Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj vam bo :))))

Naj vam bo :))))

🙂
Mici, saj to je tisto, ravno včeraj sem pisala, da še celo volki bežijo pred mano. No, medtem sem enega udomačila, ki me čuva, živi z mano, hodi na sprehode z mano, je moja sreča in veselje, ime mu je Ken, star je sedem let , je kuža ( aljaški malamut-izvira iz volka-če si gledala beli očnjak, je isti).In to je to, če pa si me milila kaj drugega, pa kar napiš.
Pa, pa Jana

Jana, če si mislila pa takega volka, potem bom kar tiho. Tak volk je človeku najboljši prijatelj, vem iz lastnih izkušenj. Kot otroka so me vedno spremljali “psi”, ponavadi dva pudlja, ker starši niso bili pristaši večjih volkov, moja želja pa je bila doga ali doberman. Sedaj prijatelja te vrste sicer nimam, predvsem zaradi ponavadi celodnevne odsotnosti od doma (služba), si ga pa še vedno želim. Morda se mi kdaj uresniči tudi ta želja, kaj pa veš.

Medve kar klepetava tukajle – a nisi mislila iti v grmovje?

M.

Sem mislila ja, ampak sem morala počakat na tvoj odgovor 🙂
Ja, škoda Mici, da ne moreš imeti kužka. Res jaz jih imam rada, kot le kaj, sicer pa sem na sploh ljubitelj živali. Zjutraj pred svojo službo, ga peljem na špancir, pol pa še zvečer, na malo daljšo turo. Kužka sem si želela jaz, pa sem ga dobila za darilo od svojih domačih. In če mi je nekaj zaupano v varstvo in skrb, potem se tega dosledno držim………..

Oki doki, se še bereva, bodi danes zelo pridna!

Lp, Jana

Gotovo se ti je kaj posebnega zgodl.
Si bila priklopljena na kaj novega, ki ti je dalo novo energijo ?

Ne nič. Nič posebnega. Res. Saj meni vsi govorijo da sem človek ki ima veliko pozitivne energije..samo sprostit jo moram..zadnje čase pa sem jo pokopala pod koprene….kritike nesprejetosti..bolečnie..tudi najbolj pozitivni ljudje postanejo..zagrenjenni..
cmoka

tinč

Jejhata, no… posluš, zdejle v kratkem jo brišem dam… nau cajta… juter bo bolše… več cajta… do takrat pa en fuuuuuullllll lep dan, vsem special pa for you!

Aj, bok!

Ma, Zdravo, Zdravo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close