Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naivneži brez kančka modrosti

Naivneži brez kančka modrosti

Ljudje znajo biti naivni kot kokoši,ko jih pričneš poditi.

Bom zelo kratek:

Vsak drugi človek (tako se govori, kaj je res pa bo nekje vmes) danes reče, da je ljudi preveč.

To seveda smo lahko slišali tudi preko posnetih govorov, mnenj kakih milijarderjev in podobnih ljudi, ki se imajo za neko elito.

Večkrat so omenili tudi, da bi bilo potrebno zmanjšati populacijo sveta. Se pravi število ljudi na svetu za velik odstotek.

———————–

Povejte mi kako vam gre to z vašo logiko,ki jo premorete (če jo sploh), da mnogi izmed teh sedaj na veliko zagovarjajo in propagirajo cepljenje (kao zdravilo),ki pa naj bi preprečilo, da neka bolezen vzame velik del odstotka svetovnega prebivalstva in ga po domače povedano pokoplje?

Kje je tu logika?

Če hočeš, da je ljudi čim manj potem pa se zgodi nekaj, kar bi to željo tebi uresničilo pa se pričneš temu upirati in zatirati to, kar bi ti željo izpolnilo.

Ste res tako naivni, morate res biti tako naivni, da še sami ste mnogi izmed teh, ki zagovarjate tezo, da je ljudi preveč potem ste pa med prvimi, ki zagovarjate, da jih je potrebno zaščititi, da jih slučajno ne bi bilo manj?

ZBUDI SE !

ja prav. pa se ne cept. druge pa pust pr gmah. boli me kurac a sti cepljen al ne. zakuga pol ti drugim pamet soliš. kuga pa misleš da si. zvezdica?

Prov si povedal enako ti lahko nazaj povem. Kva te boli k a se jst cepim al se ne se testiram al se ne? Koji k. si ti da boš mene testiral al pa kdo drug? Koji k. ste vi in kako lahko pričakujete, da ko se boste vtaknili vame in mi pogojevali s testi ali cepljenjem  življenjske  zadeve, ki bi jih rad počel in da vam pri tem ne staknem glave z vratu in še sam storim samovoljno kot to vi počnete kar hočete?

No to je bilo tako napisano, kot da se ti vtikaš vame, kot si ti napisal da se jaz vate.

Če mnogi serjejo vsakodnevno kako smo nekateri neumni in budale, ker se ne cepimo, testiramo itd,.le zakaj ne bi nazaj tem govedarjem napisal kako so naivni? Pa kdo si ti, da mi boš govoril kaj smem in kaj ne, če se to tebe direktno ne tiče? User se Julije Cezaruse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close