Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nadaljevanje zgodbe o dveh mladih dekletih na plaži v strunjanu

nadaljevanje zgodbe o dveh mladih dekletih na plaži v strunjanu

Vmes je izginil moj prvi prispevek, ne vem zakaj to brišejo, saj vendar dviguje branost foruma. No tiste dve punce so pred eno uro odšle na kosilo, saj so nsatanjene v hotelu. Ko sem se nazadnje oglasil, smo s puncami odšli naprej čez mesečev zaliv na samo, saj je prišlo že precej folka. Pol smo šli tam naprej, ko so zgrajeni tisti bunkerčki iz kamnov in smo imeli mir. S samsko 24 letnico sva se precej ujela in se rajcala. Zmasiral sem jo, ona mene, ko sem jo masiral sem jo tudi po joškicah in počasi po češpljici. Bila je ful vzburjena in mastna in je med masažo ščegetavčka doživela orgazem. Njena prijateljica 25 letnica s fantom pa si jo je obdelovala sama. Jaz sem se seveda vsake tok časa sam pobožal in ko me je masirala ona sem seveda tudi špricnil.Pustila je špricniti na joškice in se namazala s spermo po vsem telesu. Zdej sem potešen, si pa želim še lizat njeno češpljo, kar sme ji tudi povedal. Dogovorjeni smo, da pridejo nazaj ob cca 16 uri. Bom poročal , če pridejo.

Si pa cel Casanova!

To so zgodbe! Upamo na nadaljevanje.

Prispevek je le premaknjen na “Seks v mestu.”

sedaj ko sta na kosilu ne drsaj kot zlati prinašalec, da se ne dvigne morje v zalivu.

In, je kaj novega?

Friliču je zmanjkalo domišljije

ste pa zahtevni. šele prišel domov, hodim na plažo kot enodnevni turist in se vozim dve uri do doma. zdej grem jest pa potem napišem še kaj je bilo,. bilo je zlo ok

Punce so prišle nazaj na plažo ob cca 16 uri. No men takrat ni stal, saj ni vse v tem in ni vse sam seks pa tud skos mi ne more stat. Punce so šle najprej v morje. Ko so prišle ven, smo s ekonkretno pogovarjali. O marsičem, o tem kaj počnejo, kaj pričakujejo v življenju, kaj s ejim dogaja, kje delajo. Ko dobiš tisti feeling da si zaželjen sogovornik in da kot da se poznaš že leta. Eno vodi k drugemu, seveda smo spet prišli na pogovor o erotiki, seksu. Strinjali smo se, da vsak samo zase ve, če je spolno zdrav in da je to precejšnja ovira pri spolnem udejstvovanju. Kondom je kondom, pristnost je drugo. Ampak prešli smo to mejo. 25 letnica, ki ima fanta je dejala, da bi se ona rade volje meni prepustila masirati ali še kaj več, da pa sex ne pride v poštev, ker varala ne bo. Da se ji zdi, da ne bo zdržala,in da če jo začnem ljubkovati, da bo popustila in se predala. Tega pa razumsko ne želi, ker si bo očitala. Dejal sem ji in tudi njena frendica, da zagotavljam, da bo ostalo samo pri masaži in da bo za to poskrbela njena prijateljica, če bi že kaj se hotelo dogajati naprej. Punca se je strinjala in ulegla na trebuh. Njena prijateljica je sedela poleg nje z rasširjenimi nogami. Začel sem jo masirati najprej po vratu, potem roke, dlani, da je čutila stiske in nežno poplesavanje prstov po njenih dlaneh na njenih erogenih conah, ki jih je v roki precej. Niso samo kje drugje. Vrat je še posebno občutljiv. Nadaljeval sem po hrbtu, pritiski psrtov, dlani, nežno božanje in tepkanje. Sam obvladam sicer masažne tehnike in kdor jih tudi bo že razumel. Poznam tudi tao erotično masažo, in sem nekako skušal to združiti. Ko sem jo božal po hrbtu sem z rokami šel do prsi s strani ,spet in spet. Potem je prišla na vrsto ritnica leva desna, nog ni bilo treba razširiti, saj jih je sama iz ugodja. Njena češplja je bila ćčisto mokra, mastna, se je videlo, kako njen sok občasno priteče iz češpljice.Njena prijateljica se je božala sama zdraven , jaz pa sem sem pa tja tudi njo pobožal po joškicah, češplji in ji vtaknil prstke notri. Potem sem se posvetil nogam , stegnom in predvsem stopalom, tam so tudi močne akropresurne točke. Potem se je obrnila, napeta kot struna, željna, pohotna, napete joškice. Pomasiral sem še njen obraz in potem prešel na najbolj ewrogene cone, joškice najprej. Božal, gnetel nežno in poljubljal. Medtem ji je prvič prišlo. tresla se je in bila v krčih. Nadaljeval sem po trebuhu in notranji strani stegen in potem sem končno prišel do kristalne dvorane. Božal sem sramne ustnice in počasi čisto počasi in nežno, kar se da našel njen ščegetavček. V krogih sem ga masiral, seveda prej namazal, da je bil občutek ugodja in da ni bilo neprijetno. Ko sem začutil, da ji bo spet prišlo sem v skladu z tao erotično masažo prenehal z draženjem ščegetavčka in dlani položil na trebuh. To je tehnika, ki še bolj privzdigne žensko in naredi prihajajoči orgazem še bolj močen.Ko se je za silo umirila, sem nadaljeval z masažo ščegetavčka. S prstki sem šel tudi na sramne ustnice in jih razširil in masiral v krogu. Zelo hitro je spet pričela s trzanjem pred orgazmom, zato sem roke spet položil na njen trebuh in jo umiril. Potem sem jo pričel poljubljati in sva se srečala z ustnicami in začela poljubljati z jezikom. Hkrati sem ji dejal, da jo bom sedaj pripravil do orgazma in da bom me dnjenim orgazmom imel jezik v njenih ustih, se bova poljubljala. S prstki sem nadaljevl krožno masažo ščegetavčka, z drugo roko prstom pa sem šel v češpljo in jo vzburjal vaginalno. zelo hitro je pričela stokati in začutil sem, da bo orgazem, pričela se je tresti spet padla v krče in iz češplje zbrizgala precej češpljinega soka, skratka skvirtala je. Čist mokro vsepovsod. To je trajalo en čas, dokler se ni umirila. Rabila je dlje časa, da je prišla k sebi, noge so ji klecale, sploh ni mogla na noge. Dejala je, da česa takega še nikoli ni doživela in da ne sicer ne skvirta. Sledilo je še marsikaj pogovora. Izmenjali smo si kontakte. fb.Česa lepšega na slo plaži in na morju še nikoli nisem doživel. Mislim, da se to lahko zgodi samo enkrat. So pa sicer zelo pametne punce, obe študirane.Ni vse v seksu, potica ni za vsak dan, ampak ljudje smo tudi spolna bitja.

Jutri naslednji del?

JA IN POTEM JE SVIZEC ZAVIL ČOKOLADO  HA HA HA

fak mi je skoraj prišlo ob branju

Vseeno mi je ali je izmišljeno ali ne, take stvari so bolj zanimive za brat, kot karkoli drugega

Odgovor na objavo uporabnika
katarina852, 06.08.2021 ob 09:34

fak mi je skoraj prišlo ob branju

Tudi meni je nabrekel. Zgodbica sicer je sigurno izmišljena, ampak poživi.

A danes se pa nič ne dogaja?

Haloo, tukaj ni 090 .

danes je premor, vsak dan pa ne morem na morje jit. če je kera zainteresirana za prijetne dogodivščine, naj pusti mail, pa se bova zmenla za enodnevni potem po obali. saj ne grizem.

A pol te je Frogova na cedilu pustila?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7574, 06.08.2021 ob 13:20

A pol te je Frogova na cedilu pustila?

ne vem, nisem še preveril maila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close