Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na zemljevidih, ki visijo v Ameriških šolah ni Slovenije!!!

Na zemljevidih, ki visijo v Ameriških šolah ni Slovenije!!!

Nehajte mešat stvari. Zdaj, ko gospod Janez Janša vodi Slovenijo in inteligentno tvita, vsi vedo, kje in kaj je Slovenija. Ko so levakarji vodili Slovenijo in se je Serpentinšek skrival po hodnikih v tujini, takrat pa ni nihče vedel za Slovenijo in takrat je bil natisnjen tudi ta zemljevid. Med vladavino gospoda Janeza Janše, se pa tiskajo novi zemljevidi z veliko Slovenijo, ki meji na Kosovo.

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 21.08.2021 ob 13:54

Odgovor na objavo uporabnika
kaj veš o zahodni virginiji, 20.08.2021 ob 22:50

Nekoč sem se tudi jaz “norčevala” iz Američanov, zdaj mi je pa smešno, da smo Evropejci nekako “ponosni”, da najdemo Ameriko na zemljevidu, dejanska ustrezna primerjava pa bi bile posamezne zvezne države.

kaj veš o zahodni virginiji

Nekoč sem se tudi jaz “norčevala” iz Američanov, zdaj mi je pa smešno, da smo Evropejci nekako “ponosni”, da najdemo Ameriko na zemljevidu, dejanska ustrezna primerjava pa bi bile posamezne zvezne države.

—————————————————————————————————–

Joj kok vi nakladate. Pa un SAMI INTELEKTUALCI kok nakladate.

Vse zvezne države SO AMERIŠKE in imajo iste značilnosti in v veliki meri isto kulturo(za ameriko je to pop kultura).

Če bi imele pa različne jezike in kulture in bi bile narodi sami zase in bi bile tako značajske kot Italija, ali pa Franciaja ali Španija bi jih več Evropejcov poznalo(kot itak poznajo tiste ki bolj izstopajo in jih je lahko pokazati na zemljevidu; Kalifornijo, Florido…).

Tako da ne to primerjat!!! NI ISTO.

Ja dejansko to drži, ko pogledaš na stvar iz prave perspektive. Njen pogled pa je malo preveč poenostavljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close