Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na živce mi grejo “priklopljeni” v bazenih

Na živce mi grejo “priklopljeni” v bazenih

Da ne bo dileme, sem srečno poročena, zadovoljena. Blazno mi pa grejo na živce “priklopljeni” na bazenih. Dejansko ne veš, ali seksa v javnosti ali meditira ali je samo predigra. Ženska z nogami pripeta okrog pasu od moškega, z neko “poker” faco, in on jo vozi ali pa samo sedita na kakšnem robu. Danes v termah vsaj pet takih v enem bazenu v dobri uri. WTF?! Pa ne samo mladi, tudi konkretno čez 50. V čem je to fora? Sva pa že pred mnogimi leti v tem položaju in vem, da je seks izvedljiv. Neokusno v bazenu, kjer je veliko otrok, tudi dobesedno zraven. Od zaposlenih jih nihče ne preganja.

Tudi meni je to moteče. Pa najstnike, polne hormonov bi še razumela, a stare kozle in njihove debeloritnice, ki se tako rajcajo (upam res, da ne še kaj drugega), pa res ne. Sem pa naletela že na take, da je bila babnica priklopljena, kar medlela, on pa z očmi slačil vse naokoli.

Mimogrede, sem starejša, v čisto zadovoljni zvezi in mi res ni treba biti fovš tovrstnim ekshibicionistom.

Ja, gravži so.

Eni nimajo nobene mere. Ne vem v čem je fora, da imajo eni tako potrebo, da se onegavijo vsem na očeh.

Ok, eno je, če se dva poseksata nekje na samem pa vseeno kdo mimo pride. AMpak eni se pa namerno razstavljajo. Tako, da res ne veš ali jima že prihaja. Ne veš ali smeš mimo plavat.

Seks, intenzivni poljubi, otipavanje, božanje… meni je to stvar za v dvoje. Ne pa za na bazen.

Odgovor na objavo uporabnika
neada222, 18.07.2021 ob 23:24

Da ne bo dileme, sem srečno poročena, zadovoljena. Blazno mi pa grejo na živce “priklopljeni” na bazenih. Dejansko ne veš, ali seksa v javnosti ali meditira ali je samo predigra. Ženska z nogami pripeta okrog pasu od moškega, z neko “poker” faco, in on jo vozi ali pa samo sedita na kakšnem robu. Danes v termah vsaj pet takih v enem bazenu v dobri uri. WTF?! Pa ne samo mladi, tudi konkretno čez 50. V čem je to fora? Sva pa že pred mnogimi leti v tem položaju in vem, da je seks izvedljiv. Neokusno v bazenu, kjer je veliko otrok, tudi dobesedno zraven. Od zaposlenih jih nihče ne preganja.

Se strinjam. Tudi meni so ti primitivni vulgarizmi nesprejemljivi. Slovenci na splošno nimamo nekega nivoja civiliziranega vedenja zato bi bilo za družbo nujno, da vsaj ustanove pozivajo k temu in tako spreminjajo civiliziranost posameznikov. A kaj ko gre vse na slabše. Danes otroci na pol urnih gledališki predstavah jedo, v kino to celo spodbujajo. Nemanirlih in nehigienično. Standardi civiliziranosti žal padajo in enako je s temi prostaki v bazenih.

Obstajajo bazeni in lokacije za tovrstnočloveško drstenje v javnih vodah – tudi tukaj prebrano, da so precej po tem znane  v Sloveniji Terme Olimia, svet savn – tam se gredo to vodno drstenje na veliko.

Se pa strinjam, da je to nagraužno v javnem bazenu, polnem  tudi otrok. Pa ti sokovi in sperma potem, pa to goltajo drugi, pa otroci,  ko zajemajo vodo v usta… Fuj; ravno iz tega razloga ne hodim v  take javne bazene,  sploh pa kakšne toplice nič več, ker se je zadnje čase to precej razpaslo – to počnejo predvsem malce bolj primitivni ljudje – ko misli  da za tisti denar pa še bivanje  na bone še seksa v javnem bazenu, ker še dosedaj nikoli ni in mora še to sprobat …. 😉 Edino, kjer je še vedno Ok in imajo pod nazdorom, je npr. kopališče Kolezija v Lj.  Baywatch mojstri ob bazenu ne tolerirajo ničesar tudi takega 🙂 Čisto pošteno – pa nimam nič proti, samo  v javnih bazenih se nimaš kaj onegavit.

Je pa veliko odvisno od bademajstra, ja. Koliko to tolerira.

Jaz mislim, da je problem bolj v vaši pokvarjeni domišljiji.

Ha, ha, ha. Ni domišljija. to se dela. Redno.

Naravnost odvratno in ja, kaj pa drugo delajo, ne bodite mone. Za vzet palico in jih premlatit tam pred vsemi.. in to folk stoično prenaša. Pa vas je res za pocepit vse.

Ma vaša domišljija je tega vsega kriva. Če se jaz objamem s partnerjem in tako obstaneva objeta, mi povejte v katerem delu me posek*a? Ker to bi tudi jaz rada vedela, ker pa nič ne čutim? Pač ostanem z nogami priklopljena na njega, se pogovarjava, včasih objeta včasih ne. A zdaj si človek niti blizu ne sme biti? Vaša domišljija je pokvarjena, pa mislite da smo pokvarjeni vsi.

Eh no dejte, 19.07.2021 ob 18:32

Ma vaša domišljija je tega vsega kriva. Če se jaz objamem s partnerjem in tako obstaneva objeta, mi povejte v katerem delu me posek*a? Ker to bi tudi jaz rada vedela, ker pa nič ne čutim? Pač ostanem z nogami priklopljena na njega, se pogovarjava, včasih objeta včasih ne. A zdaj si človek niti blizu ne sme biti? Vaša domišljija je pokvarjena, pa mislite da smo pokvarjeni vsi.

Daj kokoš človeška – če ti e zmoreš videti preko lasišča svojega desca ko sta v javnem bazenu, mi vidimo marsikaj. Jasno je, da se qrbarija in fukljanje po javnih bazenih dogaja. Če ti tega s svojim ne počneš, ni zlato pravilo, da drugi pa ne 🙂   Sta pač bolj neizvirna in ne kljukata po seznamu 101 things to do before you die kot to počnejo drugi:). Tataaaaaaaam!

bademajster ne sme stran gledat, 19.07.2021 ob 12:10

Obstajajo bazeni in lokacije za tovrstnočloveško drstenje v javnih vodah – tudi tukaj prebrano, da so precej po tem znane  v Sloveniji Terme Olimia, svet savn – tam se gredo to vodno drstenje na veliko.

Se pa strinjam, da je to nagraužno v javnem bazenu, polnem  tudi otrok. Pa ti sokovi in sperma potem, pa to goltajo drugi, pa otroci,  ko zajemajo vodo v usta… Fuj; ravno iz tega razloga ne hodim v  take javne bazene,  sploh pa kakšne toplice nič več, ker se je zadnje čase to precej razpaslo – to počnejo predvsem malce bolj primitivni ljudje – ko misli  da za tisti denar pa še bivanje  na bone še seksa v javnem bazenu, ker še dosedaj nikoli ni in mora še to sprobat …. 😉 Edino, kjer je še vedno Ok in imajo pod nazdorom, je npr. kopališče Kolezija v Lj.  Baywatch mojstri ob bazenu ne tolerirajo ničesar tudi takega 🙂 Čisto pošteno – pa nimam nič proti, samo  v javnih bazenih se nimaš kaj onegavit.

Je pa veliko odvisno od bademajstra, ja. Koliko to tolerira.

Drstenje – dober izraz, saj so res kot žabe, ki se ne morejo upreti, ko jih zagrabi nagon.  Ne vidi in ne sliši nič okoli sebe, živalski instinkt jim zablokira vse drugo.

Samo res, to ej pa res dober opis drstenje.

Ja, res, eni ne morejo krotiti svojega nagona. Ko živali.

Ene očitno vzburja, da jih ostali ljudje gledajo. REcimo pri kravlu in prsnem plavanju, ko greš vsakič pod vodo, potem vidiš nabrekle tiče. Res, totalno primitivno. Pa naj si gredo tiča na WCe zdrkat, če ne morejo drugače no.

A res ne moreta to nekje na samem početi? Zakaj taka nuja, da se onegavita v javnem bazenu? Se ne vzburiš drugače kot,da ljudje gledajo vate? In ja, tisti nabrekli tiči res niso za javnost, kar iz tvoje ta male teče v bazen pa tudi ni ravno prijetno za vso okolico. Razen, če ti je toliko do tega, da vse ostale ženske okrog lahko opazujejo kako batino ima tvoj dec.

Vete cerkvene  miši, kako se z mojim v bazenu drajsava. V kotu hopa copa in ah ah…..

Ha,ha…..

Bambambam, 19.07.2021 ob 19:29

Vete cerkvene  miši, kako se z mojim v bazenu drajsava. V kotu hopa copa in ah ah…..

Ha,ha…..

Mi je povsem razumljivo. Tvojemu tipu vstane samo, če bulji v druge ženske. Potem pa se drajsata v bazenu. Dobro si je to namislil.

Res ste izprijeni voajerji in še posebej voajerke. To hodite na bazene samo buljit, kaj drugi počnejo? Ste eni tistih neotesancev in neotesank, ki te buljijo kot teleta, ko prideš in zavzameš svoj kos prostora, sedeš in že čutiš oči na sebi. Ko se zazreš nazaj, te majmun še kar bulji kot zamrznjen. Taki hodite na bazene oprezat za pari, zijate v njih, in si nabreklih ter vlažnih spolovil domišljate, kaj počnejo pod vodo. Si ne znate drugače potešit nagonov?

Sem šla na bazen, pustila na travi brisačo in stvari. Se naplavam, pridem nazaj, tik ob moji brisači dva potrebneža. Sicer oba v kopalkah, ampak tik pred temo, da obema pride. Pa ne mulca pri 15ih, ampak tepca pri 40ih, v okolic pa polno otrok. Hja, očitno jima je pasalo, da otroci na njima pasejo oči in gledajo, kako se ona drgne na njegovem tiču pa stoka.

AJa, sem hitro pobrala brisačo in odšla stran od potrebnežev. Sem pa se tudi jaz spraševala, če se tipu dvigne samo, če zija v druge ženske, da zato to počne, ker ga njegova pač ne privlači. Tako na bazenu pa ima dovolj drugih žensk. Zaskrbljujoče pa je, da so na bazenu pretežno otroci. Upam, da se on slini po ženskah, ne po deklicah.

Joj res se eni preveč obremenjujete z drugimi. Na bazen pridete, da gledate in razpravljate o drugih.

Jaz se grem na bazen razvedrit in sprostit. Kaj delajo drugi v bazenu me ne zanima.

Tudi jaz sem že prišla na misel, da se na bazenih gonijo zato, ker desci lahko bulijo v druge, babe pa vse blažene, da se jih loti. Prav nemarno.

Saj zato, 19.07.2021 ob 21:28

Tudi jaz sem že prišla na misel, da se na bazenih gonijo zato, ker desci lahko bulijo v druge, babe pa vse blažene, da se jih loti. Prav nemarno.

Ja itak kaj pa. Njegova baba ga ne mika več, potem pa se slini po drugih ženskah na bazenu in baba vsa srečna, ker ima on trdega. Ji pa ne kapne, da zaradi drugih žensk, ne zaradi nje pa se vsa nora drgne ob njem.

Enim pa seveda prija, da se gonijo na očeh otrok in drugih obiskovalcev. Kot psi, ki naskakujejo psice, kjerkoli se jim zazdi.

ja itak kaj pa, 19.07.2021 ob 21:31

Ja itak kaj pa. Njegova baba ga ne mika več, potem pa se slini po drugih ženskah na bazenu in baba vsa srečna, ker ima on trdega. Ji pa ne kapne, da zaradi drugih žensk, ne zaradi nje pa se vsa nora drgne ob njem.

Enim pa seveda prija, da se gonijo na očeh otrok in drugih obiskovalcev. Kot psi, ki naskakujejo psice, kjerkoli se jim zazdi.

Pa edino v bazenu je taka baba lahko sploh še mokra tam spodaj…..ha,ha,ha

Jaz sem videla, kako je ena stara vdova fafala ud od enega mladega. Jo poznam. Moža ji je pred leti strela ubila v gorah.

Še vedno bolje, kot da se tam dva pedra….potem bi bila usranija v bazenu!

MA ni variante da grem na bazene med vašo odmrlo kožo in glivice.

VI pa o packih na bazenu, zame ste tud vi packi, ki tja sploh zahajate. Pika.

a res ne moreta, 19.07.2021 ob 19:47

Mi je povsem razumljivo. Tvojemu tipu vstane samo, če bulji v druge ženske. Potem pa se drajsata v bazenu. Dobro si je to namislil.

Hitro, leti v cerkev se spovedati. Te že nekdo dolgo  ni obdelal, uboga tercialka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close