Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NA ŽIVCE MI GRETE

NA ŽIVCE MI GRETE

Ne morem razumeti zakaj nekateri pišejo neresnice, tako da ko eden napiše kruto resnico in rabi kakšno vzpodbudno besedo in nasvet vsi špukate po njemu. Ne veste kako to lahko koga prizadane. Nihče več nikomur ne verjame in vsi pravijo da so provokacije.

Zakaj se lažete, če pa ste tako ali tako anonimni??

Jaz sem zaključila s fomuni, bom prišla do nasetov po drugi poti, vi pa se le špukajte in kritizirajte naprej. Fino za vaš ego.

Pa kaj sploh delaš tukaj gor, beri moški čvek, baba zakompleksana:)

MRRRRRRšššš na kurji form!!!!

pa za vse ostale velja isto!!!!

Saj si moški sploh ne upamo več odšret svoje teme zaradi Moškega (kurjega foruma2)!!!!

Spel pičkooooo ajde

Hehe 🙂 Nekako si dodal piko na i oz. zamašil usta :-)!

prepotentni decsci

“Ne morem razumeti zakaj nekateri pišejo neresnice”

Ma kaj se sploh sekiraš zaradi drugih. Jaz pa tega ne razumem. A res misliš, da boš kaj dosegla. Novi osebki vsak dan prihajajo na forum, a boš vsakega posebej vedno opozarjal, naj ne laže. Beri ali pa ne, kako ti paše, samo res se mi zdi škoda zdravja, da bi se sekiral ali razburjal, zato ker eni pišejo neresnice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close