Način delovanja
medtem ko poteka interpelacij proti Robiju, me zanima nekaj, kako se obnašate v službah jer niste zadovoljni z delom svojega sodelavca, ko se vam zdi da svoje delo opravlja površno, nevestno, da je nemaren itd….greste do svojega šefa in mu poveste svoja opažanja ali govorite o tem strankam, sodelavcem, sosedom itd..vsem ostalim le tistemu ne ki ga to dejansko zadeva..namreč najbolj pri tej gonji me bode v oči početje Paca Moralesa ki z neznansko lahkoto pljuva če Robijevo delo javno, namesto da bi to rešil tako kot se rešuje …iz oči v oči z vpletenmi in pristojnimi…torej kako vi rešujete težve v službi?
Tako v službi kot zasebno povem tistemu, ki se ga tika. Zdaj če dotični razume potem razume, če ne pa tudi ne razpredam drugje, še najmanj da bi tožarila šefu ali razlagala strankam oz. prijateljem….
Iz dosedanjih izkušenj lahko rečem, da s to odkritostjo povečini nisem imela težav, če pa že, potem pa …. gremo dalje 🙂
Me je pa včeraj in danes že nekajkrat prijelo, da bi napisala “vsega mi je dosta” mogoče pa še bom, če bom še bolj jezna.:))
Hvali v javnosti, grajaj na samem.
Če sodelavec s svojim načinom dela neposredno vpliva na kvaliteto mojega dela, ga pokličem na samo, povem direkt. Sicer na lep način, ampak odločno. Doslej je večinoma delovalo, zelo redko se je zgodilo, da sem morala reakcijo stopnjevati.
Forum je zaprt za komentiranje.