Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Na testu sem bil pozitiven, te pa da vidim

Na testu sem bil pozitiven, te pa da vidim

Odgovor na objavo uporabnika
tudi jaz738, 19.01.2022 ob 19:30

Tudi jaz, sicer cepljena, ampak že dve leti niti prehladka. Prej pa vsaj ena hujša viroza in en prehlad letno. Tale korona je v bistvu dobra za zdravje.

Necepljena, pa že vsaj 15 let nobenega prehlada ali gripe, v tej službi sem od leta 2005, pa še nisem prinesla kakega bolniškega lista.

Anonimno 7352, 19.01.2022 ob 19:55

Julij Cezar, 19.01.2022 ob 18:14

kako me obdela korona

Ja jebela cesta..a ste res vsi dobil tole korono? To maš pa ziher delta verzijo, vsaj glede na znake. In Beovicka je rekla, da necepljeni ziher pridejo v bolnico! Le glej da jo demantiras!

Pri nas se vedno nobeden..pa je moz fajn bolan, ampak ne, ni korona!

Pri delti jih je 10 do 15% pristalo v bolnici, 5% na intenzivi, 1% jih je umrlo. Pri omicronu so številke hospitalizacij prepolovljene, smrtnost je pa 90% nižja, tako da kar pogumno.

Na rokah imate njeno kri!

Češka pevka folk skupine Asonance Hana Horka(57) se je ob lanskem božiču namerno okužila s koronavirusom, da bi dobila covid potrdilo. Zdaj je njena družina sporočila, da je umrla zaradi posledic okužbe.

Pevkin sin Jan Rek je za češke medije povedal, da je njegova pokojna mama odklanjala cepljenje in se je namerno izpostavila virusu, s katerim sta se okužila on in njegov oče.

»Odločila se je, da bo živela normalno z nama in da raje dobi virus, kot da se cepi,« je dodal.

Ob tem je tudi obtožil češke proticepilce, da so krivi za smrt njegove mame: »Na rokah imate njeno kri!« In dodal še: »Žalosten sem, da je bolj verjela tujcem in teorijam o naravni imunosti kot pa družini.«

hn22lp, 19.01.2022 ob 21:56

Na rokah imate njeno kri!

Češka pevka folk skupine Asonance Hana Horka(57) se je ob lanskem božiču namerno okužila s koronavirusom, da bi dobila covid potrdilo. Zdaj je njena družina sporočila, da je umrla zaradi posledic okužbe.

Pevkin sin Jan Rek je za češke medije povedal, da je njegova pokojna mama odklanjala cepljenje in se je namerno izpostavila virusu, s katerim sta se okužila on in njegov oče.

»Odločila se je, da bo živela normalno z nama in da raje dobi virus, kot da se cepi,« je dodal.

Ob tem je tudi obtožil češke proticepilce, da so krivi za smrt njegove mame: »Na rokah imate njeno kri!« In dodal še: »Žalosten sem, da je bolj verjela tujcem in teorijam o naravni imunosti kot pa družini.«

Sama se je tako odločila.. Zakaj bi torej drugi imeli “kri na svojih rokah”? Daj nehaj že to nebulozo trosit po temah. Njena volja, njena odločitev. Pa sem s kovid cepivi necepljena oseba sicer, da ne bo pomote

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close