Na testu: Opel Zafira Tourer 1.4 Turbo Ecotec Enjoy
Na testu imamo Opel Zafira Tourer 1.4 Turbo Ecotec Enjoy s 103 kW (140 KM).
Cena osnovnega modela: 23.330,- EUR
Cena testnega vozila: 29.090,- EUR
Dodatna oprema: kovinska barva, sistem AFL, električni pomik stekel zadaj, dodatno zatemnjenja zadnja stekla, el. dvopodročna klima, paket Enjoy Plus, paket Comfort za opremo Enjoy, lita platišča 17″, manjše rezervno kolo, paket ergonomski športna sedeža, meglenki spredaj, paket preglednost in osvetlitev 1, potovalni računalnik, radio Navi 600, parkirni senzorji spredaj in zadaj, LED zadnje luči, portal za mobilni telefon z grafičnim/barvnim zaslonom (Bluetooth) in 7 sedežev.
Za sedem sedežev v Opel Zafiri Tourer ni potrebno doplačati nič v kolikor izberete paket opreme Cosmo. Lahko pa sedem sedežev dobite tudi v paketu dodatne opreme ali kot doplačilo v višini 400 evrov.
Na testu smo že imeli Seat Alhambro: http://avto.over.net/testi/seat-alhambra-style-20-tdi-dsg/
Primerlji avto je še lahko:
– Ford S-max: http://avto.over.net/testi/ford_s-maxtitaniums_20_stci_ecoboost_powershift/
– Ford Galaxy: http://avto.over.net/testi/ford_galaxy_2_tdci/
Zanimiva bi bila za primerjavo tudi manjša od Zafire Tourer in cenejša Mazda5: http://avto.over.net/testi/mazda5_1_8i_tx/
Pogosto se z dvema malima otrokoma odpravimo na daljšo pot v Prekmurje. Sedanji avtomobil niti ni važno kateri ima eno veliko slabost ki ne moti samo mene ampak zelo najina otroka. Ko mož vozi nad 120 je avto preglasen. Ker smo tik pred menjavo in bomo vzeli nekaj v tem rangu vozila me zanima kako glasen je ta avto pri višjih hitrostih?
Zafira Tourer ima odlično zvočno izolacijo za vožnjo do 130 km/h. Več nisem preskusil. Poleg aerodinamike ji pri tem zagotovo pomagajo kvalitetni materiali v notranjosti, ki so mehki na dotik ter zelo debeli.
Veliko.[/quote]
Brezvezen motor za takšen avtomobil. Tu je smiseln le dizel.[/quote]
Pri skupno prevoženih dobrih 400 kilometrov (cca 220 km po avtocesti) se je poraba spustila na 8,6 l/100 km. Gledano po potovalnem računalniku in ob predpostavki, da bi bila vožnja še lahko bolj ekonomična.
Brezvezen motor za takšen avtomobil. Tu je smiseln le dizel.[/quote]
Pri skupno prevoženih dobrih 400 kilometrov (cca 220 km po avtocesti) se je poraba spustila na 8,6 l/100 km. Gledano po potovalnem računalniku in ob predpostavki, da bi bila vožnja še lahko bolj ekonomična.[/quote]
Še zmer preveč. Ah ke so stari dobri bencinarji 2.0 ali več.
Glede na to, da je govora o izjemno ekonomičnih motorjih bi tudi jaz pričakoval kakšen bistven korak v to smer. Povprečna okoli 8,5 – 9,0 l/100km, od tega polovica relacije, pač ni ravno zgleden podatek v primerjavi s starimi 2,0l velikimi motorji, ki so isto porabili.
Ima pa ta Turbo motor veliko prednost pri navoru in boljšemu pospeševanju, predvsem v nižjih prestavah.
Opel Zafira Tourer me je zelo pozitivno presenetila glede vozne dinamike. Pričakoval sem, da bo manj neudobna, da bo slabo pobirala neravnine, kar se mi je pred leti vtisnilo v spomin pri sicer manjši Astri prejšnje generacije. Skratka Zafira Tourer je udoben avtomobil, ki se po tej plati povsem primerja recimo s Volkswagnom ali Seatom. Celo v prednosti je. Pri dinamični vožnji pa se ne nagiba v zavoj in ohranja že pravi športni značaj, ki ga ima S-max. Mogoče ni tako “športno” nastrojena, je pa vsekakor lepa konkurenca omenjenemu Fordu. Zafira Tourer je tako nekako pozicionirana po občutkih v vožnji med Fordom S-maxom in Seat Alhambro (tidva smo imeli na testu).
Kako je s temi sedeži – 6. in 7.?
Zanima me predvsem ali so varni (bočni trk ali od zadaj), ali se na njih da pripeti tudi lupinica (isofix?) in ali so primerni tudi za odraslega? Da udobno sedi?
Glede na prednjo klop, kjer so 3 potniki ali 6 in 7 sedita na levi in desni ali je možnost, da bi 6 sedež pritrdili za srednji sedež?
Je možnost delne predelave na plin?
Zanimiva debata o 6. in 7. sedežu je potekala v tej temi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4230852
Zadnja sedeža sta primerna tudi za odraslega potnika, vendar je dostop do njiju malce otežen. Torej nista primerna za starejše osebe, ki se težje gibljejo. S tem, ko mislim primeren, v tem primeru mislim na to, da je 6. oz. 7. sedež primeren za odraslega na krajših poteh. Noge mora imeti namreč bolj pri sebi in se ne more popolnoma sprostite. Tu so si žal vsi enoprostorci na istem.
Zafira Tourer je na preskusnih trčenjih Euro NCAP prejela vseh 5 zvezdic. Za varnost otrok je dobila 83 %. Zafira Tourer je sicer opremljena z ISOFIX pritrdišči. Žal pa nisem našel podatka o neki ovrednoteni varnosti povsem zadaj. Osebno mislim, da pri manjših nesrečah ne bi smelo biti težav. V primeru močnega naleta pa ni Zafira Tourer nič kaj bolj varna kot recimo Ford S-max ali Mazda5. Zafiri Tourer gre mogoče malce v prid to, da kljub postavljenima zadnjima sedežema ostane nekaj prostora med njima in zadnjim koncem avtomobila.
Vrašanja o postavitvi nisem najbolje razumel. Druga vrsta sedežev je posamična, so trije ločeni sedeži, ki se lahko prestavljajo tudi po dolžini, s čimer lahko občutno povečate prtljažni prostor.