Na takih mladih svet NE MORE stati!
Star dec, 24.06.2025 ob 15:16
No vidiš, s tako profesorico pa tudi Darko lahko najde skupne točke in bi imela si kaj povedati ob kavici ali soku.
Heh, sledečih alinej:
– nima izgrajene empatije, vživljanja v ljudi in živali
– ne zna regulirati svojih čustev
– ne ve kako biti spoštljiv, solidaren, pogumen, vztrajen, potrpežljiv
– nima veščin za dobre odnose, uspešno komunikacijo
marsikdo ni sposoben osvojiti niti do smrti. Poglej samo raznorazne darkote, robije, kokoši in podobne bolnike na tem forumu.
Anonimno 8765, 24.06.2025 ob 15:28
Vsem z PP in odločbami je potrebno zvišati starost polnoletnosti na 21. In zdravniški pregled, če je sposoben voziti vozila tudi e-skiroje
Marsikateri slovenski mladec pravi:
Imam Posebno Potrebo, da dobim odločbo, ki potrjuje, da sem večino časa popolnoma v avtu (avtist).
Star dec, 24.06.2025 ob 15:48
Oni meni ne sežejo niti do jajc. Pa jih imam (jajca namreč) do gležnjev…
Dovolj je, da mlade opazuješ pol ure, pa ti je vse jasno…
Daj suha veja zgubarska spelji se s foruma. Kaj boš prdalo staro splesnelo, če samo nisi bilo sposobno za nič? Bod veselo, da sploh lahko živiš ničkoristi teslo fuknjeno.
Ta Katarina Goričan, profesorica farbanja, je pa res domišljava trapa, kateri fant neki zna zgraditi hišo pri 18!? Tudi gradbenik, s čim, kje bo dobil denar?
Natolcuje nekaj, ker je obstala v času socializma, da je lahko silno pametna s to ležerno državno učiteljsko službico, kjer dela polovični delovni čas, še to ne, zato pa ji ostaja veliko časa za pametovanje, ker kateri mulc se danes poroči pri 20-tih, ima službo in takoj naštepa otroke!?
Učitelji so znani po tem, da imajo vsi super otroke. Mladina je pokvarjena, brezčutna, lena, nič ne zna, ampak ne boste verjeli, njen 17-letni sinko pa
“… je fant z veliko začetnico, je fant, ki blesti na mnogih področjih, a ga odlikujeta predvsem izjemno čuteče srce in pripravljenost pomagati sošolcem.”
Sinko je pravo nasprotje svojih vrstnikov, seveda po zaslugi takšne super mamice, ki ga je obvarovala teh pokvarjenih sošolcev. 😀
Snaha si bo ob takšni poduhovljeni prismodopatski tašči in njenem idealnem sinkotu, izjemno boga, nikoli dovolj dobra, ne dovolj pametna, ne delavna, ne nič.
Ko bo sinko imel partnerske težave, bo takoj iskal tolažilni mamin objem, in ona ga bo z veseljem sprejela. 😉
prosim te lepo, malo realnosti bi pa lahko vklopila avtorica tega napada na 18letnike.. kdo pri 18 pa si zna sam zgraditi hišo?? še tej ki so se šolali za gradbince je ne znajo, saj so potrebne izkušnje, da se zgradi stabilno in varno hišo. tudi ko dobiš novorojenčka, takrat postane človek starš in takrat se uči.. okej, jaz sem se učila tudi v zdravstveni šoli in oboževala 6 mesečno prakso na zdravem oddelku porodnišnice.. a na otroški kirurgiji pač ne, ker je bilo hudo gledat take malčke, pa eto, sem pri 16 letih znala za 5 skozi nosek v želodeček dati dojenčici, ki je imela kup cevkic v sebi in ni zajokala.. a take stvari so res srčno boleče gledat..
šole ne učijo in ne dajo znanja za lajfanje, lajf sam ti ga da.. pa seveda tu ne mislim gradnjo hiše..
Star dec, 24.06.2025 ob 16:20
Stari Dec, še kar tolče po mladih, a?
Še bolj bo tolkel, ker je dobil od nekoga foto material, ki marsikaj pove (popolna odvisnost od drkanja ekrančka, afnanje na ulici, itd…).
Žaro si si že zbral prdalo brezvezno? Plac za žaro imaš rezerviran in plačan?
Forum je zaprt za komentiranje.