Najdi forum

Naj sladoled

Stvar je seveda relativna in povsem subjektivna – toda kje v Ljubljani imajo najboljši sladoled? Tak kremast, polnega okusa, najbrž tudi redilen :)…

Čopova, pod McDonaldom

Bomo probali – še danes. 🙂 Hvala!

Se strinjam, Čopomana pod McDonald’s -om ali pa na Trubarjevi, sam se ne spomnim imena, pozimi je čokoladnica, poleti imajo pa sladolede.

Meni je zelo všeč v Zvezdi in pa v Asu.

¸Rustica v City parku…totalna zmagovalka 🙂 . A je ta na Trubarjevi še odprta oz. imajo še zmeraj sladoled?
Sicer pa še Zvezda,tudi zelo dobro.

vse sem probala in sem jih navelicana.

pod mcdonaldsom imajo zanimive okuse, ni pa tko okusen. zvezda ima zelo okusnega, ni pa neke posebne izbire. as je imel zanimive, zdaj ne vem. na trznici in plocniku je brez okusa.

rustika ima tudi zanimive okuse, ampak me moti, da so kepce mikroskopske in oderuske, ne mesajo, itd in drage, ni vredno, ker tudi okus ni posebej dodelan.

POskusi tudi ob ljubljanici en bar..ne vem imena, ampak ga opazis, pred mackom. Ne trdim, da je najboljsi sladoled, so pa zanimivi okusi: kostanj, lion king, pa krispiji, mozart, itd

vcasih, ko je bila samsara, je bil okusen, le izbira ni neki bas…

Na Trubarjevi verjetno mislite Trubadur; malo izbire, vendar en njihov, tubadur, je zelo okusen.

ostalega opaznega se ne spomnem. moram pa priznati, da me zadnje leto odbija sladoled na kepice, ker je drag za eno malo kepico, vedno redkeje mesajo dve okus v eno kepico, skratka das za dva okusa najmanj 2 evra, skoraj 500 sit za nic. zato ga rajsi kupujem, liter za od evra naprej..
v leclercu imajo noro dobre okuse…

sicer pa aja : v leclercu je tudi kar dober in bogat sladoled na kepice…kar velika izbira,

veliko sladkih uzitkov;))

Kresnica v Kosezah, Žabar na Viču…
Drugače pa od Carte d’or okus cimeta, ki se ga ne da kupiti v banjicah v trgovini, morda mi je pa zato tako dober.
V Samsari pa meni ni bil tako všeč. Pa na Trubarjevi je tudi Rustika, po moje je bilo govora o tej in ne o Trubadurju.

pod mcdonaldsom na čopovi je najboljši tisti z orehi in medommmmmmmmmm

Definitivno Kresnička v Kosezah, okus roche. Pa malček smetane gor. Božansko…. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close