Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na Šmarno goro pravi planinci ne hodijo, ampak šminkerji, ki ne znajo nikamor drugam it

Na Šmarno goro pravi planinci ne hodijo, ampak šminkerji, ki ne znajo nikamor drugam it

Meni je zagravžala! Stat moraš v vrsti pri hoji gor in dol.

Pa pojdi po poti, kjer ni obljudena, ko srečaš ljudi, na jih na prste prešteješ. Ne rini v nedeljo. V ponedeljek je normalno.

Podobno bo zdaj poleti, ko bodo v nedeljo zjutraj vsi rinili na morje, potem bodo pa mone jezo stresale na kolone na cestah. Na lep sončen dan je povsod gužva, kar je normalno. Pa še gostinci nekaj zaslužijo.

Na Everestu tudi. Na Smarni gorii imas vsaj dobre sanse, da ti med cakanjem v vrsti ne bo zmanjkalo kisika.

Ne razumem ljudi, ki rinejo na šmarno med vikendi? To je mazohizem – ali pa uživajo v kolonah.

Na sosednji Grmadi pa lahko prešteješ ljudi na prste ene roke…hahaha.

To še nekako je. Meni so najbolj butasti vsak vikend tisti, ki stari pred blokom dedci srkajo pivo, babe not kuhajo, mulci se pa jagajo okoli bloka med avti. No tisti, tisti so pa res vsega usmiljenja vredni.

Hehe, zdej pa res ne vem al naj grem drug vikend, če bo lep vreme, gor al ne 😉 sva se glih dans pogovarjala o tem 😉

Na Grmadi ni gostilne!

Sem iz Ljubljane, a na Šmarno ne hodim.
To pač ni miren odmik v naravo, ampak gneča kot v Cityparku.
Je pa, veste, v naši deželi še mnogo manj obljudenih hribčkov in hribov, takih, kjer redki popotniki prijazno pozdravijo, sploh najlepše jih je osvojiti ob sončnem vzhodu.

Ni nujno, da je na vrhu gostilna, ruzak na rame in gremo!

Na Grmadi ni gostilne![/quote]

Je pa 300 m zračne linije stran…d’oh.

Zakaj si se pa ti do zdej tok držala Šmarne, če je še polno drugega? Ti tudi ne znaš drugače, ker si šminka?

Tudi alpinisti gremo vsake toliko na šmarno da se hudomušno nasmejimo

V redu, ti ni všeč Šmarna gora. Tvoja stvar, saj tudi meni ni. Ampak da moraš odpirat ne vem koliko podobnih tem, ti pa svetujem pregled pri psihijatru.

O kakšnih planincih ti to? Šmarka je ljubljanska plaža na nek 100 metrih nadmorske višine. Tako kot Rašica, Slavkov dom,…. Sprehodek pač.
Planinci hodijo v gore.

No pa saj tudi v Portorož ali na druge place Slo obale ne gremo zato, da bi uživali v čistem morju ali naravi….

Saj lahko greš po drugi strani, pa se jebeš s cepini. Kot strašen pogornik bi pa to menda ja moral vedet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close