Na Sardinijo – na pomoč!
Prijatelji imajo prostor v apartmaju in so nas povabili na dopust na Sardinijo. Tja bi šli z avtom in trajektom, časa za odgovor imamo do jutri.
Mika me… sem pa tudi skeptična: je predeleč za dvoletnika? Kakšni so trajekti? Pokrajina? Koliko ur vožnje je do Lavorna?
Mi zna kdo reči kakšno spodbudno? Lahko tudi negatvno. Tehtnica pač mora nem prevesiti 🙂
Hvala!
Vožnje je 6 ur, toliko kot do severne Dalmacije, pa za tam nihče ne komplicira. Trajekt bo za otroka doživetje. Je zelo velik, z veliko prostori ima tudi igralnico, tako da vam ne bo dolgčas. Plaže pa so prekrasne, peščene, primerne za male otroke.Jaz sploh ne bi premišljevala, ampak bi takoj šla. No če sem poštena imam že kupleno karto.
Vsem prisrčna hvala za spodbudo!
Moram reči, da mi je veliko lažje. Z možem sva se v tem večeru – tudi po vaši zaslugo – odločila, da gremo. Otrok bo spal v avtu, po kopnem bomo potovali ponoči.
Če ima kdo kakšen link od ponudnika trajektov bom pa tudi hvaležna. Slišala sem, da so eni trajekti (je že ena zgoraj omenila) zares nobel za otročke.
Hvala vsem še 1x!!!Lahko noč!
Forum je zaprt za komentiranje.