na zdravje oddaja
to je za tiste (skeči, pa humor iz te oddaje), katerm posebna šola predstavlja dokotorski študij. skeči so stari, žaljivi, grobi, ponižujoči (menda so se celo iz tanka enkrat norčevali), tko da o tem ne bi
sicer je pa to primeljivo z nivojem studia city, 3. kanala in sej (sploh ko govori GGmišić)….
žalostno, kam smo prišli
z enim učem spremljam oddajo, ker je nad njo navdušena oseba, ki pač dosega ta nivo in se za dobre družinske odnose žrtvujem. V žlahti imamo še eno osebo z zmanjšanimi intelektualnimi sposobnostmi, ki je tudi navdušena nad to oddajo. Torej bi morali oddajo smatrati kot zadevo za ljudi s posebnimi potrebami in za majhne otroke. Res je debilizem na kvadrat. Spraševala sem se, zakaj so noter pripeljali to munjeno Majči. Včeraj mi je postalo vse jasno. Punca dela kmetijsko šolo, Merkur je sponzor oddaje in najbrž tam dela njen foter, ali pa je kakšna druga koritarska povezava. Ženska ima hudo govorno napako, zelo je štorasta. Saj razumem, da je stara 19 let, ampak če se spomnim kako je Katarina Čas v njenih letih razturala in druge punce. Res žalostno, kaj si rtv na račun rednih naročnin lahko privošči. Zanima pa me tudi, kako se lahko Boštjan ob vodenju takih oddaj sploh še pogleda v ogledalo. Denar pač, otroke je treba preživeti.
Forum je zaprt za komentiranje.