Na testu sem bil pozitiven, te pa da vidim
Klausika, 19.01.2022 ob 18:22
Ali maš kaj zamašen nos? Jaz imam iste znake kot ti že 2 dni, pa mi test nč ne pokaže ☹, zdej pa ne vem, a it jutr v službo al ne?
ne, nos čist, grlo me ne boli, kaselj in pljuca ter malo me mrazi, grem se zdajle v trgovino, dokler se lahko lp
Zartrose izven profila, 19.01.2022 ob 18:48
Zanimivo.. mi je zdravnik rekel, ko mi je razlagal o koroni (nimam pojma zakaj je sploh razlagal o njej in mi kradel čas), da jo bom zagotovo dobila do konc mesca.. mogoče se pa nalezem v tejle temi ?
Nece grom u koprive, velja za obe naju zaratrose :))
Julij Cezar, 19.01.2022 ob 18:14
kako me obdela korona
Ja jebela cesta..a ste res vsi dobil tole korono? To maš pa ziher delta verzijo, vsaj glede na znake. In Beovicka je rekla, da necepljeni ziher pridejo v bolnico! Le glej da jo demantiras!
Pri nas se vedno nobeden..pa je moz fajn bolan, ampak ne, ni korona!
Julij Cezar, zdaj pa hitro pojdi v lekarno ali ti naj raje drugi prinesejo 3 stekleničke tega, to je za 1,5 meseca jemanja za dobro okrevanje!
https://www.lekarnar.com/izdelki/zink-complex-a-vogel-tablete-30-tablet#productTabs
Cinkov Complex s C in D vitaminom v normalnih dnevnih dozah z dobro absorbcijo, 2 tbl. dnevno (1 zjutraj pri zajtrku, ena zvečer pri jedi). Če boš jemal 1 tbl. dnevno, je premalo, je 60 % pokritost za 1 dan.
Forum je zaprt za komentiranje.