Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj vam bo :))))

Naj vam bo :))))

No evo..za spremembno vam bom še jaz danes polepšala dan. Polna sem energije..polna ….zivljenja..a ni to lepo…!!!! Počutim se živooooo…
ko bi le to razpoloženje prevladalo nad vsemi problemi..Razlog; ga ni, vesela sem da živim.
Da to je to..La vita la bella…

Poljubček vsem

Ika

Tina , kako lepo in v vsem se ti pridružujem.Moje razpoloženje je tako več ali manj vedno,morda pravzato ker sem srečna,da živim.
Problemi in razpoloženje pa se mi zdi,da korakajo vedno z roko v roki.

Lepo te pozdravljam in ti želim obiiiilo življenske energije!

Tina, lepo, lepo, lepo… Res. Včeraj čisto pri dnu, dane spet polna energije. Včasih pa res potrebujemo samo nekaj vzpodbude, pa je življenje lahko lepo. Naj se ti ta energija prenese v jutri!

Pa lep večer!

Jani

Tina, ti si nasa vetrnica, danes tako, jutri drugace! Res iz srca ti zelim vso sreco, pa modrost in vescino, da se izkopljes iz svojih, ne malih, tezav… Potencial za to imas, tudi tvoje danasnje razpolozenje to potrjuje. Vceraj si dobila kar nekaj lepih in koristnih nasvetov od ljudi, ki jih je zivljenje ze preizkusilo… Izberi kaksnega, se posvetuj sama s sabo in naredi kaksen korak naprej….Jaz drzim pesti zate, naj se tvoja energija prenasa v prihodnost…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Oprosti Jani, zdaj vidis, da je bilo vceraj tisto moje klikanje z Barbaro res slucajnost. V penziji bom bolj pazljiv, hehehe,
Pepi

Heheheheh, pa sej jaz nisem nič rekel 🙂 za včeraj mislim….:))))) Pa dober večer, evo Pepi še pol ure pa fijuuuuuuuuu damu!

Jani

Ti res nisi nic rekel, sta se ma Drejci in Strump kar posteno privoscila in kolikor te poznam (zloba, a?), si se vsaj malo po tihem nasmehnil nad mojo nerodnostjo…. Nic zato, saj je to Tjavendan! Ker sem ze dolgo doma, ti lahko le zazelim srecno pot in lep preostanek vecera z druzino…
Pepi

Ej, Pepi :)) ne sodi po eni zlobi :), pa ne morem vedno biti zloben :)))) Vseeno hvala za lepe željle in lhako noč, tebi in vsem, ki se še potikajo nekje po tustranstvu našega Tjavendan – a!

Lep večer in noč… do jutri!

Jani

Saj tud jest nisem mislil, da si bil takrat zloben in se danes to ne mislim, zato sem tud imel piskrcek zraven, hehe..
Je pa Gargamel tako osacal in On ze ve, saj je sef…
Pepi

Dobro jutro vsem skupaj!
Le kakšen dan bo danes? Za mano je morasta noč.
Ampak najprej dobra kavica (jaz še eno cigaretko), par dobrih novic in bo, ne?

Madonca Meta, pa menda nisi gledala preveč srhljivih filmov, da si imela morasto noč. Pa saj sem ti lepo svetovala, da dan zaključi z komedijo. Ja nič, zdaj je kar je. Najboljše, da dan preživiš ob umirjeni glasbi, izogni se poslušanju poročil, izklopi možgane iz misli, ki bi ti lahko povzročile stres, pa mogoče tako le rešiva današnjo noč.

Lp, Jana

Aja, pa še to. Takoj zdaj pospravi na visoko moko, cuker, rozine in ostale pritikline, da ne bo spet po kuhinjskih tleh tako, kot na soški fronti.

He he he Meta, kaj pa gledaš grozljivke 🙂 Kakšna komedija, al pa včeraj ob 22.20 na TV1 Slovnski magazin – Alica oddaja o Đurotu – Đudine kučne čarolije… Najprije treba stavit kuvarsku kapu, a vjerovatno če vam smetati nos, ma šta vjerovatno, sigurno če vam smetati nos…. :)))))))))) Ma, zaspiš po taki oddaji, kot dojenček, edino kar je morasto je ura, ki budi 5.15….

Ajd, lep dan, pa velik sončka!

Jani

p.s. Ma zdravo!!!

Ojla, Jana, kako pa danes… A si tud nasršena :)))))
Lep dan, pa veliiiiiko lepega!

Jani

Draga Jana, a boš verjela da imam ob tej zgodnji uri ob svojem 18 mesečnem sinu tukaj v mojem domovanju pravo Hirošimo?

Ojla Jani!
Danes se počutim nekam sumljivo dobro, pa nimam niti pravega razloga za to. Menda se mi ne bo stanje poslabšalo do večera, kaj misliš?
Pozdrav tebi in vsem ostalim.
A ti kaj veš, kje je danes Marija?

Lp, Jana

Hojla, Jana,

pa si res kot en pravi luštkani zajček! Skakljaš sem in tja, povsod pustiš kakšen svoj korenček, prav simpatično, ja.

M.

Bojim se, da bom ob svojih sicer kar trdnih in dobrih živcih, nad dejanji in snago v tvoji kuhinji, kar obupala. Tu sedaj in v tem trenutku, žal ne vidim več druge rešitve, kot to, da se začasno preselita z sinčkom k starim staršem. Le tako boš namreč rešila vsaj del vajinega domovanja. Samo kako bo pa tam, pa ne vem. Bojim se, da bosta tudi od tam kmalu izgnana. Edina možna rešitev je, da ti resnično vsak dan uspe spraviti v red ( nemogoče ), še pred prihodom tvojega moža.

Lp, Jana

ti si tud Kljuka i čarolija , stari danes si pa raspoložen ……prišlo je do problemov …..probaj na ———@msn.com
lep pozdrav

Hvala Mici, na enga velikega korenčkovega ljubčka na lička!!
Hm, prav žal mi je, ampak zdaj pa moram za nekaj časa v grmovje, pa tam počakat, pol se pa vrnem.

Pa, pa Jana

Pazi na lisico, pa volka, da te ne najdeta – ali imaš vrstvo – saj veš, na koga mislim?

Lisičko sem glih zdele srečala na temi o mamilih, nje se ne bojim, me ima rada, ampak volka se pa bojim ja, ja!!
Vrste pa nimam, se moram mal zamislit 🙂

Lp, Jana

Sorry – zatipkala sem se. Mislila sem na varstvo, varuško ali pa varuščka, ne vem, kako se reče varuški moškega spola.

M.

Aja, misliš, če imam volka, ki me varuje?

Ja, lahko imaš volka, ki te varuje, samo potem mi ni jasno, kako da se volka bojiš????

M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close