Naj vam bo :))))
Tina, ti si nasa vetrnica, danes tako, jutri drugace! Res iz srca ti zelim vso sreco, pa modrost in vescino, da se izkopljes iz svojih, ne malih, tezav… Potencial za to imas, tudi tvoje danasnje razpolozenje to potrjuje. Vceraj si dobila kar nekaj lepih in koristnih nasvetov od ljudi, ki jih je zivljenje ze preizkusilo… Izberi kaksnega, se posvetuj sama s sabo in naredi kaksen korak naprej….Jaz drzim pesti zate, naj se tvoja energija prenasa v prihodnost…
Pepi
Ti res nisi nic rekel, sta se ma Drejci in Strump kar posteno privoscila in kolikor te poznam (zloba, a?), si se vsaj malo po tihem nasmehnil nad mojo nerodnostjo…. Nic zato, saj je to Tjavendan! Ker sem ze dolgo doma, ti lahko le zazelim srecno pot in lep preostanek vecera z druzino…
Pepi
Madonca Meta, pa menda nisi gledala preveč srhljivih filmov, da si imela morasto noč. Pa saj sem ti lepo svetovala, da dan zaključi z komedijo. Ja nič, zdaj je kar je. Najboljše, da dan preživiš ob umirjeni glasbi, izogni se poslušanju poročil, izklopi možgane iz misli, ki bi ti lahko povzročile stres, pa mogoče tako le rešiva današnjo noč.
Lp, Jana
He he he Meta, kaj pa gledaš grozljivke 🙂 Kakšna komedija, al pa včeraj ob 22.20 na TV1 Slovnski magazin – Alica oddaja o Đurotu – Đudine kučne čarolije… Najprije treba stavit kuvarsku kapu, a vjerovatno če vam smetati nos, ma šta vjerovatno, sigurno če vam smetati nos…. :)))))))))) Ma, zaspiš po taki oddaji, kot dojenček, edino kar je morasto je ura, ki budi 5.15….
Ajd, lep dan, pa velik sončka!
Jani
p.s. Ma zdravo!!!
Bojim se, da bom ob svojih sicer kar trdnih in dobrih živcih, nad dejanji in snago v tvoji kuhinji, kar obupala. Tu sedaj in v tem trenutku, žal ne vidim več druge rešitve, kot to, da se začasno preselita z sinčkom k starim staršem. Le tako boš namreč rešila vsaj del vajinega domovanja. Samo kako bo pa tam, pa ne vem. Bojim se, da bosta tudi od tam kmalu izgnana. Edina možna rešitev je, da ti resnično vsak dan uspe spraviti v red ( nemogoče ), še pred prihodom tvojega moža.
Lp, Jana
Forum je zaprt za komentiranje.