Najdi forum

Naj…

… bo danasnji dan nekoliko drugacen, praznicen in nasmejan.

Naj vas v vazici razveseli vejica mimoze 🙂 Babi

Babi, hvala za lepe želje!

Tudi tebi želim en prijazen dan, poln veselih presenečenj!

Hvala enako :-)(-:

Hvala. Se pridružujem tvojim željam in ti jih vračam.

Zjutraj me je v pisarni razveselila ciklama. (hvala šef!)

Sicer pa želim vsem lep dan (ne glede na vreme).

Lp, Ela S

Babi in ostale deklice!

Tuda jaz vam želim en lep praznik (pri nas v službi nimamo moških, tako da se bomo kar same pocrkljale, tudi to šteje ;-)) ).

d.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Hvala za lepe želje. Tudi jaz želim vsem en prečudovit dan, pa naj bo z rožico ali brez.

lLep sončen pozdrav iz Maribora, Maja

Hej, sonce, očitno sva skupaj na forumu…

Jaz se pa moram pohvaliti, da imamo enega stare garde, ki nam vsako leto po mizah razdeli bonbončke. Mlajši samo gledajo :-))

Punce, vsem skupaj želim prelep dan.
LP Mimi

Naj naj vsem ženskam (ravno berem na 24ur.com, kako so pocasi kapljale stvari, ki jih imamo danes za samoumevne…:))!

Pozdravcek,

proxima

Pozdrav!
Tudi iz moje strani lepe želje…

Mi smo pa tale 8.marec začeli čisto kulinarično.Jaz sem prinesla še topel domač kruh,sodelavec pa čisto domače suhe salame… in smo skupaj zajtrkovali… in jutro je postalo drugačno in posebno…

Lep dan,Hali

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

hvala za lepe želje…

in seveda vsem ostalim sopek nasmehov in rozic…

lp
N.

Cvetje vedno naredi ljudi srečnejše, prijaznejše.
Je sončni žarek, hrana in zdravilo za dušo.
Vsi pokloni ob vašem prazniku naj vse to prinesejo tudi vam.

Vse najlepše za 8. marec

dan je lep,soncen…tista mimoza…. moja najljubsa cvetica !!
lep dan vsem….petra

Hvala za lepe želje. Tudi jaz vsem želim zeloooo lep dan, pa ne samo danes – vsi naj bodo takšni!
Lp, oli

Hvala za želje. Tudi jaz želim enako ! Nas je zjutraj na mizi pričakal čokoladni žepek. Je bil pozoren eden od sodelavcev mlajše generacije. Kavalirji še niso pozabljena rasa!

Hojla!

Tudi jaz Vam vsem želim en lep sončen in prijazen dan. Naši fantje v službi se pa niso spomnili na naju s sodelavko, sva se pa kar sami obdarili z rožicami.

Lep pozdrav iz osrednje Slovenije Mihaela

Še od mene vse naj naj.

Sama proznujem raje za materinski dan. Imam več razlogov za praznovanje na ta dan.

Mimoze imam pa že v vazi. Mi jih je v nedeljo prinesla soseda direktno iz Nice. Kosilo bo iz zmrzovalnika. Sonce in pes za sprehod me pa že čakata. Še malo pa grem domov. Če se bom potrudila bo še prekrasen dan.

Veliko lepega vam želi

Mateja

Hojla!

Zdaj moram pa takoj popraviti prejšnje sporočilo. Naši fanje so se spomnili na naju. Dobili sva vsaka eno lepo gerbero!

Lep pozdrav Mihaela

Babi tudi tebi lep, praznični dan.

LP

Lep in sončen dan tudi iz Ajdovščine!
Pa ne zgolj in samo tega, današnjega! Prav vsak dan naj bo poseben in enkraten, saj tak dejansko tudi je!
LP!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Juhu!
Tudi z moje strani vsem najlepše želje in čimveč toplih objemov!

Dan se preveša v večer in upam, drage forumovke, da ste ga lepo preživele.

Nisem bila presenečena, ker sem dobila od direktorja hiacinto, ker se vedno spomni, sem bila pa presenečena, ko je nekdo mlajše generacije prinesel vsaki od deklet in žena, ki smo bile tisti hip prisotne, po eno vrtnico.

Neverjetno kako majhna pozornost naredi človeka veselega!

Ker še ni konec dneva želim, da tudi vas presenetijo s pozornostjo!

Vsem vam pa en lep pozdrav!

Kate

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close