skrbelo za njo, če bi pokadila 2 škatlici cigaret, ali pa spila 3 litre alkohola na dan. Posledice vemo kakšne so lahko.
Najjače so pa tiste, ko se takoj po poroki zredijo iz 50 na 80 kg, ker si mislijo, da jih partner tako in tako nebo nikoli zapustil same z otrokom. Teh žensk je cel kup, samo izkoriščat znajo in nič drugega. Namesto, da bi bila otroku za vzor, se pred njim baše s sladoledom pa hamburgerji in mu kaže kako se je zapustila. Pa odvečni kilogrami po porodu so mi razumljivi, samo ni pa tega treba zdej vlečt še nadaljnih 5 let. No potem pa spet pridemo do tega kar je na koncu napisala pepelkica – Začudenje kako to, da se partner ozira za drugimi, lepšimi, vitkejšimi… Dddddd saj se ni poročil s Šerbi. Kaj zdaj jo pa naj občuduje kako zna odpirat pa zapirat hladilnik, po vrhu tega ga pa naj bi kot takšna še privlačila v postelji ? Bullsh*t !!! Nebi se čudil, če se mu še dvignil nebo ob pogledu na tisti kup maščobe. Pa ko se bodo njene zdravstvene težave že tok zakomplicirale, da ne bo druge kot amputirat nogo bo pa ziher nastal cel žur.
Wow, Sadni ti pa res trpiš ko vidiš kakšno bolj chubby, debeluško:) Jaz pa poznam veliko moških, ki so jim ženske z ozkimi boki in brez oblin neprivlačne. Veliko moških obožuje ženske z nekaj mesa na njihovih telesih, ne govorim sedaj v nekih super fat ženskah, samo v ženskah ki imajo boke, lep ozek pas, lepa polna prsa in še vedno lahko nosijo 38 cifro.
Zanimivo, koliko pa jaz poznam moški svet se jih večina ozira po čim bolj suhi figuri, če ima katera že kakšno bedrce preveč močno ali pa da se opazi kaj okrog pasu, je že odpisana ne glede na simpatičnost in kakovosten karakter. Deloma nas je ravno nasprotni spol prisilil v to miselnost, da je biti preklast ideal, deloma pa tudi mediji naredijo svoje. Princess28, konfekcijska št. 38 je že kakšnih 10 let preveč..34 bi bila ravno pravšnja 😉 Žal je tako, da mnogi samo čakajo, kako se bodo lepotice kar same nastavljale, tipi pa ne dajo nič nase…tako ne gre, potem pa da je toliko žensk samskih, me tovrstni družbeni trend niti malo ne preseneča, prej vznemirja.
No ja, ne pretiravat, 38 in 40 pa res ni velika cifra. To sta normalni številki za odrasle ženske. Če je pa katera še bolj visoka pa je tudi 42 še čisto normalna številka.
Res je, da imajo moški radi vitke ženske, ampak anoreksičnih pa tudi ne marajo, vsaj kolikor jaz vem, se zgražajo, če je katera preveč suha.
Kdo je reku, da so meni privlačne suhice ? Meni so tudi z oblinami všeč, samo niso to take obline, da izgleda vse mehko pa povešeno. Pa tist moderc tud ful dobr naštimate, ko ga pa date dol pa izvisijo do popka.
Anyways, tako kot pravi Ali En : ” ene so sam’ okrogle, druge pa debele pejte mal na fitness moje drage Špele”.
Forum je zaprt za komentiranje.