Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najamem prikolico

najamem prikolico

najamem prikolico na morju, skoraj ni vazno kje, vazno je da je plaza blizu in ne preveč polhen kamp
pa plaza naj bi bila primerna za otroke
hvala

Koliko plačaš in kdaj bi šla?

mi bi tudi šli in sicer v juliju in plačam do 30 eur na dan

upam da se mi boste oglasila

Prosto imamo edino v mesecu juniju in še to se moram pozanimati, kako je z oddajo prikolic. Za prvomajske praznike gremo v kamp in se bom pozanimala, če prikolico sploh lahko oddamo. Imam tvoj e-mail in če bom kaj izvedela, če mogoče še kdo oddaja ti sporočim.
lep pozdrav

Zelo prijazno od vas, da ste se oglasila. Če lahko izvem, lahko tudi privat na mail, kjer imate stacionirano prikolico, in ker res mi ne bi mogli v juniju zaradi dopusta, bi vas res lepo prosila za kakšen kontakt, če kdo drug pač še oddaja v juliju. Hvala

Iz kje pa ste? Mi smo iz Ljubljane. Če mi pustite kakšno kontaktno telefonsko številko vas pokličemo že iz morja, oziroma vaš telefon lahko posredujemo potencialnemu najemodajalcu. Tam je tudi dosti domačinov, ki jih poznamo in jim lahko posredujemo vaše zanimanje in vem, da bodo radi pomagali. Smo pa v kampu pri Rovinju.
Za koliko oseb potrebujete prikolico in koliko so stari otroci?
Oprostite, če sem preveč radovedna, rada bi vam le pomagala.
Vem kako je, ko bi človek rad najel prikolico in nima nobene pomoči, sem bila na istem, dokler se nisem opogumila in prikolico kar kupila.
In sedaj je problem z dopustom rešen.
Lep pozdrav

Predlagam vam še nekaj.
Čez vikend se zapeljite po Istri, pojdite od kampa do kampa, vprašajte, če kdo oddaja in je. Tako boste lahko združili prijetno s koristnim.

051369766 je moj telefon hvala

aja pa še to, smo 4 članska družina 2 odrasla in dva otroka
Rovinj super, lansko leto smo bili tam zelo lepo

Iz kje pa ste?

Izola

Mi imamo prikolico locirano v Selcah-Crikvenica in jo bomo po vsej verjetnosti letos tudi oddali glede na to, da je prislo nekaj vmes, Sicer imamo prikolico samo zase. Je pa prikolica za 5 oseb postavljena v senci, velik baldahin in se pokrit predprostor. Zraven prikolice je veliko prostora (imamo tudi mi majneha otroka), samo cez cesto so WCji.Prikolica je zelo dobro opremljena (kuhinja, tv….). Do samega centra Selc je 5 min hoje, odlicno za sprehod, sicer pa je naprej se Crikvenica 45 min hoje…
Ce koga zanima lahko posljem tudi slike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close