Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na SKB se jim je čisto zmešalo

Na SKB se jim je čisto zmešalo

Meni so pred kratkim na izletu v Angliji dvojno obremenjevali NLBjev Eurocard (istočasno so bremenili račun v funtih in še preračunano vsoto v eure), kar pomeni, da sem imela v resnici dvakrat manjši limit. Istočasno na SKBjevem Eurocardu mojega partnerja ni bilo nobenih takih kozlarij. Ko sem jim to sporočila in hotela pojasnilo, so mi po mailu natvezili nekaj počez brez repa in glave, v poslovalnico se mi sicer ni ljubilo, ker je bil navsezadnje zaplet mimo, ampak vsekakor bom takoj po dopustih odpovedala račun, ker si z njim enostavno ne morem nič pomagati.

mene pa ima prava jeza, o.k. če zaračunajo dvig na bankomatu drugih bank, pa naj, samo potem naj tudi njihovih, od skb-ja, bankomatov bo dovolj. naj stoji na vsakih par sto metrov kot od nove kbm, ne pa da jih v nekaterih krajih spoloh ni, peljati se je treba tudi po 30km in več daleč na bankomat, pa še v večjih krajih je morda eden ali dva, največ trije.
saj razumem da so zato uvedli pos terminale v trgovinah, samo včasih ne delajo, in včasih rabiš tudi kja gotovine v denarnici. sicer pa, ni verejtno daleč, ko bodo začeli zaračunavat še provizijo za direktno bremenitev na pos terminalu, ko bo eden ugotovil da se tudi tako da zaslužit.

Se strinjam; v poslovalnico skorajda ne zaidem, ker ni potrebe, saj mi SKB Net odlično služi, na bankomatu dvignem manj kot 5x mesec, pa še to imamo očitno srečo v našem malem kraju, da imamo tudi tistega od SKB, ampak po pravici povedano niti nisem pozorna na tisto provizijo pri dvigih, če pač včasih tako nujno rabim keš, da ga ne morem na določenem bankomatu dvignit, se res ne bom sekirala zarad tistega pol evra al kolk že.

Jaz sem že imela poslovalnico na drugem koncu Slovenije (sem se preselila) in vem, kakšen šit je to. Tudi če zaideš tja poredko, je takrat pot. Že pol ure vožnje do poslovalnice je zame odločno preveč.

Saj jaz jo imam tudi dokaj daleč. In kaj potem ? Ikea je tudi daleč, pa grem večkrat v ikeo kot na banko.

Ja tako je enamateja, tale je bil car.

JAz sem biltudi pripravljen na akcijo na PTT slovenije v Mostah, imel sem dva po 500€ špa sem se žepripravil, da bom kupil znamko za najmanjši denar. Pa me je ena uslužbenka pogledala me vprašala kaj bi,se rekel, če mi lahko zmenja po 100€ vzame denar v roke,pogleda če je ponarejen in mi jih tebi nič meni nič odšteje 10 xpo 100€moram jo pohvaliti, da imajo kljub butastim pravilom, nekateri ljudje še vedno zdravo pamet.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Odgovor na objavo uporabnika
bilabong, 14.08.2007 ob 08:20

Naj povem, da sem z NLB presedlala na SKB ravno zaradi nižjih stroškov poslovanja. Zdaj pa se zgodba ponavlja. Kar naprej neke nove dajatve, novi stroški. Danes me je skoraj kap, ko sem videla, da so mi za tri dvige na bankomatih drugih bank zaračunali 4 evre! Očitno mislijo izgubo zaradi tatvine iz sefov povrniti na račun komitentov. Izgleda, da bo treba spet presedlati. Ampak kam?

Intesa san paolo, so  sicer makaronarji, kupili so  banko koper , so pošteni ko sem leta 2007 začenjal svoj posel so se bili edino oni pripravljeni pogovarjati , povsod drugod so me gledali z viška in Unikredit zelo dobra izkušnja, vse ostalo je en kurz vredno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close