Na živce mi grejo “priklopljeni” v bazenih
krasna tema, 20.07.2021 ob 20:26
evo vam zdej, najlepši možni prispek o zdraviliškem turizmu. Glivice, virusi, bakterije in drajsanje. Sam še eden naj mi reče, kolk se je imel fajn v toplicah.
Me samo v toplicah, tudi taki običajnih lokalnih bazenih se eni drstijo. Pa tudi v zimskih plavalnih bazen se eni drstijo.
Enkrat sem bila na zimskem bazenu, jaz pa en par, smo bili v bazenu. Plavam kravl, torej glava je večji del časa pod vodo in ja, potem vidim tudi pod vodo. Ej, za kozlat. Sicer sta imela kopalke gor, tako,d a ga ni direkt vanjo vtaknil, ampak kot zgonjen pes in psica sta bila. Sem se prav bala, da bo kaka sperma kje priplavala.
Pomagaj si sam, 20.07.2021 ob 09:34
PEZDIRCD, 20.07.2021 ob 05:46
Mene bolj motijo oblečene musličke v bazenih.
Se spomnim, da je ena pred leti imela ful probleme, ko jih je slikala in dala na fb.
Se spomnim, od takrat me v Termah Vivat ne vidijo. Pa nisem edina. So pa moteči eni in drugi.
Ja, v Termah Vivat je bilo to, ene par let nazaj. Se še dobro spomnim, ko jih je neka g. Nataša, se mi zdi, da poslikala in dala na fb, od kjer so se potem slike razširile še v druge medije in je ratala cela štala iz tega. Vem, da sva takrat s kolegico namenoma imele oblečen res mini mini bikini, da sva na ta način provocirale te musličke.
neada222, 18.07.2021 ob 23:24
Da ne bo dileme, sem srečno poročena, zadovoljena. Blazno mi pa grejo na živce “priklopljeni” na bazenih. Dejansko ne veš, ali seksa v javnosti ali meditira ali je samo predigra. Ženska z nogami pripeta okrog pasu od moškega, z neko “poker” faco, in on jo vozi ali pa samo sedita na kakšnem robu. Danes v termah vsaj pet takih v enem bazenu v dobri uri. WTF?! Pa ne samo mladi, tudi konkretno čez 50. V čem je to fora? Sva pa že pred mnogimi leti v tem položaju in vem, da je seks izvedljiv. Neokusno v bazenu, kjer je veliko otrok, tudi dobesedno zraven. Od zaposlenih jih nihče ne preganja.
No, kaj se pa namakaš, pol pa vse kužne ????? gosh??????? četrti val??????
Ne vem ali sama nič ne opazim, ampak vse to v množini, kar vi opisujete, še nikoli nisem opazila. Ja, je kdaj kak par, ki se kljunčkata, da pa bi med kravlom nabrekle tiče opazila pa res ne vem kam gledate????? V bistvu še nikoli, niti na morju, niti na bazenu, nisem opazila nabreklega oneta ?♀️ očitno nimam potrebe tega iskat in zjat v to.
joj si ti bukova, 19.07.2021 ob 18:41
Eh no dejte, 19.07.2021 ob 18:32
Ma vaša domišljija je tega vsega kriva. Če se jaz objamem s partnerjem in tako obstaneva objeta, mi povejte v katerem delu me posek*a? Ker to bi tudi jaz rada vedela, ker pa nič ne čutim? Pač ostanem z nogami priklopljena na njega, se pogovarjava, včasih objeta včasih ne. A zdaj si človek niti blizu ne sme biti? Vaša domišljija je pokvarjena, pa mislite da smo pokvarjeni vsi.
Daj kokoš človeška – če ti e zmoreš videti preko lasišča svojega desca ko sta v javnem bazenu, mi vidimo marsikaj. Jasno je, da se qrbarija in fukljanje po javnih bazenih dogaja. Če ti tega s svojim ne počneš, ni zlato pravilo, da drugi pa ne 🙂 Sta pač bolj neizvirna in ne kljukata po seznamu 101 things to do before you die kot to počnejo drugi:). Tataaaaaaaam!
-
Haha, Pol jih na plaži vidiš f), nikjer miru. ? če ni zgoraj, kako naj bo spodaj, saj živali razumeš, ker imajo zgolj nagon v primernosti. Imho.
To vi resno?, 22.07.2021 ob 11:00
Ne vem ali sama nič ne opazim, ampak vse to v množini, kar vi opisujete, še nikoli nisem opazila. Ja, je kdaj kak par, ki se kljunčkata, da pa bi med kravlom nabrekle tiče opazila pa res ne vem kam gledate????? V bistvu še nikoli, niti na morju, niti na bazenu, nisem opazila nabreklega oneta ?♀️ očitno nimam potrebe tega iskat in zjat v to.
????????????
fant od fare, 23.07.2021 ob 17:27
1. Mi lahko drage postrežete z informacijo na katerih bazenih se takšni dogodki odvijajo, da bom vedel kam se splaca it kopat.
2. Da ne boste seksualno zavrte čistunke prevec v skrbeh, nisem “star dec” ampak fant v zgodnjih srednjih letih prevej prijetnega videza
Ad1 ) Terme Olimija, Podčetrtek ( svet savn)
Ad2) Like we wanna know… Vibrator je boljši od vašega dela.
fant od fare, 25.07.2021 ob 18:40
Hvala za informacijo.
Glede vibratorja pa; težko govoriš v imenu vseh zensk
Hhja… za 20-letnice res ne, ker take še niti same ne poznajo svojega telesa in ne znajo same nase zabrenkat, da bi vedele, kako lažje in hitreje je vse skupaj. Za tiste, ki smo pa nekaj že predihale in seksualno izživele v svojem življenju, pa zagotovo. Pa s tem ne mislim v deseticah.
Forum je zaprt za komentiranje.