Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nadležne trgovke

Nadležne trgovke

Nekaj me zanima. Danes sem bila po nakupih in ( morda imam slab dan) sem skoraj poenila, ker je ena trgovka v drogeriji kar naprej za mano hodila in me nekajkrat vprasala, ce mi kaj pomaga.In sem rekla, da samo gledam. In je stala in pazila( pa kot da vsi krademo, ali kaj?!!!), da sem se, ko sem se obrnila, zaletela vanjo.
Jaz ne vem no, saj vem, da morajo pazit, ampak tako ocitno, ljubi bog.Malo bolj diskretno bi pa lahko pogruntali, ker mene recimo to ful odvraca in se pocutim neprijetno….lp

To se ti je pa sigurno v City parku zgodilo v tisti drogeriji?? No, vsaj meni se je in full mi je bilo zoperno, ker mi je skoz pod prste gledala in za mano hodila.

Verjamem, da je zoprno, vendar so ponavadi taksna navodila vodstva – res je pa tudi, da se v Cityparku skoz krade in to na veliko.

Sicer pa – kdo ve, punca je bila mogoce malce neizkusena, nova itd…morda je tudi ona imela slab dan?!! Da ti je stala za hrbtom… :))

Vedno je treba pogledat obe strani.

Pa lep pozdrav!

meni gre ful na živce, ko še vedno v socializmu živeče trgovke takoj, ko vstopiš v trgovino zakričijo nate PROSIM???????

mislim kaj si predstavljajo, da boš že z vrat pokazal, katere čevlje boš al kaj….
v slo redko vidiš trgovko, ki obvlada svoj posel, ne vem a jih v šoli ne učijo vsaj osnov obnašanja dobrega trgovca???

moje mnenje o takih trgovkah *slabe* in ko se meni to zgodi ji rečem:”Najperj bi zadihala,če lahko in ko Vas bom potrebovala vem kje vas najdem!”

Poljub je kralj dotikov

Sem imela podobno izkušnjo v kateri sem se počutila obupno! Pa kaj si pa misljo, kupec je car in naj se temu primerno obnašajo. Če imajo pa toliko kraj, naj pa izboljšajo varnostne sisteme! Trgovina je pa v City prku (Douglas)-mene ne bojo več vidl tam.

To tut mene razpizdi…prideš v trgovino ti že diha za vrat ” a kej pomagaaam”….a si lahk najprej ogledam ponudbo? Pol ko pa kej najdeš pa hočeš prašat pa ne duha ne sluha o njej (ponavadi v večjih trgovinah)…pa tut ne prenesem če skos za mano hodi…

nadležno a kaj, ko so vodilni v nekaterih trgovinah prepričani, da se tako prodaja

Napačno razmišljanje večine trgovcev pač. Jaz raje sploh ne stopim v trgovino, tudi če bi me zanimala, ko vidim, da je skoraj prazna in mi bo trgovka prec skočila za vrat in hodila za mano.

Mislim – KUPEC JE CAR!!!! Halooo? Ja, zato pa je tko kot je – vse vecji megalomanski trg. centri, ljudje pa se kot poblazneli butajo z vozicki…in nato se se pritozujejo, ce jim zaposleni ponudijo pomoc!
PA KAJ VAM JE, LJUDJE?
Mar res mislite, da ce ste potrosnik, da lahko potem, recimo, zaposlenega v trgovini kar premlatite, ce vam ne pase? Hipoteticno in pretirano receno, seveda.
Se strinjam, da so nekateri zaposleni po trgovinah pretirano vsiljivi, menim pa, da je tako zato, ker jim za vrat dihajo vodje trgovin, pa po moznosti se kaksna nadzorna kamera itd. Res je tudi, da je potrebno nekaj prakse, da clovek ‘prepozna’ kupca – ce zeli pomoc ali ne…
Vse vec pa je tudi kadra, ki sploh NIMA trgovske sole za sabo, temvec so po poklicu vse kaj drugega…Strinjam se, da kaksen seminar o psihologiji prodaje ne bi bil odvec.
Skratka, strinjam se z Ronjo – tudi trgovci so LJUDJE!

Saj nisem rekla, da trgovci niso ljudje. Mislim pa, da so odvisni od nas potrošnikov in naj se temu primerno obnašajo!

In kako se naj obnašajo???

Druge vrste extrem. Stojima v trgovini nikjer zraven naju se 2 stranki, trgovec pa: KOT DA NAS NI! Da se razumemo, bral je dnevni časopis. Po 20 min ignoriranja mi je počil film. Če bi iskala kaj zase, bi odšla s trgovine najbrž s pripombo v knjigi pritožb, da trgovina naj pač crkne, če imajo prodajalci “boljše” delo kot pomagat stranki, ki jih je na to očitno opozorila. Razumem, da je gužva pa čakaš. Ne pa da SAM čakaš.

EQ kako se naj obnašajo: kot profesionalci. Zavedat se naj začnejo, da so tam zaradi strank in ne obratno. Imajo službo kjer delajo z ljudni (ni lahko vem, več ko pol leta sem pomagala ob vikendih v gostinskem lokalu). So pa za to plačani, da so tam, ko jih rabiš. In ljudje na vodstvenih položajih, ki jim dajejo navodila, da naj strankam dihajo za vrat, bi lahko vedeli, da s tem stranke samo odganjajo.

JA, se strinjam. In malo psihologije jim ne bi skodilo, poznalo bi se tudi na profitu. Ne pa stat za hrbtom in pazit, kot da je panica v restu.
PA ne silit v ljudi, ce samo gledajo.Sva bili s kolegico zadnjic v Evroparku, v mb,v Loccitane, ali kaj je ze tista trgovina.In je trgovka vprasala, ce poznava izdelke.In sva rekli, da samo gledava in jo prijazno odslovili.Ampak ne, babnica je zacela tako nakladat, da nisva mogli 15 min iz trgovine…..

In se vecji hec, potem ko nisva kupili nicesar(vse je ful drago), ker pac nisva imeli namena kupiti, naju je gledala, kot da sva dve klošarki, češ. le zakaj ne bi kupili. Me zanima, ce si trgovke lahko kupijo vse, kar probajo, sploh v Emporiumu?!!!
Ampak seveda poznam tudi take, kjer z veseljem potem kaj kupim…..

Obnašajo naj se tako, da se stranke ne počutimo kot “tatovi” v njihovih trgovinah. Sama veliko denarja pustim trgovcem in najmanj kar lahko pričakujem od njih je normalno obnašanje in odnos.

mardarinca, skoraj deset let sem delala v trgovini in dobro vem, kako naj bi se obnašali trgovci. Razen če so zdaj kakšne nove fore?? Zato me res zanima, kako naj se obnašajo.

če si 10 let delala v trgovini potem pa res ne razumem tvojega vprašanja. A se tebi zdi normalno, da si svojim strankam za vratom stala la kaj?

Nisem jim za vratom stala. Ampak včasih se kakšna stranka obnaša tako sumljivo, da ji je treba stat za vratom, ne?

🙂 se najdejo tudi taki. In kaj se je zgodilo potem: 2 varnostnika(se pravi ena izmena) sta se ukvarjala z tipom, ki je pojedel 4 mocart kroglice, rekel, da mu niso dobre in da jih ne bo plačal. Medtem pa je nekdo drug situacijo izkoristil in iz trgovine nemoteno odnesel stvar vredno skoraj miljon tolarjev.

ta je pa močna :)))

looooooooooooool

trgovc mora bit pisohog in mora “prebrat” kaj stranka hoče nič drugega ni. Al hoče posvet ali ne al rabi pomoč ali ne,…. v glavnem pa sm med delom v trgovinah doživela razna sranja v stilu “kupec je kralj” in naj povem da ti ludje ki se obnašajo tako ti bi se rabili kaj naučit pa premislt. In je res prodajalci morjo znat ljudi prebrat, da pa jih bodo znali brat pa morjo mal “preučevat= stranke. Sej ni treba da jih dihaš za ovratnik, gledaš jih s “tretjim” učkom, opaziješ mimike in kretnje in ko neki časa počneš ljudi lahk mal pokupčkaš in točn več kako se pri kermu obnašat.
Poziv vsem pa je da naj se obnašajo normalno in ne po pincipu “kupec je kralj” .

Vsi smo ludje in na koncu koncev imamo vsi lahko slabe dneve.

Mateja zagotovo si imela slab dan! Pa tudi nekoliko pretiravaš se mi zdi v svojem opisovanju. Kar je posledica po moje tvoje slabe presoje! Zamisli se ali nisi morda ti tista, ki ima probleme?! Sama z sabo namreč.

Mene pa v trgovinah najbolj moti, da trgovci ne vedo kaj prodajajo. Ali drugače, se ne zastpopijov tiste artikle , ki jih imajo na policah. Najbolj me to moti v drogerijah. Vpraša za kakšno kremo ali parfum pa te debelo gleda. Zadnjič sem eni pokazala , ko sem sama našla , da pač ni res da tega nimajo, da sem kremo našla. Sicer pa sem poraabila pol ure. Zadnjič mi je v Mullerju ena smrklja zapakirala drugačno šminko kot sem jo na testerju zbrala. Pridem domov pogledam in nazaj. Mislila sem da bom ponorela. Pridem tam in reče, da pač tiste , ki sem i jo zbrala nimajo in mi je uvalila drugo. Sedaj strogo preverjam predno plačam če imam v košari res tisto kar želim in kaj sem zbrala. O tem da bi te katera svetovala bog ne daj. Tam stojijo in samao zdraho delajo. Mogoče so pa res zaposlene samo da gledajo če bo kdo kaj sunil ??????!!!!!!!!
LP MINA

Tudi sama sem enkrat spraševala za neko kremo in mi je ponudila, seveda najdražjo in oh in sploh….., potem pa rečem, da mi je predraga pa se mi posmehljivo zazre v obraz – češ potem pa si kupi kaj cenejšega in vrži denar proč, ker niso nič vredne. Smrklja – kot da si ona kupuje kremo za pol plače!!!!! ČE NE BI UPORABLJALE TESTERJEV, BI JIH RADA VIDELA KAJ KUPUJEJO. Toliko o trgovkah v drogerijah!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close