naj čakam
Ma kaj ti men nakladaš! Sama si pogruntala problem žensk. -“Kok decov je mela? Mogoče se ni zgonila?” Zato se pa zdaj lahko, a ne? Vsa stvar je v gonjenju žensk in moškem ponosu. Redki idioti oprostijo takšne bedarije. Če je pameten jo bo dal na čevelj, popokal otroke in šel na morje. Tam je še polhn drugih bab in če ma mejhne otroke, bo lahk pecal babe, da se bo kar kadil.
Ne vem, sam veš kakšen odnos sta imela preden je spoznala tega sodelavca, če pa bi bila jaz na tvojem mestu ne bi čakala na nove temelje, ampak na to, da bi ona naredila kaj zame, tako da počakaj, če se ne bo nč zmigala si pa še ti omisli kako sodelavko, in če bo pokazala kaj ljubosumja boš vedel na čem si, če ne pa čim prej stran od nje.
Pa veliko sreče
Ne vem, sam veš kakšen odnos sta imela preden je spoznala tega sodelavca, če pa bi bila jaz na tvojem mestu ne bi čakala, na nove temelje, ampak na to, da bi ona naredila kaj zame, tako da počakaj, če se ne bo nč zmigala si pa še ti omisli kako sodelavko, in če bo pokazala kaj ljubosumja boš vedel na čem si, če ne pa čim prej stran od nje.
Pa veliko sreče
Dej povej nesposobnež kolk si star? Verjetno si samski saj hvala lepa za takega tipa, ki beži od problemov. Ni stvar v “goni”, morda ji je v mladosti manjkalo moške debate, sama sem zato da tip mal popizdi vendar da ji ne reče ej bejba zdej bom pa šel, se ločil in tako naprej. To niso več mladostna leta ko menjavaš partnerja, to je zakon in v taki vezi imaš veliko odrekanj in sploh zaupanja.
Ko boš enkrat imel eno resno babo se pa javi na to linijo.
Ne vem če sem kakšen dober odgovor dobil ko sva v pat poziciji,tako da samo čakam in zbiram skupaj stvari za na morje.Včeraj je prišla zvečer iz službe šele ob polnoči nabita kt kanta.Pravi da je bila s prijateljico na pijači mobitel paji je ven vrglo.Ha ha ha,sej se bo ujela,me že prav zabava.Da bi se jezil, v vseh letih zakona sem jo enkrat nadrl več let me je prosila naj se derem nanjo ko se skregava,pa da bi se zdaj spuščal na ta nivo.
Lep dan zunaj sije sonce.
Poznam primer, ko je bejba svojemu možu govorila, da gre ven s prijateljico, v resnici pa se je dobivala s tipi in se z njimi cele noči onegavila. Mož je medtem doma pazil otroke. Enkrat je šla celo splavit, ker je z enim od svojih 57-ih ljubimcem zanosila.
Žal mi je zate, ker imaš tako prfukneno ženo. Zaslužiš si kaj boljšega kot pa tako kokoš.
Oprosti, spremljam tole situacijo, ker me zanima in se mi smiliš, ker se mi zdi, da si ena taka nežna romantična duša, malo naivna pa tudi. Hvala bogu, da imata otroka vsaj takega atija, če se je že materi spipalo. Po mojem bi moral zarobantit, povedat, da tako več ne gre, ter iti svojo pot. Kot sem že rekla. Ob tem pa seveda ne vmešavat otrok, naj čutita, da ju imaš rad, pazi, da se ne bosta prepirala vpričo njiju, čeprav je to težko, ker otroci itak čutijo. Če sta mala, pazi, da bosta imela varstvo, ali pa takrat, ko bo ona doma in POJDI V LAJF. Pa četudi po sili in če kar sediš v avtu v gozdu in bereš cajtenge, saj je ni treba varat. Takrat boš videl, kaj bo rekla. Ampak če bi te rada spravila samega z otrokoma na morje, hej, to je pa mati, ki se ji je že fejst odmotalo. Meni se smiliš. Mogoče pa rabi bolj trdo roko, ne takega mehkužca, pa zarobanti in udari po mizi, kaj boš z rožami, če vidiš, kam pes taco vleče. Zacopala se je. In če bo šlo tako naprej, saj veš, kaj je ljubezen. Potem predlagaj ločitev in konec. Naj ga ima tistega lepotca, a bi jo lahko še ljubil, po tem, kaj dela? Pijana domov, pa laži, pa mobitel ven vrže??? Kot skoraj vedno, žal ji bo, ampak ne še takoj…Je pa res, da se človek menda potice prej prenaje kot črnega kruha.
ko sem bil malce mlajši,…sem tudi sam pomagal nekaterim poročenim damicam nabijat rogove možem na glavo….(ah,ti stari dobri cajti).
Sorry, če hodi opolnoči domov pijana, tebe samega pošilja na morje z otroki:
žena ti nabija rogove (ali pa je tik predtem, da ti jih)! Definitivno!
Sem bil že prevečkrat v podobni situaciji (sem sam nabijal rogove in tudi z lastnimi rogovi-:(()
Poskusi nekako zbrati dokaze (slike) v kakem stanju prihaja domov,….mogoče ti bo pomagal ob ločitvenem postopku, da dobiš otroke….(sedaj imaš enkratno priliko za dokaze-:))))
LP
O, jej. Vidim, da sem ti prej čisto narobe svetovala. Moram rečt, da po tvojem prvem postu nisem dobila občutka, da je vse že tako daleč. Ko pa sem prebrala tole… Kaj naj rečem. Popokaj otroke in jih odpelji na morje. Probaj se imet čim bolj fino in čim manj mislit na situacijo doma. Preden odideš, pa ženi reči, da ima med tem, ko vas ni, čas razmislit kaj bo z vama. Ko prideš iz morja pa zahtevaj odgovore. In v primeru, da ne bo še vedla kaj bi, jo hladnokrvno postavi pred vrata. Ne pusti se nategovat. Seveda, če jo lahko – ne vem kako imata urejene materialne stvari. Rečt hočem, da jo odreži iz vašega življenja in ji s tem pokaži, da ne sprejemaš takega načina in da ga tudi ne toleriraš. Potem bo pa prisiljena se zjasnit. Če pa se bo odločla oditi, pa itak… Ne privoščim ti sicer nič od tega… Želim ti, da bi jo srečala pamet, in da bi spregledala kako veliko vreden si! Marsikatera ženska si lahko samo v sanjah želi takega moža.
hej,
no glede na to, da gre za tvoj zakon in ne za eno mimogrede aferico je zadevo potrebno peljati previdno… in pocasi. yp, zenska glava je labirint, to dobro vem, ker sm tudi sama zenska:)
po menju nekaterih je ocitno ze prepozno, tvoja zena je vlacuga, resi se je, popokaj otroke, zacni zbirat dokazni material… no to je zelo hud scenarij…
vsekakor upam, da zadeva ni tako dalec. svetujem ti sledece: otroka nekam spokaj, ti pa zeni naroci naj se res lepo zrihta, tako kot ti… pelji jo nekam na morje, na romanticno vecerjo, najemi apartma za eno noc. ne omenjaj sluzbe sploh! ob zajtrku ji predlagaj kompromis: en vecer na teden ima ona frej izhod, da gre zurat s prijateljicami, en vecer pa je tvoj, da se ga napijes s kolegi v striptiz baru ali whatever! malo smeha in potem se poskusi pogovoiti… lej, metka… ocitno nekaj ne stima. zmeden sem, mislim, da si se spremenila, prosim… povej, razlozi.. to bi rad razscistil… kaj se dogaja, kaj si zelis? ce se bo razkrila, odkrila, zelela pogovarjati… to je dober znak, rabi malo spremembe ocitno… ce bo pa tiho ali ji do pogovora ne bo… no, takrat bos pa vedel, da je nekaj hudo narobe.
no, to je pac moj skromen nasvet, pa srecno!
Kva je moja žena popizdila, k misliš da ni resna baba. Dobra fora. Tip nima kej “mal popizdit”, sej se baba dela norca iz njega. Tip naj jo da na čevelj in oznani ženskemu trgu, da je na voljo. Sigurno bo našel bolj resno babo kje pa zdejšna njegova. Upam da nis jezna k sm se javu na to linijo. Ampak na začetku vidiš, da izponjujem tvoj pogoj, torej …
Baba te vara! Poleg tega te hoče peljati še žejnega čez vodo. Ker razen vajinega odnosa nisi opisal nič drugega, je težko soditi (preskrbljenost, stanovanje…).
Namesto nasvetov, da se pogovori itd itd… z babo, čimveč časa preživi raje z otroki, pelji jih na morje. Ženi pa postavi ultimat, zbiranje dokaznega gradiva pa najbrž tudi ne bo škodovalo.
Čeprav imam občutek, da te vse skupaj (grenko) zabava in da si jo že odpisal!
Zadnji vecer pred morjem sem jo preprical naj gre z nami da na bova na morju pustila zadeve doma.In res sva imela 10 dni brez prepirov,pricaral sem ji morje kot ga znam ob soncnih zahodih,debatah samo ene sem se izogibal.In ko smo se vracali sem zgresil cesto tako da smo se peljali malo dlje.Ko je pizdila name sem se smejal ker sem bil z mislimi se vedno morsko razplozen.In ko smo se ustavili na prvi bencski v sloveniji sem zagrabil za njeno nejevoljo in morje je ostalo na bencinski ostali dnevi gredo tako naprej po ustaljenem tiru.In sem spoznal da sem potrpezljiv in neumen vsaka stvar je za nekaj dobra kajne.
Uf, kot da bi bral svojo zgodbo. Vse skoraj do potankosti enako. In tudi jaz sem kar vstrajal v zakonu. BUTELJ, JAZ. Ja, to sem delal zaradi otrok. Ampak na koncu se mi je ravno to izplačalo. Otroke sem s tem dobil na svojo stran in ob ločitvi sta mi bila dodeljena.
Sedaj sem že pet let ločen, moja bivša je pa v teh petih letih zamenjala že par tipov. Tisti, s katerim me je varala se jo je naveličal.
V tem času sem spoznal novo partnerko in moram priznati, DA SEM SREČEN. Ja, SREČEN DA SEM SE LOČIL. Z njenim otrokom nas je sedaj pet in nikdar v življenju še nisem bil tako srečen, kot sedaj.
Ptrpežljiv: če želiš kakšen konkreten nasvet, mi daj email, pa ti pišem.
Hvala vsem za odgovore in pisalcu A za ponujeno pomoč,vendar moram to rešiti sam.Na forum pišem da gre ven iz mene,ker osebe s katero bi se pogovoril z njo, nimam.Saj je par dni vse v redu,vzspostaviva odnose take kot morajo biti,potem pa spet načnem temo,pa mi pravi da rabim strokovno pomoč,da me ljubosumje preveč razjeda.
Lep dan vsem.
Zahtevaj nemudoma od žene,da ti pove kdo je to!Kriva je tudi žena,ker je s pogovorom preveč zaupala svojemu sodelavcu,ki je osvaja.Krivi za situacijo ste vsi:ti,ker se ne posvečaš dovolj ženi in je nezadovoljna v razmerju,nesrečna žena,ki o svojih problemih govori in “zaupa”sodelavcu,ki se ga osebne stvari ne tičejo,ter ta sodelavec,ki hoče speljati tvojo ženo na svojo stran,ker mu ugajain mu je všeč.Ne manjka veliko pa bo tvoji ženi všeč tudi kako drugače ne samo kot dober sogovornik.Njemu je všeč,ker je tvoja žena nezadovoljna v razmerju in sodelavec samo čaka,da bo šel hinavsko dlje.Ukrepaj dokler je še čas!
Forum je zaprt za komentiranje.