Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadležni srečno poročeni očki

Nadležni srečno poročeni očki

Ena pred menoj je odprla temo o tipu, ki je poročen in ji teži, zato razmišljam…

…kaj je s temi poročenimi tipi 35+ ? Doma imajo simpatične in lepe žene z lušnimi otročki. Kariera štima, so pod svojo streho, nič jim ne manjka. Izgledajo mi srečni. Jim je dolgčas?

Pa se najde ene par takih kerlcov, ki mi začnejo na dušo pihat. Bog ne daj, da si z njimi profesionalno prijazen zaradi poslovnega sodelovanja med firmami. Ali da jim daš cifro. Še kakšno sliko njihovih tičev bi dobila. Zato po hitrem postopku skenslam.

Ene parkrat se nisem mogla upreti, izjemoma, enem, lušnemu poročenemu tipu, medtem ko sva z mojim imela krizo. Skoraj bi šla narazen a sva poglihala. Zdaj pa ta tip ne da miru. Razmišljam, da bi mu zagrozila s tem, da bi sčvekala njegovi lušni in very nice ženki. Samo kaj, ko bi mi lahko on naredil enako.

še ena837 fake zgodbica :)))

V resnici bi morali taki tipi ostati samski…gre za to, da se kao morajo poročit, zaradi statusa, imeti otroke ker jih imajo ostali, …lepo ženo, hišo, psa,…nato postane dolgčas in začnejo varat…in potem se izgovarjajo, da se niso mogli upreti, da jih je druga zapeljala…ah, ja nagon, kontrola nagona…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close