Na živce mi gre, da so trgovine ob nedeljah zaprte!!
Sovražim to! Res! Evo, zdaj sem prišla iz službe. Skuhala bom kosilo, malo gremo ven in ura bo 20h, ko so trgovine že zaprte.
med tednom delam ob 9h do 18h. Pred službo grem v trgovino, zvečer po novem k š*****ju po kruh. Za kaj drugega od nakup nimam časa.
Nujno bi rabila kaj za oblečt, pa otroci isto, pa kavč se je nekaj strgal, pa nov fen bi rabila, pa kaj vem kaj še vse. Včasih sem večje stvari kupovala ob nedeljah. Zdaj jih pač ne. Nekaj sem naročila v tujini in zdaj imam tri artikle za vrnit in nimam cajta na pošto, da bi oddala paket. Pa še tujcu pošiljam denar, namesto slovencu. Fuj!
Res si želim, da bi bile trgovine odprte tudi ob nedeljah ali pa naj uzakonijo delovnik 7h-15h za vse ostale razen trgovce!!!! Pa
Plavi, 16.10.2021 ob 16:03
Najbolje , da posreduješ pri uvozu tuje delovne sile, konkretno kvalificiranih trgovcev in trgovk, mogoče bi potem zadovoljila tvoje apetite? Njihovi sindikati so saj nekaj dosegli, ostali popolnoma nič. Slovenija je! lažni demokratični socializem, z nikoli dokončano tranzicijo. Dober tek!
Ja, lažni socializem!
Dejansko ne verjamem, da je delavcem v trgovini všeč, da nimajo možnosti dodatnega zaslužka.
poleg tega je ogromnooo študemtov, ki si želijo dela ob nedeljah. Ma brez veze, resno.
Takojčica, 16.10.2021 ob 15:58
Sovražim to! Res! Evo, zdaj sem prišla iz službe. Skuhala bom kosilo, malo gremo ven in ura bo 20h, ko so trgovine že zaprte.
med tednom delam ob 9h do 18h. Pred službo grem v trgovino, zvečer po novem k š*****ju po kruh. Za kaj drugega od nakup nimam časa.
Nujno bi rabila kaj za oblečt, pa otroci isto, pa kavč se je nekaj strgal, pa nov fen bi rabila, pa kaj vem kaj še vse. Včasih sem večje stvari kupovala ob nedeljah. Zdaj jih pač ne. Nekaj sem naročila v tujini in zdaj imam tri artikle za vrnit in nimam cajta na pošto, da bi oddala paket. Pa še tujcu pošiljam denar, namesto slovencu. Fuj!
Res si želim, da bi bile trgovine odprte tudi ob nedeljah ali pa naj uzakonijo delovnik 7h-15h za vse ostale razen trgovce!!!! Pa
Zakaj pa ne gres zdaj v trgovino? Zdaj so vse trgovine odprte.
Takojčica, 16.10.2021 ob 16:11
Ja, lažni socializem!
Dejansko ne verjamem, da je delavcem v trgovini všeč, da nimajo možnosti dodatnega zaslužka.
poleg tega je ogromnooo študemtov, ki si želijo dela ob nedeljah. Ma brez veze, resno.
ni potreben noben dodaten zaslužek, samo tisto jim naj plačajo, kar si zaslužijo.
ko bo pa trgovka lahko overila pogodbo pri notarju, podaljšala vozniško in osebno v nedeljo, naj pa še trgovine odprejo …
hhm, 16.10.2021 ob 16:17
ni potreben noben dodaten zaslužek, samo tisto jim naj plačajo, kar si zaslužijo.
ko bo pa trgovka lahko overila pogodbo pri notarju, podaljšala vozniško in osebno v nedeljo, naj pa še trgovine odprejo …
Ima pa kak drug dan fraj, saj niso delali 7 dni v tednu no.
spljoh ne stekam, 16.10.2021 ob 16:17
Zakaj pa ne gres zdaj v trgovino? Zdaj so vse trgovine odprte.
Trgovine ob 20h niso zaprte. Fen lahko kupiš v vsakem trgovskem centru. Razni Big bangi, Merkurji, Lesnine, Momaxi, Rutarji ipd. in ostalo sranje pa so bile ob nedeljah VEDNO zaprti.
Sicer pa, če delaš od pon-pet po 8 ur na dan, si v soboto frej. Če si delala danes do 16h že nisi delala cel teden do 18h.
ne nakladaj no, 16.10.2021 ob 17:05
Trgovine ob 20h niso zaprte. Fen lahko kupiš v vsakem trgovskem centru. Razni Big bangi, Merkurji, Lesnine, Momaxi, Rutarji ipd. in ostalo sranje pa so bile ob nedeljah VEDNO zaprti.
Sicer pa, če delaš od pon-pet po 8 ur na dan, si v soboto frej. Če si delala danes do 16h že nisi delala cel teden do 18h.
odgovarjam avtorici in ne temu, kateremu je repliciralo moj odgovor
Res je, 16.10.2021 ob 17:00
Mi smo blizu Italije doma in pač hodimo zapravljat ob nedeljah v Italijo. Denar pustimo njim. Žal, tudi jaz drugače nimam časa. Delam po cele dneve v službi in še doma. Vsaj v nedeljo ima človek v miru kaj nakupit. Žal ne v Sloveniji.
Ker cenim sebe, ne nakupujem ob nedeljah.
To je dan, ko se fraj vseh obveznosti in pod obveznosti spada tudi soping.
Ce se le da, zakljucim vse do cetrtka, da je v petek samo se sluzba in potem freeeee do ponedeljka.
Torej v sredo in cetrtek opravim tedenske nakupe in ciscenje, ce mi uspe, se perilo operem in lazje mi je v cezrtek potegnit do polnoci, samo da sem v petek od 14.ure naprej svobodna!
Zmenite se s svojimi delodajalci, da delate v nedeljo in pojdite en dan med tednom pač v trgovino.
Je tako težko delat ob nedeljah in praznikih? NEEEE , ni, pravite ve, pisarniške kure brez možganov.
Marš, kot sem rekla, že v ponedeljek zjutraj k šefu in od nedelje naprej delate, ker je fino.
Pras ice!!
Teran, 16.10.2021 ob 17:00
Ima pa kak drug dan fraj, saj niso delali 7 dni v tednu no.
Pa naj imajo še UE kakšen dan med tednom fraj, pa naj pridejo delat ob nedeljah. Zakaj pa ne? Že med tednom je nemogoče priti do njih, zakaj ne bi podaljšali delovni čas do 21 ure in delali tudi ob sobotah in nedeljah? Zakaj ne?
Pokvarjenke lenuharske, 16.10.2021 ob 17:38
Zmenite se s svojimi delodajalci, da delate v nedeljo in pojdite en dan med tednom pač v trgovino.
Je tako težko delat ob nedeljah in praznikih? NEEEE , ni, pravite ve, pisarniške kure brez možganov.
Marš, kot sem rekla, že v ponedeljek zjutraj k šefu in od nedelje naprej delate, ker je fino.
Pras ice!!
Bipolarna? Si vzela tablete?
Iskreno, ne znas se organizirat. Jaz trgovin ne maram glih. Grem mrbit 1xmesecno v millerja ali se to ne. Vse ostalo kupim online. Vse kar si nastela, edino pri obutvi za sina gremo vcasih v trgovino, ker imamo tezavo dobit ustrezne cevlje. Vse ostalo, vse kar si nastela kupujem preko spleta vkljucno z zivili. Kupujem tam, kjer zadeve poznam in kjer je ceneje, tudi ce je iz tujine. Me sploh ne zanima to. Tko da nehi jokat. In ce tako rabis trgovino, bi pa se doma vsedla za mizo in bi takoj pojedla kar ti tvoji skuhajo, ce seveda niso premajhni in moz nesposoben-ce ga imas. In potem hit po trgovinah. Namesto da greste na sprehod. En sprehod manj eno soboto v mesecu, ni nic narobe ce ga ni. Kar je treba je treba. In doloceni centri so odprti dlje kot do 8 zvecer ….mal se reorganiziraj pa manj stokaj pa bo. Riti razvajene. Da vam granate dol letijo, bi bile bolne bi vam bilo vse to zadnja skrb….
Nikakor nisem bipolarna, ampak normalna.
Če miliš, da v soboto ob pol štirih popoldan nekaj potrebuješ, se spokaj v trgovino in kupi.
Aja, ti bi to v nedeljo? Tako, kot sem rekla, v ponedeljek pojdi k šefu oddelka in naj lepo v nedeljo odpre šalter zate in tebi podobne kure in lepo delajte.
A ne? Ah, bi še kdo lahko videl, da niti med tednom ne delate, kaj?
Golazen ste, nesposobna organizirati svoje dneve.
Jebi ga, vedno je bilo nekaj takih.
ne dela, 16.10.2021 ob 17:56
ne moreš na pošto.banko,avta kupit,k frizerju.zdavniku.dentistu,govorilne ure….pa skoč med malco ven.a je nimaš.al pred službo jebenti
Si vzame torke fraj, gre v vse zive trgovine, kar ji rabi, ob nedeljah gre pa v sluzbo, da te torke not prinese.
A je to problem?
Forum je zaprt za komentiranje.