Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj še nadaljujem prijateljstvo

Naj še nadaljujem prijateljstvo

strinjam se s tem, da fantu poveš, kako in kaj. ampak tu se pa zadeva konča
ona nisi pristojna za to, da bo prijateljici prepovedovala komu lahko daje telefonsko številko in komu ne, ter da bo ona ljudem prepovedovala, s kom se bodo družili in pogovarjali po telefonu

jaz bi fantu lepo odkrito povedala, kako je na stvari, kako se ženska obnaša in da je to vzorec obnašanja, ki se ponavlja in ki te moti. da prijateljica ni toliko zainteresirana zanj, kot je zainteresirana za to, da drugim puncam dokaže, da je ona alfa mačka v skupini in da vsi padajo na njo.

potem naj pa on sam presodi, kako se bo naprej obnašal. ali bo padel na finto, ali se bo držal nazaj.

njo pusti, če skoz s tvojimi fanti se poheca. naj si sama poišče, ne pa da ti jih preneseš na ,,razstavo,, in kaj se izbor fantov tiče, pomisli zakaj kar trije zapored kar druge gledajo, in kako lahko poimenuješ da je fant? očitno nič resnega ni in ni bilo nikoli

lep pozdrav David

Jaz sem se tudi potrudil, da sem bil zabaven, družaben, se skušal z njeno prijateljico ujeti. Izpadlo je čisto kul, pa še povedal sem ji, da se mi zdi njena prijateljica ok.
Ja kaj pa naj?

V bistvu se mi sploh ni dalo na obisk. Ko pa pač greš, zavoljo drage osebe, se pa itak potrudiš, da si tam družaben, da ji ne delaš sramoto in vsaj malo nakažeš interes. Eno je oseba s katero dejtam, drugo so njene prijateljice, in kaj naj?
Če ne izkažem interesa ni prav, če izkažem interes ni prav. Predvidevam pa da oseba, ki mi predstavi prijatelje, želi da se z njimi razumem, da smo si ok, ne da mi gredo na jetra, predvsem pa da ne naredim slabega vtisa. Torej?

In ne, ne trolam.

Aja, pa še nekaj. Ko sem prebral tisto … saj kot op piše, ni ta oseba takšna postala ob njenih fantih ampak takšna je, mar ne? Pa to zdaj avtomatsko pomeni flirtanje?

So ljudje s katerimi se je preklemansko lahko ujeti. S0 zabavni, sproščeni, telesni stik ne jemljejo kot nekaj intimnega, ampak je del njihove vsakdanje govorice, pogosto v njih ni kančka slabega, takšni pač so. In zato se v njihovi bližini počutimo dobro. Pa je to avtomatsko zdaj flirtanje? Saj op ve, komu je predstavila fanta, kakšna je ta oseba in po drugi strani, če se pa ne bi z njo ujel, pa spet ne bi bilo ok…

Ha. Vprašanje je ali prijateljica to počne zavedno ali nezavedno. In tudi je pomembno vedeti, ali bi fantje dejansko šli korak dlje od prijateljstva ali ne. Iskreno povedano, bi sama najbrž obdržala tako prijateljico, zato ker bi se okoristila njenega šarma. Kako pa bi drugače vedela ali bo naslednji tudi padel nanjo ali ne. Malo za šalo malo zares, razmisli zakajkaj postaneš negotova ob tem, posveti se svojim občutkom, pogovarjaj se o sebi in ostani tam, kjer jim je za tvoje občutke mar, in se ti ob njih skrbi razblinijo.

Recimo, da greste ven. Ti, tvoj fant in prijateljica. Ona si da res opravka s svojim zunanjim videzom, tako privlačna kot ta večer, že dolgo ni bila. Ni da ni. Od dekolteja, bleščeče kreme za telo, mini krilca, do sandalc z visoko petko, make upa, parfuma, dolgi spuščeni sveže umiti lasje… Pa se hihita, si popravlja pramene iz obraza, sili z joški v smer tvojega fanta, prekriža nogi iz ene na drugo stran, ga (kao naključno) kar naprej prijemlje za roko, medtem ko mu z globokim grlenim glasom na uho razlaga o tem, kako se je imela danes v službi? Saj ja ni govorila nič napačnega, mar ne? Pa tudi dotikala se ga je le naključno, saj taka pač je, to ona vedno dela… Na uho pa mu govori pač zato, ker so v glasnem lokalu. Njemu se pa blede, ko mu mravljinci od nog do glave plezajo… Poznamo take! Vse kar dela, ni niti najmanj naključno, ampak zelo premišljeno. Hoče si dokazati, da je boljša bejba od tebe in uživa ob tem, ko vidi, da ji uspeva. Tvoj tip seveda nasede kot kit na obalo. Boš pa enkrat imela takega, ki na tvojo kvazi prijateljico ne bo trzal, ki se mu bo zdela bedasta in zoprna in se bo obračal stran od nje. Hehe, rada bi videla njen izraz tedaj. Neprecenljivo, kako take ženske postanejo blesave in histerične, ko se jim to zgodi 🙂

Ko ljudem zapluje domišlija in iz tega naredijo cel spis ….

Osebno menim, da vas izkorišča, da preko vas pride v stik z moškimi (koliko ste sploh stari?). Vedno bom zagovarjala, da moški sicer izbirajo, a ženska izbere. Pa saj je tako tudi pri živalih. Prijateljica oddaja signale, da je samska in moški imajo antene. Morda prijateljica to dela tudi nezavedno, a očitno je, da vibrira močneje kot vi. Oziroma pri vas mora fant “garati” za napredek v zvezi, tam pa se mu lesketa lahek plen. Imela sem tudi izkušnjo z načrtno razdiralko zvez, kajti, ko je fanta osvojila, ga jen kmalu zavrgla. Več dekletom enako. Jaz ji pravim čustvena vampirka, ker se napaja s srečo drugih. Dokler je fant srečen v zvezi, je privlačen, ko ga je dobila, je bil pa samo še zbega fant poln slabe vesti.

Kaj narediti? Nekaj bo treba: Najboljše ji lepo povedat na obziren način. Verjetno je tako konec zgodbe za vaju. Biti pripravljena na morebitno maščevanje. Že prej jo počasi dati na stran, da nima dostopa do vseh por vašega življenja. Potem pa vso srečo. Ali pa skrivati/tajiti fanta čim dlje … torej jo počasi dati na stran / ohladiti.

Znebi se prijateljice. Resno znebi. In povej ji. Dokler se boš z njo družila, boš sama. Tudi meni se je to dogajalo. Ko sem te tipe poklicala za nazaj. So mi povedali, da so mislili, da je una zaljubljena ne jaz. Meni je bilo pa samo nerodno. Fant si je vse narobe razlagal. Te ženske se znebi.

Seveda prekini s prijateljico. Povej ji razlog. Nato sama 9bleci mini 9n dekolte in minikrilo. Naprfumiraj se in kaj se pohecaj. Svečke, vino, kadila. Žive barve. Spomni se kaj. Mogoče je kolegica tvoj učitelj, oponašaj jo.

A prijateljico vzameš s sabo na zmenek? Koliko si stara? Upam, da 16.

Vedno obstajajo lepa in grda ali dve kolegici, ki jih nihce noce oz samo zato da do boljse pridemo ali pa lepa, grda in debela ter tumasta.. Vedno, to je kot nekaksno pravilo…

Očitno je takšna. Imam podobno znanko, katera si tudi dopisuje s prijateljičinim možem, ceprav ve, da imata neke tezave v zvezi. Ona trdi da je od obeh prijateljica, ceprav je njega spoznala preko prijateljice. Zdaj pa zaupat taki prijatelljici.

nit slucajno to ni normalno

krivi so tvoji partnerji

ona je pac cipa ampk tvoji tipi pa kurberji

Naj boljši predlog sprijazni se in povej prijateljici da fant hoče trojčka

pa se zmenite pa ga vsekate in volk sit koza cela on ti bo ostal doma in prijateljica ti bo ostala prijateljica.

Pa naj ima dve ka se sekiraš.  Itak ga obe zdelata da bo sam odnehal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close